פסטיבל תל אביב

הדר 0

New member
פסטיבל תל אביב ../images/Emo104.gif

היי לא היה לי זמן יותר מדי לקרא ולראות בדיוק מה הולך אבל באמצע-סוף אוקטובר מתקיים שוב פסטיבל תל אביב עם מלא מלא מלא אנשים שווים, בניהם רונה. http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,408,208,20666,.aspx תקראו, תנתחו ושיהייה בכיף שבוע טוב חברים וחברות יקרים! ועל הדרך שיהייה יום כיפור מועיל לכולם וכל זה...

LOL

דקה 45:10 ג'קי אומר שאם זו הייתה תוכנית לילה הוא היה מתחנן שהיא תעשה את "מיהו המילל ברוח". רונה אומרת שלא חייבים לחכות ללילה ואפשר להתחיל את היום עם שיר מאוד-מאוד מדכדך
.

אז לחצתי

על צמד המילים "רונה קינן" בכתבה והגעתי לשאלון המילים שזרקו לרונה. החלטתי לזרוק לכם את אותם המילים. למה? כי זה נראה לי משעשע. אז קדימה. ביקורת: דמות נערצת: ויניל אהוב: (הכוונה לתקליט כזה ישן ששמים בפטיפון) זיכרון ילדות משמעותי: טעויות: לנשום בספירה לאחור: עומר קליין: (לא חובה) קריירה חלופית: (תכלס למי מאיתנו יש קריירה) שירים ליואל: תל אביב:

שאלון ולישון

ביקורת: משהו שאני רק חושבת שאני יודעת לקבל בצורה טובה. בפועל אני רק עושה את עצמי מקבלת אותה בצורה טובה. דמות נערצת: נערצת במובן "שאני רוצה שיהיו לי מאפיינים שיש לה" או נערצת מרחוק? אם הראשון אז יש לי חברה אמביציוזית בטירוף. הלוואי שהיתה לי רבע מהאמביציה שלה. נערצת מרחוק: קרל רוג'רס. הוא פילוסוף של החינוך ואני חושבת שאני חבה לו לפחות רבע מהאידיאולוגיה החינוכית שלי. חוץ מזה יש עוד כמה וכמה (א)נשים שהייתי שמחה להיפגש איתם לכוס קפה באחד הימים. ויניל אהוב: סיפורי הדוד רמוס (שידוע גם בשם: חבר שפן)
. אחד מתקליטי הילדות האהובים עלי, שאח"כ קטע ממנו חזר בפוליאנה פראנק. חוץ מזה יש עוד הרבה תקליטים נוסטלגיים: טל גורדון (חי נפשי שהיא הייתה הבחורה הראשונה שנדלקתי עליה, וזה רק מהתמונה שלה על התקליט. אח"כ הקפדתי שלא להקשיב לתקליט, שמא מישהו יחשוד שההקשבה שלי אינה נקייה...), טאטו, נושאי המגבעת ועוד. זיכרון ילדות משמעותי: אני אצל אמא שלי בעבודה ונתקעת בחדר מבודד מאחורי דלת כבדה שאני לא מצליחה לפתוח. היה מפחיד ונמשך זמן שהרגיש לי כנצח. טעויות: חלק מהחיים. חשוב ללמוד מהן בשביל לא לחזור עליהן. אל דאגה, ישארו עוד מספיק טעויות אחרות שאפשר לעשות. לנשום בספירה לאחור: אני מדמה את זה לאמירה "על החיים ועל המוות". קריירה חלופית: (תכלס למי מאיתנו יש קריירה) בעוד שנתיים תהיה לי כזו, או לפחות אופצייה לכזו... אם לא וטרינריה אז חינוך, והכי סביר שמתישהו אני אשלב בין שני התחומים. שירים ליואל ---> שירים לאבא: מאז שאבא שלי נפטר יש שירים שמזכירים לי אותו, בעיקר אלו שקיבצנו והשמענו בהלוויה, אבל גם אחרים. תל אביב: עיר שהייתי שמחה לגור בה, לתקופה. עד שמצבנו הכלכלי יאפשר זאת ת"א תצטרך להישאר פנטזיה והמקום המתוק-פעיל-סואן שנמצא מעבר לגבול הפריפרייה שבו אנחנו חיות כרגע.

גוזלה

New member
אז ככה, האסוציאציות:

הרשי לי רק להוסיף עוד כותרת אחת: שאלונים:|סגדש| איפה רעות???
ביקורת: אף פעם לא ידעתי לקבל. מניחה שגם אף פעם לא אדע. דמות נערצת: אני חושבת שסבתא שלי, אף על פי, ואולי דווקא בזכות, שאני שונה ממנה ב180 מעלות. חברה שיודעת להוציא מכל דבר את החיובי והאופטימי- הלוואי שאוכל מתישהו. חברה אחרת, שמראה לי בכל יום מחדש, מהוא כוח רצון, ואיך גם הבלתי אפשרי, אפשרי לפעמים. ויניל אהוב: (הכוונה לתקליט כזה ישן ששמים בפטיפון) אני לא חושבת שיש משהו יוצא דופן. אולי משהו ישן של שלמה ארצי. אולי משהו ישן של גידי גוב. זיכרון ילדות משמעותי: אני עומדת על המרפסת באוקראינה, הכל סביבי מושלג, ואני נפרדת מהרחוב, מהעצים, מהבתים, לקראת העלייה למדינה ישראל. טעויות: משהו שאני עושה בלי סוף ושונאת להודות בו... לנשום בספירה לאחור: לנשים בספירה אחרת. פשוט כי פעם מישהי קראה את זה ככה, ותמיד כשאני רואה את השם כתוב, זו האסוציאציה שעולה לי בראש... עומר קליין: (לא חובה) גאון. קריירה חלופית: (תכלס למי מאיתנו יש קריירה) אם לא הייתי לומדת את מה שאני לומדת, יש כל כך הרבה דברים אחרים שהייתי רוצה ללמוד.... בין היתר, פסיכולוגיה, עיתונאות, בלשנות, ספרות, יחסים בין לאומיים.... בקיצור, 180 מעלות הפוך מההנדסה שאני לומדת עכשיו... שירים ליואל:|סגדש| זקנה. כתמים וקמטים על הידיים. נורא קשה לי עם הנושא. תל אביב: הלוואי שההורים שלי היו גרים בצפון, ואני הייתי לומדת בת"א ונאלצת להשכיר דירה בת"א, ולא בחיפה :/

גוזלה

New member
כל כך כל כך

הולכת להיות פה: http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,408,208,24586,.aspx כל השבוע לך - פסטיבל תל אביב למוזיקה 2010 - תקציר הפקת מקור נשית וייחודית בפסטיבל תל אביב למוזיקה 2010 במוצ"ש ה-23.10 באולם צוותא בתל אביב. מופע המפגיש חמש יוצרות מהדור הצעיר בארץ, חלקן שיתפו פעולה בעבר ולחלקן זה מפגש ראשון על הבמה. בהפקתה המוזיקלית והשתתפותה של רונה קינן. מבנה המופע מתחקה אחר מצבי תודעה ונפש המשתנים באופן מעגלי, ככל שמשתנה היום, וככל שחולף הזמן, ואחר. מבצעות: דין דין אביב, דניאלה ספקטור, יעל דקלבאום, מורין נהדר ורונה קינן. [מי שטרם גילתה את מורין נהדר- ואוו, כל כך כל כך שווה בדיקה!!!! רק בשביל השילוב של רונה ומורין שווה לחלוטין ללכת!!! ]

למעלה