פסטיבל RC-שאלות ותשובות

Dug E

New member
פסטיבל RC-שאלות ותשובות

כל השאלות בנושא לפה! כל הודעה נוספת תמחק. בטסט הבא שלי

שחוררר

New member
אני אודה מאוד לבנאדם

שיוכל לארגן לחברה שלי כרטיס להופעות ביום שלישי. קיצר, למי שיש כרטיס וככה בסבבה שלו להביא אותו אני ממש אשמח. והיא בכלל תיהיה בשמיים. תודה מראש לכולם :)

אלכסהה

New member
מוכנה לשלם עד 25 שקלים...

בשביל כרטיס :) רצוי אם יש אז שניים. תודה
(אפשר לפנות במסרים או ליצור קשר באייסי/מסנ שרשומים)

רכבת מת"א הגנה

[שזה מרחק הליכה כשאת יוצאת מהמרכזית,שאלי אנשים..] ל"תל אביב אוניברסיטה", ומשם זה גם כמה דק' הליכה. בטח כולם יילכו בשיירה לכיוון גני התערוכה כמו בדרך לסלקום ווליום
. עלות: 5 ש"ח.

T A L 123

New member
חחח נכון

חברה שלי נפלה וכולם הסתכלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכנה.. אה ו...תודה

TopGirl

New member
כרטיס להופעה - למי שרוצה

יש לי כרטיס אחד להופעה. בגלל הRC הדפוקים האלה - חברה שלי נשארה בלי.. אז החלטנו לא ללכת בכלל. מה שאומר שיש לי בשביל מישהו כרטיס חינם. (אני לא ממסחרת שטויות).. אז בקיצור.. אם גרה באיזור נתניה מי שרוצה שישלח הודעה בפרטי. אני באיזור נתניה מחר בשעה 18:00 ובאיזור ת"א מחר בלימודים ליד צומת גלילות סינמה סיטי עד 16 בערך. בקיצור תהנו במקומי ! ופעם הבאה מקווה שיפיצו את זה טוב יותר...

הייי

היי:]]] אני מתה ללכת למופע של אר סי קולהה ולא הספקתי להזמין כרטיס ועכשיו נדפקתי ואני מתה לראות את כל הלהקות המדהימות שיהיו כמו סינרגיה וברוררררר היהודייםםםםםםםםםםם קיצררר אם מישהו יש לו כרטיס ולא יכול ללכת אז בבקשהה בקקשההה שיביא לי אותו דרך האימייללללל כי אני מתה ללכתתתתת תודה מראששש:]]]

למעלה