פסטי- קומיקס בחנוכה

clev

New member
פסטי- קומיקס בחנוכה

על האירוע: בחופשת החנוכה מתקיים פסטיבל קומיקס ליום אחד. כל ארגון הפסטיבל הוא של חברת COM-X וחברת "קומיקס וירקות". מתי: בתאריך 24/12/03 יום ד' בחופשת החנוכה. בשעות – 09:30-22:30 היכן: בית ציוני אמריקה ת"א לובי/ גלריה קומה ב' אז מה יהיה לנו שם: - דוכנים ענקיים מלאים בחוברות ישנות וחדשות שהגיעו לארץ. - הרצאות בנושאים שונים. - השקת חוברת קומיקס חדשה וישראלי- "אדירי התכלת". - תערוכת רובוטריקים משגעת. מבצע מיוחדים בכל דוכן ביום זה!!! הרצאות: 12:00-13:00 – ניסים חזקיהו – הרצאה בנושא קריקטורה ופנים. 18:00-19:00- אורי פינק – הרצאה בנושא החוברת החדשה "הגולם". הכניסה חופשית!! הרצאות בתשלום. ׁ25 ש"ח לכל הרצאה לקניית כרטיסים להרצאות והסדנאות, פנו אלינו דרך מייל או בטלפון. לפרטים נוספים כנסו לאתרים של הספקים. בואו להיפגש, להתרגש, לראות ולהיות חלק מיום של חג קומיקס.

נו בטח...

אחרי שהוא היה בסביבה כבר 60 שנה איך הוא לא יצא לכולם מכל החורים?
נמאס! הגיע הזמן לפרוש!

SpideyBoy

New member
אולי די??? (גם למנהל הפורום)

CLEV, כל פעם שאתה כותב משהו זה פירסומת לאחד מהמבצעים שלך או משהו בסגנון. אני לא חושב שזה המקום. אם אתה רוצה להשתתף ברמת השיחה, סבבה, אבל סתם ככה להשתמש בפורום הזה לצורכי הפרסום שלך נראה לי מוגזם.לתשומת ליבו של מנהל הפורום! לגבי ה"פסטי-קומיקס" (איזה מין שם זה ???) - לא מוצה כבר הרעיון הזה? - זה נשמע עייף ומשעמם. משהו שעושים גם ככה כל שנה, ואני מניח שבצורה יותר מקצועית, עם כל הכבוד.

כמו שאמרתי, זה תחום אפור

הייתי באמת מעדיף שאנשים גם יכתבו בפורום עצמו ולא רק ידחפו דברים מסויימים, אבל אי אפשר להכריח. באופן כללי יש איסור נגד פירסומים, אבל רב ההודעות דווקא כוללות דברים שיעניינו את רב חברי הפורום. אני פוקח על זה עין ואבדוק בטווח הרחוק אם זה עוזר או מפריע לדיון על קומיקס.

clev

New member
אם זה מפריע אני אפסיק...

אבל אני חושב שיש הרבה אנשים בפורום הזה, ששמחו וישמחו לדעת שיש פסטיבל. כי זה כן נושא שצריך לדווח עלו בפורום כזה. לגבי השם אני רואה שאתה זוכר אותו היטב וזה מה שאומר שזה נתפס! לגבי מקצועי או לא, לא תדע אם לא תבוא. אחרי האירוע תרשום את דעתך אך לא לפני, עם כל הכבוד. ותעשה קצת הגהה לדברים שאתה כותב כי יש לך המון שגיאות כתיב.

SpideyBoy

New member
באמת הגיע הזמן שתפסיק.

אל תתמם, אתה הרי לא מפרסם רק פסטיבלים, אלא בעיקר את החברה שלך (com -x)- וזה שימוש בוטה בפורום שאמור להיות נטול סממנים מסחריים לצרכי פרסום אישיים. גם ה "פסטיבל" הזה נעשה לא לרווחתה של קהילת הקומיקס הישראלית אלא כדי לגרוף רווחים לכיס המאוד פרטי שלך! אם תטרח לפתוח מילון תגלה שאין לי ולו שגיאת כתיב אחת (כן, מוצה כותבים עם ה' בסוף, לא עם א', וכדאי כותבים עם א' - למישהו כדאי לעשות שוב את הבגרות בלשון??). אני לא רוצה להיגרר פה לדיון "מתחת לחגורה" - כפי שאתה מנסה לעשות בהערותייך הלא ענייניות - לכן אסתפק בלומר שלא זכרתי את השם בגלל שהוא קליט, אלא כי הוא נושא השירשור.

clev

New member
ראיתי בעבר...

שיש לך בעיה עם מה שאני מעלה לפורום. אתה שולח אלי תגובות אחרי כל דבר שכתבתי כאן בעבר. זה מפריע לך מאוד ואני לא מבין מה אתה מנסה להשיג או לעשות. אתה מתנהג מוזר, והביקורת שלך לגבי הנושא, לא צריכה להיות שלך בכלל אלא של מנהל הפורום בלבד. העלתי שאלה ונראה מה התגובות של שאר אנשי הפורום לעניין הזה. מנהל הפורום בעצמו אינו מתנגד לפרסום (תקרא את כל התגובות שלו בנושא). בדקתי וראיתי שכתבת לי את אותם דברים בעבר (ממש פרויקט חיים מצאת לך). וקיבלת את אותה תשובה ממנהל הפורום ומאנשים אחרים (זה לא מפריע). זה המענה האחרון שלי אליך בנושא זה או בכלל בהמשך הדרך. (וגם אם אתה חושב שאני אענה לך, יש לך טעות כי אני מנהל עסק ולא מחפש את:"מה מפריע לי באנשים אחרים"). אני מקווה שיוצא לך משהו מכל הסיפור הזה, אולי סיפוק אולי זהב?

garsia

New member
שאלה בקשר לאירוע

האם יהיו רובוטריקים למכירה? יהיו רובטריקיפ מחו"ל? אפשר באיזושהי דרך ליצור איתך קשר באינטרנט לגבי זה? תודה.

ailag

New member
בקשר לפרסומות

לא יודעת בקשר אליך, כחובבת קומיקס אני דוקא רוצה לשמוע על אירועים רלוונטיים. מה זה משנה אם הוא יכתוב את זה או אם אני אפתח כתום חדש באותו נושא? הוא כולה ידע על זה לפנינו (כי הוא היה קשור לארגון של כל זה) ולכן כתב. יצא גם פרסומת בשבילו? יופי לו. לנו זה לא מפריע.

Nightcrewler

New member
לאן הגענו.....

קומיקס משעמם? כנס קומיקס שבו אפשר להיפגש בסבבה עם כל מיני אספנים אחרים מהפורום ובכלל, להחליף איתם חוברות, לקנות חוברות מהדוכנים, להשתתף בהרצאות ולראות צעצועים מקוריים של רובוטריקים, זה רעיון מעייף ומשעמם? אם ככה מה אתה עושה בפורום הזה בכלל? יש אנשים שבאמת אוהבים קומיקס ורק מחפשים כנסים ופסטיבל מסוג זה, אז במקום לרדת כאן על CLEV ועל הפסטיבל, אולי פשוט כדאי שתמצא תחביב חדש. ואין מקום יותר מתאים לפירסום אירוע קומיקס מפורום בנושא קומיקס. אבל בסופו של דבר בגלל ההתגובה שלך השירשור רק הלך וגדל, אז כנראה בדרך המשונה שלך עזרת לפירסום הפסטיבל.

למעלה