Master Stav
New member
פסטרמה ביתית
המתכון הפרטי שלי גרר לא מעט דוא"ל אתם מוזמנים לקרוא .... אחד מהם היה המתכון הבא שאני מצרף להנאתכם תודה לשיריD על המתכון שאנסה בימים הקרובים : מתכון לפסטרמת הודו משובחת, קלה להכנה, ללא כל חומרים משמרים באמצעים ביתיים מרכיבים: חזה הודו צעיר, הודית למרינדה: שום כתוש , להודו בגודל בינוני כ 5 שיניים פלפל גרוס, לפי צורך גרגרי חרדל, כשני חופנים 1/4 כוס שמן זית ניתן להוסיף פירות יבשים למי שמעוניין אופן הכנה: יוצקים את חומרי המרינדה על חזה ההודו כך שיהיה מכוסה מכל הצדדים. מעסים היטב, ומניחים במקרר ל-12 שעות. מכסים את חזה ההודו בנייר אלומניום, אופים בתנור כ-25 דקות. מוציאים את החזה האפוי, הופכים אותו, ואופים כ-15 דקות נוספות. מסירים את ניר הכסף .מצננים. ושומרים במקרר.
המתכון הפרטי שלי גרר לא מעט דוא"ל אתם מוזמנים לקרוא .... אחד מהם היה המתכון הבא שאני מצרף להנאתכם תודה לשיריD על המתכון שאנסה בימים הקרובים : מתכון לפסטרמת הודו משובחת, קלה להכנה, ללא כל חומרים משמרים באמצעים ביתיים מרכיבים: חזה הודו צעיר, הודית למרינדה: שום כתוש , להודו בגודל בינוני כ 5 שיניים פלפל גרוס, לפי צורך גרגרי חרדל, כשני חופנים 1/4 כוס שמן זית ניתן להוסיף פירות יבשים למי שמעוניין אופן הכנה: יוצקים את חומרי המרינדה על חזה ההודו כך שיהיה מכוסה מכל הצדדים. מעסים היטב, ומניחים במקרר ל-12 שעות. מכסים את חזה ההודו בנייר אלומניום, אופים בתנור כ-25 דקות. מוציאים את החזה האפוי, הופכים אותו, ואופים כ-15 דקות נוספות. מסירים את ניר הכסף .מצננים. ושומרים במקרר.