פסיכוביולוגיה+ עוד שאלה:)

RonnnyS

New member
תודה על התגובה+ שאלה:)

ראיתי שבהמון מקומות יש תואר של קוגניציה ומוח ובמקומות אחרים תואר של פסיכולוגיה קוגניטיבית, ידוע לך אם יש הרבה הבדל בין שני התארים האלו או שהם דיי חופפים? והאמת שלפי מה שאני רואה עכשיו שמעניין אותי הייתי שוקלת גם אם הייתי לומדת נוירופסיכולוגיה ללכת דווקא לכיוון המחקרי אז אני תוהה אולי אם כדאי ללכת לתואר מחקרי מלכתחילה ולא לנוירופסיכולוגיה (שמצריך נתוני קבלה הרבה יותר גבוהים אז אני רוצה להיות בטוחה שזה בטוח בשבילי ושזה מה שאני רוצה).

RonnnyS

New member
פסיכוביולוגיה+ עוד שאלה:)

היי, רציתי לשאול אם יש מישהו שלומד פסיכוביולוגיה בתואר שני? אם כן, אשמח מאוד לשאול כמה דברים:) זה תואר שמאוד יכול לעניין אותי ואשמח לדעת (הכי בכנות) אם יש עבודה בתחום? ברור לי שזה עבודה אקדמאית כמעט לחלוטין...

בנוסף, האם יש אפשרות לעבור מתואר מחקרי בפסיכולוגיה (כמו פסיכוביולוגיה או קוגניציה ומוח) לתואר טיפולי בעתיד (כמו נוירופסיכולוגיה שיקומית) במידה ומחליטים לשנות כיוון? יש איזשהו מסלול מעבר נוח וידידותי יותר או שגם לאחר תואר שני מחקרי בפסיכולוגיה (שקרוב לוודאי שלא מצריך מתא"ם או מצריך ציון לא מאוד גבוה) אצטרך לגשת למתא"ם למקצה שיפורים על מנת להתקבל? בהנחה שאני לא מעוניינת בקלינית אלא בנוירופסיכולוגיה אם תואר טיפולי.
תודה רבה:)

למעלה