פסיכולוגיה ביולוגיה

feldman03

New member
פסיכולוגיה ביולוגיה

אהלן, יש פה אנשים שלומדים דו-חוגי פסיכולוגיה וביולוגיה בבן גוריון?

אני מעוניין ללמוד פסיכולוגיה בשביל להמשיך לתואר שני כמו מרבית האנשים וגם ביולוגיה זה תחום שמאוד מעניין אותי,
אבל האם השילוב של שני התארים יהיה עמוס מדי ויקשה עליי להוציא את ה90+ שדרוש לתואר שני?

beltal8

New member
אני לומד בחיפה..

אז אני לא יודע איך זה בב"ש. בגדול, זה לא הולך בדילוגים, אבל אפשרי. דורש הרבה השקעה (הרבה שעות באוניברסיטה, הרבה שעות בבית). אתה מכיר את עצמך הכי טוב, ואף אחד לא יוכל להגיד לך אם תצליח להוציא את ה-90+, אבל.. טוב, אלה הרבה שיקולים אישיים.

reakwind

New member
אל תלמד את זה

אלא אם כן אתה ממש סגור שמחקר ביולוגי זה מה שתרצה לעסוק בו (ובתכלס אין לך שום דרך בעולם להיות בטוח בדבר כזה).

noa144

New member
אני למדתי את זה

באוניברסיטה העברית, וזו אכן תוכנית תובענית אבל אפשר ללא ספק להוציא ממוצע 90 ויותר.
בעיקרון זה באמת מכוון למחקר אבל זה כן פותח לך יותר דלתות מאשר רק ביולוגיה או רק פסיכולוגיה מהסיבה הפשוטה שאתה יכול להמשיך לכל אחד מהתחומים האלה בתואר שני אחכ (אני אישית בחרתי בפסיכולוגיה)...
אני לא יודעת איך התוכניות האלו בחיפה או ב"ש אבל בעברית זו תוכנית מאוד מושקעת ואני ממליצה בחום

feldman03

New member
בעברית

את מתכוונת בעצם ללימודי מדעי המוח שראיתי ששם קוראים לזה פסיכוביולוגיה נכון?
לפי מה שראיתי הסכם הדרוש לזה בעברית ממש גבוהות, כמעט כמו לרפואה לא?

feldman03

New member
בעברית

את מתכוונת בעצם ללימודי מדעי המוח שראיתי ששם קוראים לזה פסיכוביולוגיה נכון?
לפי מה שראיתי הסכם הדרוש לזה בעברית ממש גבוה, כמעט כמו לרפואה לא?

noa144

New member
אני חושבת שהסכם עלה בגלל הביקוש

אפילו אם אני לא טועה בתל אביב הדרישות יותר גבוהות... כשאני למדתי גם היה סכם גבוה אבל אפשרי וגם הציונים אפשריים אני מעידה בתור מישהי שלא כל כך השקיעה..

katzeran

New member
אני למדתי בתל אביב

במסלול למדעי המוח. אני מניח שזה די דומה בסופו של דבר בין כל האוניברסיטאות, עם הבדלים לפה ולשם. במקרה שלי אני יכול להעיד שזה מסלול די תובעני ולא פשוט, אבל גם מרתק. אפשר בהחלט להגיע לממוצע 90 ויותר, אבל זה לחלוטין תלוי בך. נדרשת השקעה וגם יכולת.
היתרון של המסלול הוא שאפשר להמשיך לתואר שני הן בפסיכולוגיה והן בביולוגיה. או אם תרצה, להמשיך לרפואה או לתארים אחרים.

isr888

New member
האם התואר עמוס מדיי?

לא הצלחתי למצוא איזשהי מערכת שעות שתתאר לי את התואר הזה, אבל האם ניתן לעבוד 20 שעות שבועיות (לא כולל שבת) תו"כ התואר (משנה שנייה ואילך) מבלי לגרום לתואר להתארך מעבר ל3 שנים?

אני יודע שהרבה תלוי בבן אדם, אבל האם זה נשמע סביר?

תודה!

katzeran

New member
נשמע לי קשה

20 ש"ש זה חצי משרה, נראה לי שישי קשה להחזיק משרה כזו יחד עם התואר הזה. גם אם יש את השעות ביממה (נגיד, אחרי שעות הלימודים), צריך להשקיע לא מעט עבודה בבית.

למעלה