פסיכולוג ילדים ודיאטנית

• פותח הנושא gugon
  • פורסם בתאריך

gugon

New member
פסיכולוג ילדים ודיאטנית

שלום לכולם. אני אמא לילד בן 3, בעל קלאב פוט ברגל ימין, מטופלים באיכילוב אצל פרופ וינטרופ ואריאלה. עברנו את כל תהליך הגיבוס והנעליים וכרגע אנחנו במעקב. רציתי לשאול אם יש לכם המלצות לדיאטנית לילדים ולפסיכולוג לילדים. את הפסיכולוג אני צריכה כדי לקבל עזרה בתהליך הגמילה מחיתולים, ואת הדיאטנית עבור הבן שלי שהוא מאוד רזה. אשמח לקבל המלצות. יום טוב

אירנה ק

New member
תנסי לשאול

בפורומים של תפוז: פורום התפתחות תינוקות ופעוטות ופורום תזונת תיונוקות וילדים. עונים שם גם אנשים מהניסיון שלהם וגם אנשי מקצוע. די נחמד. אם לא עונים לך מהר תכתבי עד פעם כי ההודעות " נהרמות" שם מהר מאוד. אני הרבה פעמים רק קוראת ולומדת מהתשובות לאחרים.
מקווה שעזרתי קצת.

../images/Emo140.gifהיי לך

ראשית, ברוך הבא לפורום יש לי ילד בן ארבע וחצי,ולצערי, לא אוכל לסייע לך כל כך רק רוצה לומר שלגבי דיאטנית, לא הבנתי מתוך דברייך במה מתבטאת הבעיה של בנך שגרמה לך לפנות לדיאטנית אבל חשוב מאוד לבדוק, במקרה שזו השמנה קיצונית, האם זה לא נובע מערכי תפקוד לא תקינים של בלוטת התריס.... לבני יש תת פעילות של בלוטת התריס מלידה אבל שמעתי גם על ילדים שהתופעה התגלתה לה יותר מאוחר. מקווה שהכל יהיה סתם ו"כלום" ותעדכני אורית

אופס עכשיו שמתי לב שבכללל...

לא עניתי לעניין אבל שוב כותבת, גם רזון, יכול להיות כתוצאה מפעילות יתר של הבלוטה....

sigis7

New member
הי וברכה!

אשלח לך בטלפון את מס' הטל' שלי אולי אוכל לעזור קצת בשני המקרים. אם תרצי, תתקשרי!

תחיצ

New member
לדעתי

דיאטנית - אפשר להגיע דרך קופת חולים (מנסיוני עם ביתי, אבל בגיל גבוה בהרבה). כדאי באמת לראות קודם שהבעיה היא של אוכל ולא בעיה בריאותית אחרת. לגבי ההרטבה - אני הייתי מחכה...

למעלה