פסיכולוג?

cobra123

New member
פסיכולוג?

שלום לכולם! יש לי בעיה עם אשתי, היא פשוט לא אוהבת מין, לא איתי, לא לבד, לא עם עצמה, כלום!!! אני מנסה הכל, ממש הכל ופשוט אין אין אפשרות לגרות אותה. יש למישהו עצה, חשבתי ללכת לפסיכולוג לזוגיות, אבל אני אשמח לרעיונות נוספים. בתודה מראש

dgrwkl1

New member
השאלה שצריכה להשאל היא:

בני כמה אתם?? ומה היה לפני שהתחתנתם? מה היה מצבכם כשהכרתם? היא תמיד היתה כזו? או שרק בתקופה האחרונה זה קורה לה? אולי היא תמיד היתה כזו? דבר איתי על המצב

alfalf

New member
טיפול מיני../images/Emo153.gif

לדעתי רצוי לפנות למטפל מיני על מנת לטפל בבעיה. הבעיה נשמעת לי כבעיה מתמשכת. אתה נשמע לי מתוסכל, ולכן רצוי לטפל בבעיה בהקדם. דברו על הבעיה ולבנו אותה. אולי אשתך בכלל חושבת שאין בעיה? אם אתה לא מצליח לשכנע אותה כי טיפול זוגי יוכל לסייע, אפשר להתחיל את הטיפול לבד. אולי זה ישכנע אותה שאתה רציני ברצונך לפתור את הבעיה. אולי הטיפול יוכל לספק לך כלים על מנת להתחיל תהליך שיוביל לפתרון. אל תצא מנקודת הנחה שהבעיה היא אצל אשתך בלבד. הטיפול יועיל לשניכם. ALF.

אותה בעיה רק הפוך

אני מציעה לך לקרוא את הכתוב לעיל - ואולי לתת גם לאישתך לקרא. אחר כך תחילטו אם אתם רוצים טיפול. אם כן נראה לי שההצעות שהציעו לך החברים אכן נכונות מטפל/ת מיני/ת שהם גם מטפלים זוגיים

למעלה