פסיכומוטרי

giouvany

New member
פסיכומוטרי

מה קורה אחים שלי יש פה מישהו שקיבל 721 בפסיכומטרי ויכול להגיד לי את הציונים שלו בכל אחד מהתחומים? אני רוצה להשוות לשלי... בתודה מראש

giouvany

New member
נ.ב

אם אתם לא רוצים לחשוף את זה ברבים תשלחו לי מסר אישי זה חשוב לי בבקשה! תודה

giouvany

New member
טיפים:

קודם כל לקחת קורס כי בלי קורס זה חבל על הזמן... אפילו מי שחושב שהוא גאון חייב קורס! הטיפ הכי חשוב שאני יכול לתת זה לפני המבחן לחזור טוב בעיקר על החומר התאורטי ועל השיטות שלמדתם בקורס זה חשוב מאוד שכשתראו תרגיל כבר תעשו את השיטה באופן אוטומטי ולא תצטרכו לחשוב באיזה שיטה להשתמש... בקורסים השונים אומרים לפני המבחן לעשות הרבה בחינות אבל לפי דעתי החומר התאורטי הרבה יותר חשוב לכן בימים שלפני המבחן צריך לעשות קצת בחינות שתיים שלוש זה מספיק בהחלט ולחזור על כל אבל על כל החומר מהתחלה! עוד דבר חשוב זה לבוא עם בטחון לבחינה תדעו שבטחון מוסיף מלא נקודות! אומרים שמי שיש לו ביטחון לא צריך לדעת כלום הוא יענה נכון כי הוא בטוח בעצמו לכן חשוב שתגיעו למבחן מוכנים בצורה אופטימלית ותמיד לזכור שגם אם לא הלך טוב זה לא סוף העולם תמיד אפשר לעשות שוב כמה פעמים שצריך!! בהצלחה!!

כל הכבוד לך...

אבל -איזה קורס אתה ממליץ במיוחד?והאם אתה יודע על אופציה של לימוד דרך המחשב או משהו כזה ......?תודה ושתהיה לכולם שבת שקטה ומקסימה עם המון המון חיוכים.

giouvany

New member
קורס

ת´אמת אני לא יכול להמליץ על קורס כי הייתי רק באחד אבל זה גם לא ניראה לי ממש משנה אני עשיתי בקידום והיה בסדר גמור

anat80

New member
לגבי קורס

אני ממליצה על יואל גבע, עשיתי שם את הקורס אחרי שקיבלתי המלצות מחברים וכן ממורה שמלמד במכון אחר. אני מרוצה מאוד מהציון, וזה כמובן לא רק הקורס אבל גם. אני עבדתי תוך כדי הקורס ולא עשיתי שום דבר מעבר לחובות של הקורס, שגם אותן לא תמיד הספקתי, אבל מעבירים שם את החומר בצורה טובה. מי שמעוניין יכול גם להגיע שם לתיגבורים (לי אישית לא יצא להיות בהם אבל הבנתי שאנשים היו מרוצים מהם). בהצלחה :)

giouvany

New member
טיפים 2

תזכרו גם שאם אתם תלמידי תיכון אז החלק החזק שלכם במבחן צריך להיות הגאומטריה!אם הוא לא אז תעבדו על זה כי זה העוגן של תלמידי תיכון שהחומר בגאומטריה טרי להם בראש לעומת זאת החלק החלש של תלמידי תיכון זה האוצר מילים פשוט בגלל הגיל הצעיר... לכן לעבוד חזק על מילונים! אצל אנשים אחרי צבא זה בדיוק ההפך הם בדר"כ עם אוצר מילים יותר טוב וצריכים לעבוד יותר חזק בשביל להיזכר בכל המתמטיקה והגאומטריה מהתיכון...

giouvany

New member
מספיק

מספיק בטח מספיק את יכולה לכתוב את הציוני גלם? תודה

ציוני הגלם:

אנגלית- 147 מילולי- 142 כמותי- 131 אין ספק שהכמותי הרס לי קצת... נו, מילא, אין לי תלונות...

למעלה