פסיכומטרי אחרון לרפואה לשנת 2016

shaiazriel1

New member
פסיכומטרי אחרון לרפואה לשנת 2016

להפתעתי הרבה בעת ההרשמה לקורס פסיכו למועד אפריל נאמר לי שהמועד האחרון הקביל הינו פברואר...
לאחר בדיקה הבנתי שמדובר רק באוניברסיטת תל אביב.
ואילו העברית החליטה לדחות את זה בשנה לשנת 2017 ולכן מועד אפריל קביל, וכנ"ל לגבי בן גוריון.
האם מה שהבנתי נכון?
ההחלטה הזו נורא חשובה לי...אם הכל ילך טוב אני מתכנן ללמוד רפואה שנה הבאה ואני לא רוצה לפספס את זה סתם על טעות טיפשית.
בכל מקרה לא תכננתי ללמוד בתל אביב( ממוצע הציונים שם משוכלל בצורה שונה- הסיכויים נמוכים ביותר לעבור את הסכם...)
אשמח לעזרה במהירות האפשרית מאלו שיודעים!

DSHE

New member
איפה בדקת?

גם אני שמעתי לא מעט ספקולציות לגבי העניין הזה. הרוב אומרות שהאוניברסיטאות יישרו קו למועד פברואר.
אם זה ממש חשוב לך, תצלצל לאוניברסיטאות ותשאל בעצמך. תאמין לי לא יעזור לך לחכות לתשובה פה ממישהו כי לא משנה מה הוא יענה יבוא מישהו אחריו שיסתור אותו ויגיד שזה לא ככה.
חוץ מזה, יש סיכוי שמה שהיה נכון לפני שבוע כבר לא נכון לעכשיו.
לי למשל זה לא משנה כי אני בכל מקרה ניגשת בדצמבר ואם יתנו גם את מועד אפריל, אז מה טוב רק הרווחתי! כרגע זה לא משנה לי או מעניין אותי מספיק בשביל לצלצל ולשאול.
&nbsp
בהצלחה

shaiazriel1

New member
היה קשה להשיג את המספר המתאים..אבל הצלחתי להשיג תשובה..חלקית

כי הנציגות של הרישום וקבלה לא כל כך ידעו...אלא רק המזכירה של הרישום לחוג(רפואה)..
בכל מקרה בבן גוריון- בוודאות מועד אפריל נחשב.
בעברית - הצלחתי להשיג את המספר אך אחרי השעה 4 לא היה מענה..אנסה מחר, אך מהנציגות ברישום הכללי נאמר שלשנת 2016 גם אפריל נחשב ואילו לאחר מכן לא.
כרגע מה שנשאר זה לבדוק לגבי האוניברסיטה העברית.
לגבי תל אביב - אין מה לבדוק בוודאות פברואר.
מקווה שעזרתי למי שהתעניין.
&nbsp

למעלה