פסיכומטרי בזמן הצבא

roni92XOXO

New member
פסיכומטרי בזמן הצבא

שלום,
חשבתי לעשות פסיכומטרי באפריל, כשאני משתחררת קצת פחות מחודש לפני מועד הבחינה.
אין לי בעיה לקחת קורס שהוא פעמיים בשבוע, כשאחד השיעורים הוא בשישי, ותהייה לי שעה פנויה בערך כל יום שאני בצבא
זה הגיוני לעשות את רב הקורס בחפיפניקיות ואז לחרוש בחודש אחד על רב החומר? (מרגע שאני משתחררת- אין לי בעיה ללמוד כל יום הרבה). התכנון שלי הוא להשתחרר, לעשותאת הפסיכומטרי ורק אז להתחיל לעבוד..
אתם חושבים שזה ריאלי וטוב לעשות את זה ככה? (הבעיה העקרית שלי היא זה שאני לא מתפקדת טוב במבחנים..)
ועוד שאלה, כמה הקורס יעלה בערך, בהנחה שאני לא מקבלת באוצ'ר מהצבא? ואפשר להוריד את זה מהפיקדון איכשהו?

היי לך

בכנות אני ממליצה לך לחכות עד אחרי השחרור. בעיני, רק להגיע לקורס בחלק הראשון שלו ורק לאחר מכן להשקיע יהיה לא יעיל.
הצלחה בבחינה תלויה בראש ובראשונה בתרגול ובעקומת למידה דבר שלא יתאפשר אם תתחילי להשלים רק בתקופת המרתון.
&nbsp
דעתי היא שתשתחררי ורק אז תתחילי את הקורס.
בנוגע לעלויות - הן משתנות ממכון למכון, שווה לך לפחות כרגע להתחיל לחפש את הקורס המתאים בך ביותר מבחינת כל הפרמטרים החשובים (במאמרים תוכלי למצוא מאמר שלי על בחירת קורס שיוכל להפנות אותך) על ידי כך שתרימי טלפון לכל המכונים שאת מכירה וקיבלת המלצות עליהם מחברים ותשמעי הצעות מחיר ואת תנאי הקורסים וכן תגיעי לשיעורי ניסיון.
בהצלחה!

roni92XOXO

New member
_

זה דיי חשוב לי לעשות במועד אפריל מכל מיני סיבות..
בררתי עם הצבא, והבאוצ'ר מתאים רק לזיו כספי ודביר דואני, שבחיים לא שמעתי עליהם

למעלה