פסיכומטרי בפעם הרביעית
שלום לכולם.
אספר קצת על עצמי:
אני בן 19.5 מתגייס בנובמבר לאחר שנת מכינה קדם צבאית.
נבחנתי כבר 3 פעמים בבחינה בציונים בין 680,686,708 (הגבוה הוא האמצעי)
אני רוצה מאוד ללמוד רפואה, אם לא אחרי בצבא כמו שרציתי אז אחרי. בנובמבר אתגייס
לתפקיד קרבי שבו לא יהיה לי זמן כל כך ללמוד אז חשבתי לנצל את החודשיים הבאים כדי לגשת לבחינה באוקטובר.
הפעם האחרונה שבה עסקתי בחומר הייתה לפני עשרה חודשים. יצא לי לפתור את הספרים של ניב רווח פעמיים וגם את של קידום פעמיים.
אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל. איזה ספרים לקנות? כבר פתרתי את אלה שמוצעים למכירה ולפי מה שהבנתי את של יואל גבע אי אפשר לקנות
אולי מספיק רק לעשות מבחנים? למרות שגם אותם פתרתי כמה וכמה פעמים.
אני לא מחפש קיצורי דרך ואין לי בעיה להשקיע את החודשיים הבאים בלימוד. אם יש כאלו שהתמודדו עם בעיה זהה אשמח שתייעצו לי איפה להתחיל. נ.ב הנושא היותר חלש אצלי הוא הכמותי. כך לפחות זה היה אז. תודה מראש לכולם
שלום לכולם.
אספר קצת על עצמי:
אני בן 19.5 מתגייס בנובמבר לאחר שנת מכינה קדם צבאית.
נבחנתי כבר 3 פעמים בבחינה בציונים בין 680,686,708 (הגבוה הוא האמצעי)
אני רוצה מאוד ללמוד רפואה, אם לא אחרי בצבא כמו שרציתי אז אחרי. בנובמבר אתגייס
לתפקיד קרבי שבו לא יהיה לי זמן כל כך ללמוד אז חשבתי לנצל את החודשיים הבאים כדי לגשת לבחינה באוקטובר.
הפעם האחרונה שבה עסקתי בחומר הייתה לפני עשרה חודשים. יצא לי לפתור את הספרים של ניב רווח פעמיים וגם את של קידום פעמיים.
אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל. איזה ספרים לקנות? כבר פתרתי את אלה שמוצעים למכירה ולפי מה שהבנתי את של יואל גבע אי אפשר לקנות
אולי מספיק רק לעשות מבחנים? למרות שגם אותם פתרתי כמה וכמה פעמים.
אני לא מחפש קיצורי דרך ואין לי בעיה להשקיע את החודשיים הבאים בלימוד. אם יש כאלו שהתמודדו עם בעיה זהה אשמח שתייעצו לי איפה להתחיל. נ.ב הנושא היותר חלש אצלי הוא הכמותי. כך לפחות זה היה אז. תודה מראש לכולם