פסיכומטרי- מועד יולי

roni92XOXO

New member
פסיכומטרי- מועד יולי

שלום, אני רוצה להירשם למועד יולי.התקשרתי לכל המכונים שקרובים אליי, וצמצמתי את זה ל-2: היי-קיו חיפה וסטודנט קריית חיים.
כעקרון, סטודנט נשמע לי יותר טוב...אבל הם גם דיי לא-ידועים.
הייקיו גם נשמעים לי טוב, אבל מתעסקים המון בטכנולוגיה ואני לא יודעת אם זה מתאים לי (מצד שני, מאוד קורץ לי ההבטחות על שיעוריי בית אישיים וכל הקטע האישי)..
מישהו למד באחד מהם? יש המלצות?

ובנוגע למשהו אחר - ידוע מה יקרה עם הרפורמה של ציוניי הפסיכומטרי? כי יש לי בגרות מאוד טובה ואני מפחדת להוציא ציון לא טוב בפסיכו בגלל לחץ הזמן בבחינה

תודה רבה

idoam25

New member
דעתי בעניין

לכי לשיעורי התנסות, זה הכי חשוב. תראי לאיזה מכון את מתחברת יותר. מבחינת שיטות הלימוד אני לא מכיר אף אחד מהמכונים אבל בסופו של דבר מבחינת חומרים קשה לי להאמין שיש הבדלים גדולים ביניהם.
עוד משהו לגבי לימוד במכונים, מניסיוני מלמדים שם הרבה שיטות וטריקים. אני מאמין שחשוב כשלומדים במכונים לא להתקבע על שיטות מסויימות וכן לפתח איזושהי גמישות מחשבתית.
מבחינת הציון, גם אם תוציאי ציון שלא מספיק לך באותו מועד תמיד תוכלי לגשת שני מועדים אחרי כן, כך שאין שום פגיעה בממוצע הבגרות שלך.
בהצלחה!

idoam25

New member
דעתי בעניין

לכי לשיעורי התנסות, זה הכי חשוב. תראי לאיזה מכון את מתחברת יותר. מבחינת שיטות הלימוד אני לא מכיר אף אחד מהמכונים אבל בסופו של דבר מבחינת חומרים קשה לי להאמין שיש הבדלים גדולים ביניהם.
עוד משהו לגבי לימוד במכונים, מניסיוני מלמדים שם הרבה שיטות וטריקים. אני מאמין שחשוב כשלומדים במכונים לא להתקבע על שיטות מסויימות וכן לפתח איזושהי גמישות מחשבתית.
מבחינת הציון, גם אם תוציאי ציון שלא מספיק לך באותו מועד תמיד תוכלי לגשת שני מועדים אחרי כן, כך שאין שום פגיעה בממוצע הבגרות שלך.
בהצלחה!

roni92XOXO

New member
הבעיה היא שאין עכשיו קורסים פתוחים... ייפתחו רק בינואר-פברוא

jaromor

New member
מועד יולי?

שימי לב שהקורסים של מועד אפריל מתחילים בחודש ינואר.
הקורסים של מועד יולי מתחילים בחודש אפריל.
&nbsp
אחרי שהחלטת לאן להירשם, אני ממליץ להירשם לקורס כמה שיותר מוקדם כדי שתוכלי להתחיל ללמוד מילים (בעיקר באנגלית) עוד לפני מועד תחילת הקורס.
&nbsp
בהצלחה!

רק לא הי קיו

תראי, אני למדתי בסטונדט בתל אביב והיה לי אחלה וקיבלתי ציון מאד טוב. היום אני יודע שיש טובים מהם בשוק- אבל לי הם עבדו מצוין כשהייתי תלמיד.
זה שהם מוכרים פחות מהיי קיו- אז מה? תזכרי- איכות לא נמדדת על פי פרסום. בטח ובטח לא בשוק הפסיכומטרי. למעט יואל גבע, שהם אכן כנראה הטובים ביותר בתחום וגם הכי מוכרים (למעט החיסרון הענקי שלהם- כמות התלמידים בכיתה) שאר המכונים ממש לא מדורגים על פי רמת הפרסום שלהם. יש מכונים מצוינים קטנים כמו סטודנט, אחד על אחד ו800, שכל אחד מהם נותן מה ששום תלמיד בהיי קיו לא יקבל מעולם. טכנלוגיה? מה זה רלוונטי בכלל? המבחן נעשה עם עפרון ודף. חומרי הלימוד שלהם הם הגרועים ביותר בשוק, והרחוקים ביותר מהבחינה. אין שום התאמה בין מה שהמבחן בודק לבין מה שהם מלמדים שם. (הראיה לכך- תשאלי כל תלמיד היי קיו לשעבר מה היה הפער בין הציון בסימולציה בהיי קיו לבין הציון האמיתי בבחינה).
לכן, אם אלו שתי האפשרויות, לכי לסטודנט. ואם קורץ לך עניין של יחס אישי- לכי לאחד על אחד. כי שם זה באמת המקום היחידי שיכול להגיד על עצמו בלי לשקר שהוא נותן יחס אישי אמיתי.

למעלה