פסיכומטרי, רבותיי, פסיכומטרי - כמה ולמה?

comolonimbus

New member
פסיכומטרי, רבותיי, פסיכומטרי - כמה ולמה?

ערב טוב, אחרי 9 חודשים של שחרור, חופש ושכרון חושים עם עבודה באבטחה (מועדפת ובגן ילדים) החלטתי ללכת על זה. מבחן הפסיכומטרי הארור! נרשמתי לקורס הכנה (אחרי שנדהמתי לגלות את סכום העתק שדורשים שם) ורק בדיעבד, ז"א יום או יומיים אחרי שנרשמתי נזכרתי שפעם, מזמן, לפני 9 חודשים, נתנו לי וואוצ'ר ("שובר", בעברית מתוקנת, אבל אל תתפסו אותי במילה) שמקנה לי הנחה של הרבה כסף. אני זוכר גם שאמרו לי שה"שובר" החביב הזה תופס רק בקורסים מסויימים (אנקורי, לחמן) אבל לא ב"קידום" - שם נרשמתי לא מכבר. וגם ציינו (באותיות קטנות שלפניהן כוכביות קטנות עוד יותר) שה"וואוצ'ר" תקף עד 6 חודשים מהשחרור. אז למיטב הבנתי וחישוביי, תוקפו של הוואוצ'ר שלי פג לפני 3 חודשים בערך... רציתי לשאול האם אני זכאי לעוד איזושהי הנחה מכל כיוון שלא יהיה...? זה שהייתי לוחם נותן לי משהו? זה שאני בחור חביב ויפה יכול לעזור?
בקיצור, אם מישהו יודע, אנא עיזרו לי אם לא - הלכו 5900 ש"ח (אחרי הנחת 20% מתחשבת - בגלל שאני חייל משוחרר...) תודה מראש!

Ricca1

New member
כמה למה איפה שמיפו

אהלן, לא יודע אם אתה יכול לקבל עוד הנחה על הקורס (אני מאמין שלא) אבל אתה יכול להגיש מועמדות למלגה ממשרד הביטחון בלימודים עצמם, בגלל שהיית קרבי וזה יכול לכסות לך חלק נכבד מהשכר לימוד! להיות בחור חביב זה תמיד טוב כי אחרת לא הייתי עונה לך. וקבל גם קישור למחירים של קורסים פסיכומטרי בכל המכונים השונים, אולי זה יעזור לך... ודרך אגב, הקורס שמקבלים עם הוואוצ'ר הוא לא אותו אחד שמקבלים בתשלום מלא- אם אני לא טועה, הוא פחות מעמיק*** . הקישור: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2360941,00.html

comolonimbus

New member
תודה על התשובה, אחינו ../images/Emo13.gif

נסגור את זה בפשטות - יהיה בסדר...

יש הנחת "חבר מביא חבר"

אני אישית נרשמתי כמוך לקידום ב5652 נראה לי ואמרתי שחברה המליצה לי אז קיבלו את זה למרות שלא שמעתי או קבלתי משהו משום חבר\ה...בעיקרון אם ממש מתעקשים אתה יכול לקבל מכל הארץ ממישהו שלמד בקידום מן שובר שמוכיח שהוא למד שם ולתת להם את השם של הבנאדם הזה ולקבל את ההטבת "חבר מביא חבר" בהצלחה... (איפה אתה לומד בארץ?)

comolonimbus

New member
בשאיפה להשכיל בעיר הקודש...

בגן הטכנולוגי. "כל מי שלומד בקידום מקבל סוג של תלוש המעניק לאדם שלישי (חבר מביא חבר..?) הנחה של 350 ש"ח לערך" כה אמר ה"מרכזן" (או איש המכירות הטלפוני) שנרשמתי דרכו. אז את ההנחה הזאת נוסיף לרשימת ההנחות ועדיין אני מרגיש עשוק (או לפחות מחפש דרכים לחיסכון נוסף...) אז את/ה אומר/ת שלא המצאת להם שום מסמך? רק אמרת שחברה המליצה? נראה לי שיש פוטנציאל ל"מסחרה"
נראה אילו עוד פינות נצליח לעגל...

למעלה