פסיכומטרי

liital

New member
פסיכומטרי

כמה זמן מן השיחרור אני יכולה לנצל את ההטבה של ההנחה בתשלום לקורס הפסיכומטרי? האם כל חייל משוחרר (דרך אגב עד מתי בהגדרה אתה נחשב ל- "חייל משוחרר"?) זכאי להנחה בתשלום לקורס הפסיכומטרי? ולאיזה מהניתנים לחמן/אנקורי/קידום הכי מומלץ?

Haunted

New member
אהלן

כמה זמן מהשחרור - אין לי מושג, אמור להיות כתוב על הואוצ'ר. בכל מקרה עדיף לברר עם המש"קית חינוך. לא כל חייל זכאי. כל פלוגה\יחידה מקבלת מספר הקצאות למימון חלקי ולמימון מלא של קורס הכנה לפסיכומטרי. מפקדי היחידות מחלקים אותן לפי רצונם. אני מקווה שאני לא טועה, אבל נחשבים לחיילים משוחררים למשך 5 שנים מהשחרור. לאן הכי מומלץ ? שאלה קשה. כל מכון מציג את עצמו כטוב ביותר. אני יכול להמליץ לך על אנקורי כי עשיתי שם וממש נהניתי.

EmGee

New member
מלבד לוואוצ'ר יש מכונים עם הנחות

לחיילים משוחררים ללא שום צורך בוואוצ'ר. באנרוקי יש את זה ונראה לי שגם בתיכון ת"א יש כזה דבר.

liital

New member
אני משוחררת..

עלי לציין שאני חיילת משוחררת (כחודש) ואין לי וואוצ'ר אבל הבנתי שהיחידה להכוונת חיילים משוחררים נדמה לי, אחראית לזה ושבלי קשר לוואוצ'ר חיילים משוחררים כן זכאים להטבה (כמובן ששני מניחה שיש תנאים כמו שירות מלא וכו'). ולכן אני שואלת כי אין בכוונתי לעשות פסיכומטרי בשנה הקרובה ולכן רציתי לדעת עד מתי זה תקף, ואם בעתיד יהיה שווה לי להזדרז?

galitlit1

New member
הטבות לחיילים משוחררים בלימודים לפסיכומטרי

היי ליאת, אני משוחררת כבר חצי שנה ורק עכשיו התחלתי לחפש קורסים של פסיכומטרי. אם עדיין מעניין אותך, ממה שגיליתי יש 20% הנחה לחיילים משוחררים בקידום. ההטבה תקפה לנו עד 3 שנים מהשחרור. אז אין לך מה להלחץ בנוגע לזמן. אבל כדאי כמובן לגמור עם זה כמה שיותר מוקדם. בהצלחה, גלית

galitlit1

New member
../images/Emo141.gif רוצה גם המלצה לבושם עם זה?

ערב טוב לך.

למעלה