פסיכומטרי

roi251

New member
פסיכומטרי

הי מצטער על ששגעתי אותכם קודם החלטת לעשות פסיכומטרי הבנתי שרק בעל"ה אפשר לעשות פסיכומטרי לכבדי ראייה ועיוורים מישהו פה עשה פסיכומטרי בעל"ה? הוא טוב? כי צריך איזה 630 כדי להתקבל למדעי המחשב או הנדסת תוכנה להתראות

amitk80

New member
אני עשיתי פסיכומטרי

בעל"ה ואני לא ממליץ על הקורס הזה. לך תעשה את זה במכון פרטי

softwar100

New member
לימודים אקדמיים באוניברסיטה הפתוחה

היי אני כבר סטודנטית לתואר שני באוניברסיטה הפתוחה הייתי מציעה לך בחום לבדוק את האפשרות של הלימודים שם אתה יכול גם ללמוד וגם לעבוד ואם תתאמץ גם תוכל לסיים את התואר בזמן סביר מאוד. אחד היתרונות - אין צורך בפסיכומטרי. כי הרי ידוע שזה מבחן שלליקויי ראייה ועיוורים מאוד קשה בו. אם תצטרך פרטים נוספים אשמח לעזור/לייעץ בהצלחה

amitk80

New member
אלו שפות תכנות את לומדת?

מה את לומדת בדיוק? אילו שפות תכנות את יודעת? אני אשמח לדעת כי יש לי פרויקט שאני אצטרך להגיש בקיץ והוא כולל בתוכו תכנות אז ככה שידיעה שיש מישהו חזק בזה עשויה לעזור. לילה טוב

softwar100

New member
עיין בקישור

היי אני לומדת לתחום אחר לגמרי לתואר השני אבל אתה יכול לעיין בקטלוג הקורסים של האו"פ ולבדוק מה לומדים שם http://telem.openu.ac.il/cs/ בהצלחה

roi251

New member
שאלה לsoftwar100

הי תודה על עזרה אשמח אם תוכלי להמליץ על שלוחה של אונברסיטה הפתוחה באזור המרכז שבה אפזר למוד תואר ראשון במדעי המחשב או הנדסאי תוכנה אם אפשר לשאול באיזה תחום תואר ראשון ושני שלך? אם אפשר לשאול שאלה נוספת איפה למדת? תודה להתראות

softwar100

New member
אז ככה

היי אתחיל מהסוף את התואר הראשון עשיתי במדעי החברה והרוח ואת התואר השני אני עושה בחינוך - טכנולוגיות בלמידה לגבי שלוחה מומלת ללימודים. הלימודים באוניברסיטה הפתוחה מתקיימים במרכזי לימוד ברחבי הארץ - בהתאם להיצע הקורסים הזמין בסמסטר נתון. כך שבעצם זה תלוי איזה קורס תיקח ואיפה הוא ייפתח. אני אישית למדתי לסירוגין באשדוד בתל אביב - במרכז אליאנס ובתואר השני גם ברחובות. אני אישית הייתי ממליצה על תל אביב - קמפוס רמת אביב. יש גם עוד שני מרכזי לימוד - אליאנס ותיכון חדש תל אביב. תצטרך לבדוק איפה נפתחים הקורסים ולסדר לך מערכת... בכלל הייתי מציעה לך להגיע לפגישת ייעוץ עם אחד היועצים של האו"פ ככה תקבל מידע יותר מהימן ומעודכן ושיתאים לך וצרכים שלך. אגב אני לא יודעת אם יש לך מגבלת ראייה או לא אבל זה מוסד אקדמי שתומך בסטודנטים עם צרכים מיוחדים מקווה שעזרתי

roi251

New member
כמה שאלות לsoftwar100

מצטער שמשגע אותך כן יש לי מגבלת ראייה אני ליקוי ראייה מה דעת על מכללת רעננה ?איך הם? האם בשלוחות של או"פ מלמדים כמו בכל מכללה אשמח להסבר תודה על הכל יום טוב

softwar100

New member
לדעתי

מרכז הלימוד של האו"פ ברעננה מצוין. בכלל עדיף ללמוד כמה שיותר באזור המרכז - כי יש סבירות גדולה יותר שמרכזי ההוראה הם אלה שילמדו אני לא כל כך יודעת איך מלמדים במכללות אחרות... אבל הלימודים הם ברמה מאוד גבוה באו"פ רוב הלמידה היא למידה עצמית כמובן ומפגשי ההנחיה נועדו כדי לתת לך חיזוק על חומר הלימוד בעיקרון הלמידה היא למידה עצמאית אבל מה שמאוד נוח בלימודים באו"פ זה הקצב האישי שאתה יכול להכתיב לעצמך, אתה יכול לעבוד וללמוד במקביל ולהינות מכל היתרונות... חלק מהקורסים מציעים למידה מקוונת מה שמאוד מקל על סטודנטים בכלל ועל סטודנטים ליקויי ראייה מקווה שעניתי / עזרתי בהצלחה

roi251

New member
תודה ושאלה

אבדוק את עניין ותדה על עזרה כוונתי ללמוד הנדסאי תוכנה באחת משלוחות של או"פ ורוצה לסיים בפחות משנתים להתראות בהצלחה בהכולן

roi251

New member
תודה ושאלה

שאלה אשמח אם נוכל לדבר במסנגר? רק אם רוצה ביי

softwar100

New member
אוקיי

אוקיי תמסור לי את כתובת המסנג'ר שלך ואני אוסיף אותך אתה יכול לשלוח לי במייל אם אתה רוצה

amitk80

New member
אשאל זאת ככה

את יודעת לתכנת ב c sharp ? C sharp ביחד עם Asp.Net?

למעלה