פסיכו באפריל- שאלות בסיסיות

roni92XOXO

New member
פסיכו באפריל- שאלות בסיסיות

היי,
אני אני רוצה לגשת לפסיכו שבמועד אפריל. אני משתחררת רק כחודש לפני, אז כנראה אקח קורס שמותאם לחיילים.
הבנתי שיש קורס של רפואה בעם.. מה הוא שונה מקורס רגיל? ואיך זיו כספי?
איך הכי כדאי לבחור מכון? לבוא פיזית ולראות שיעורים?
איזה קורס טוב יותר/ יעיל יותר - קורס של חודשיים או של שלוש?
האם כיתה קטנה באמת יותר טובה מכיתה גדולה? אני יכולה להתרכז בכיתות גדולות, אבל אני מפחדת שהמורה יהיה מפוקס מדיי על לענות על של חלשים במקום באמת ללמד...
תודה רבה:)

jaromor

New member
תשובות

אני לא מכיר קורס שמוגדר כ"מותאם לחיילים" באופן מיוחד. בקורסי פסיכומטרי יש כיתות בוקר ויש כיתות ערב, כחיילת שנמצאת בבסיס בבוקר תוכלי להירשם לקורס ערב.
עם זאת, אני ממליץ לך (במידה וזה יהיה אפשרי) ללמוד לפסיכומטרי ללא "הפרעות" של צבא במשך תקופת הלימוד- אם את לא מעוניינת להתחיל ללמוד ב-2015, את יכולה להיבחן ביולי (במקום באפריל). אם את מעוניינת להתחיל ללמוד ב-2015, את חייבת להיבחן באפריל (במקרה כזה שווה לך אולי לשקול לקחת חל"ת מהצבא במהלך תקופת הלימוד ולהשלים בצבא את הזמן החסר אחרי הפסיכומטרי).
ההמלצה הזאת תלויה כמובן בציון שאת צריכה להשיג וביכולות ההתחלתיות שלך.
&nbsp
לגבי הפרמטרים שכתבת בהמשך ההודעה - כולם פרמטרים חשובים בעיני, אך אני לא מעוניין להמליץ לך על מקום ספציפי אלא לייעץ לך להשוות בין ההצעות השונות ולבחור את הקורס שיתאים לך בצורה הטובה ביותר (מבחינת מורים, גודל כיתות, מחיר, משך הקורס וכד').
&nbsp
בהצלחה!

roni92XOXO

New member
_

היי, תודה על התשובה המהירה..
אני מכתננת ללמוד בספט 2016, אבל מסוף 15 עד מאי 16 בערך אני אהיה בחו"ל, ואני רוצה להתחיל לעבוד כמה שיותר מהר כדי להרוויח כמה שיותר ללימודים ולטיול (ואם אני אעשה פסיכו רק ביולי, ישארו לי מעט מאוד חודשים ללמוד).
כמה צריכים לשלם בערך כדי לדחות את הבחינה למועד הבא?

jaromor

New member
שינוי מועד

* אם נרשמת כבר לבחינה באתר של המרכז הארצי, העלות של שינוי מועד היא 100 ש"ח.
&nbsp
* אם נרשמת כבר לקורס (מדברייך נראה שעדיין לא נרשמת), לא אמורה להיות עלות לשינוי מועד כל עוד הקורס טרם התחיל.

זרוביי

New member
נדייק מעט יותר

אם נרשמת למועד כלשהו של הבחינה, ואת רוצה לדחות אותה לפני סגירת ההרשמה למועד שנרשמת, את יכולה לעשות זאת בחינם באתר המרכז. את צריכה לשלם רק אם כבר נסגרה ההרשמה לבחינה והמרכז מתחיל להוציא כסף על חדרים ובוחנים.
&nbsp
מכאן שאין שום בעיה להירשם ולדחות כמה שאת רוצה. כל עוד תדאגי לעקוב מתי נסגרת ההרשמה למועד שבחרת, ותבצעי את השינוי לפני סגירת ההרשמה.

זרוביי

New member
ועוד משהו קטן

אין שום קשר בין הקורס שאת תקחי או לא תקחי, תרשמי או לא תרשמי, לעלות דחיית הבחינה. למרכז הארצי לבחינות ולהערכה אין שום קשר עם מכוני ההכנה לבחינה. הקורס לא רלוונטי לשום דבר הקשור לקיום הבחינה ולנוכחותך שם או אי נוכחותך.

למעלה