פסיכו,,,,,,,

עיניים

New member
פסיכו,,,,,,,

לא מבינה למה כל החיים מנסים רק לבדוק את ה"פסיכו" שלנו... פעם, זה היה "המבחן הפסיכוטכני", (כנראה בדקו כבר אז את הטכניקות שלנו)
היום - זה "הפסיכומטרי", (אולי כדי לבדוק את המטראג´)... ושוב שמעתי שלאחרונה חזרו עם ה"פסיכוטכני" לחטיבות הביניים.... וואלה, עושים אותנו פסיכים
ומה עם מבחני ה"סקר"? איזה פחד. איזה מתח. מי שנכשל ב"סקר" - לא עלה לתיכון
אבל הלימודים ב"תיכון" - חייבו שכר לימוד... אז מי שעלה לתיכון, ולא היה לו כסף - או שקיבל "סטיפנדיה" או שאושר לו "שכר לימוד מדורג"... איזה זמנים... פעם ה"סקר" היה "נחשב", אח"כ - ה"בגרות", מאוחר יותר "תואר ראשון" , והיום - אף אחד מהם "לא נחשב"...

קניה

New member
והיום אין בכלל עבודה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

לא משנה עם אתה בעל תואר או לא עם את/ה מוכשר או לא כך וכך מפטרים כל הזמן ונסגרים מפעלים ומוסדות למינהם פשוט עצוב.

בדיוק היום במוסף ממון של ידיעות

אחרונות יש התייחסות וסיקור בעיית האבטלה. יש גם טיפים למציאת עבודה. מצב קשה- ביחוד לאנשים בני 50+ .. הפנסיה עדיין רחוקה .. והמעבידים רוצים אנשים צעירים גם בני 40+ נחשבים לכח עבודה פחות אטרקטיבי.. מבינה את ההיבט הכלכלי (כח עבודה צעיר זול יותר)- אך לעיתים שווה לשלם יותר לכח עבודה מיומן ומנוסה, שווה להעסיק אשה שילדיה בוגרים ..... יש צורך בשינוי מדיניות גיוס של מעבידים.. וזה לא קל... ובינתיים המצב - על הפנים.

קניה

New member
מסקנה צריך להשאר צעיר ../images/Emo66.gif |בנדנ

ורענן וחס ושלום לא להזדקן, וכמובן לשמור עד כמה שאפשר על מקום העבודה כי זה לא צחוק, אני כל הזמן רק שומעת על פיטורים ופיטורים וזה ממש עצוב אנשים שעבדו מספר רב של שנים בכל מיני חברות היי טייק ולפתע נשארים ללא כלום, עצוב מאד.

אטיוד5

Active member
לא יודע איך אצלכם

אבל במחלקה שלי, אם יפטרו את ה"זקנים", אפשר לסגור את המחלקה. הצעירים זריזים לאללה, אבל טיפת שכל אין להם, שלא לדבר על נסיון. לזכותם אומר, שלפחות הם מודעים למצב הזה. ה"זקנים" מאכילים אותם עם כפית. עד המשבר האחרון, אחרי שנתיים הם היו מרגישים בוגרים מספיק ועוזבים את הקן. כולם, בשיטת חבר מביא חבר, התאגדו להם בחברת סטארט-אפ מסוימת. עכשיו היא נסגרה ורובם מנסים לשוב לקן. חלק מתקבלים בברכה וחלק אנחנו אומרים נא באוזן. שניים מהם התקבלו בחזרה בשכר נמוך מהשכר שבו עזבו.

אז אצלנו יש מעט "זקנים"

את השפיץ של פירמידת הגילאים תופס "זקן בן 55 ואת תחתית הפירמידה מאכלסים צעירים באמצע שנות העשרים. תפקידים ניהוליים (מנהלי פרוייקטים וכד´) ניתנים לבני 40+ פנסיונרים של צה"ל - בעלי מיומנויות מיוחדות בעדיפות ראשונה. וגם אלינו מגיעים "בנים חוזרים"... הלכו בתרועה - חוזרים בקול ענות חלושה.... נגמרה החגיגה !

magy

New member
נכון עיניים. הסקר היה אחד המבחנים

הכי מרגשים בבית ספר יסודי.... עוד מבחן כזה זכור לי אחרי שנים רבות......והוא היה הטסט.....לאוטו..... הצלחתו של תלמיד נמדדה בהצלחה בסקר....... ממש רעדנו לפני המבחן........חודשים דיברו איתנו והכינו אותנו..... לרגע הגדול....... בכמה מבחנים נצטרך עוד לעמוד בחיינו????????. והרי כל יום הוא מבחן מחדש...........

כמה הקאתי לפני

ואיזו בחילה הייתה לי בבוקרו של הטסט לרשיון הנהיגה, ורק אחרי כמה ימים שההקאות לא פסקו הבנתי שהסיבה כנראה אינה ההתרגשות מהמבחן אלא סיבה אחרת לחלוטין שהגיחה לעולם אחרי אי אילו חודשים. אבל מאז טסט של נהיגה והריון כרוכים אצלי זה בזה. וכאשר הבן שלי אמר לי שנקבע לו מועד לטסט, שאלתי אותו- היי, אתה לא בהריון,נכון? הוא הביט בי חשב שירדתי מהפסים יותר מהמקובל בד"כ וענה לי שעבור מליון דולר הוא מוכן להיות בהריון אבל בשלב זה -הוא הולך לעשות טסט נהיגה.

קניה

New member
עיניים אני חייבת ../images/Emo77.gif ../images/Emo25.gif

כנראה התנצלות על תגובתי לשיחתך איתי, תפסת אותי ביום מאד רע, ואני מקווה שהתנצלתי בטלפון, ולא אני עושה זאת עתה, מאחר ואני בימים אלה עוברת תקופה קצת קשה עם אימי, ולפעמים אני פשוט לא נעימה אז סליחה,...
...
... ולמרות שקולך ערב לאזני אשמח לשוחח שנית כדי להצטדק.

עיניים

New member
טעות,,,,,

לרגע לא הרגשתי אי נעימות בשיחה. דווקא היה נחמד, אלא שאני פשוט נעשית עסוקה יותר ויותר בימים האחרונים, ונראה שזה ילך ויחמיר
מאחלת לכן בילוי נפלא מחר, ושתהנו כמה שרק הצ´יפס יתנו לכן

קניה

New member
נראה לך שנלך ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

זה כמובן תלוי במצב רוחן של כולן, אני מקווה שבאמת נהנה. ובקשר לצ´יפ קשה לי להאמין בקשר לזה שאכן נלך אני מקוה שנהנה בשיחה ובהכרת אחת את השניה זה בטוח יהיה יותר מענין. כולי תקוה.

magy

New member
מה רוצים מהצ´יפס???

מי לא אוהב שניצל עם צ´יפס.....????????????? כל הזמן צ´יפס?????????? אפשר לגוון עם פירה........
))))

שקדי

New member
למה נדמה לי ש..............

כולן מתחילות להשתפן פה??????? יאללה בנות.........לכו על זה......ואני אקנא לי

למעלה