פסיכיאטור גריאטרי

shoshi50

New member
פסיכיאטור גריאטרי

אבי בן ה-82 מדרדר במהירות רבה במצב בריאותו הפיסי(ירידה מהירה במשקל ) ובעיקר בוגד בו זכרונו. אני זקוקים לאבחון של פסיכיאטר גריאטרי כדי לאבחנו ואיננו מוצאים שמות של רופאים בהגדרה כזו. אם מישהו יודע ומוכן להמליצץ וכן ליעץ לנו מה עלינו לעשות מפני שהדבר נפל עלינו באופן מאוד פתאומי ואיננו יודעים מה לעשות. רופא המשפחה לא עוזר לנו כלל (אפילו מפריע). תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לנו.שוש

עב

New member
באיזה אזור אתם גרים?

אני חדשה בעניין אבל נראה לי שתקבלי תשובה עניינית אם תספרי באיזה אזור גר אביך.

shoshi50

New member
פסיכיאטור גריאטרי

אנחנו מתגוררים בנתניה אבל במידת הצורך נזמין רופא גם אם אינו מהאיזור.בתודה שוש

ronnyw

New member
יש !!

שלומות, הרי לך שם של פסיכיאטרית גריאטרית שמתגוררת בכניסה הדרומית לכפר סבא (רבע שעה מנתניה:) ד"ר ויגדר קרולה, 09-7603605 אם את זקוקה ליותר פרטים, אנא פני במסר אישי, כדי לא לפגוע בכללי האתר. בברכה.

אירילה

New member
-חוזר ומבקש.....ומתחנן.....שוב ושוב

המלצות במסרים אישיים בלבד בפעם הבאה אאלץ לצערי למחוק הודעות אשר תהיינה בהן המלצות על רופאים. ועל מנת לחדד קצת את הבעייתיות שבפרסום הודעות כגון אלו ,ובכן היו מקרים בהם פורסמו פרטים אישיים של אנשים שונים אשר תבעו את תפוז בגין חשיפתם בפומבי ללא ידיעתם. ע"מ למנוע הישנות מקרים אלו קבעה הנהלת תפוז כללים ולכן עלי להישמע להוראות אלו. אמנם הפורום שלנו נועד לתמיכה ופרטים כמו רופא פסיכוגריאטרי חשובים ,אך אנא במסרים בלבד תודה על תשומת הלב גרשון

zs1957

New member
תגובה להמלצות במסר -לגרשון

שלום גרשון, אני מתנצלת ששלחתי את ההמלצה לשושי בפורום,וטוב שמחקת, שלא יהיו לנו תביעות משפטיות.להבא אכתוב במסר האישי בלבד. להתראות ביום ראשון 1.1.06 במפגש הפורום. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

ronnyw

New member
OPS...

אירילה, אני הפשלנית מלמעלה. דווקא ניסיתי להיות זהירה, אבל לא מספיק. אנא, מחוק את הודעתי, אני אעביר את המסר באופן אישי. מצטערת.

shoshi50

New member
פסיכיאטר גריאטרי

תודה על ההמלצה. מאחר ואני חדשה בפורום זה אינני יודעת כיצד עלי לפנות אליך במסר אישי, אנא תנחי אותו כדי שאוכל לקבל ממך פרטים נוספיפ לגבי ההמלצה ובכלל. בתודה שוש

zs1957

New member
מפגש אנשי הפורום

שלום שוש הנך מוזמנת למפגש הפורום בארקפה קניון עזריאלי ב-1.1.06 יון ראשון בשעה 18:00 . נשמח לראותך. אם יהיו שאלות נסמך לראותך. זהבה שחם עמותת אלצהיימר.

ענתי44

New member
ברוכה הבאה שוש

אני רואה שקיבלת שם של רופא מומחה. אני ממליצה לך לגלוש בפורום ולקרוא מידע על המחלה ועל בעיות צפויות שכולנו עוברים. זה יקל עליך את התקופה הראשונה והקשה. בנוסף, ביום ראשון הקרוב, היום הראשון לשנה האזרחית החדשה אנחנו עורכים מפגש בבית קפה בתל אביב, יהיו שם גם בני משפחה שיוכלו להדריך ולעודד אותך וגם אורחים מהעמותה, כך שלדעתי תפיקי מהמפגש. נשמח לראותך איתנו. אם ברצונך להגיע אנא אשרי השתתפותך. כולנו כאן איתך ואת מוזמנת להמשיך לשאול כל שאלה שעולה או סתם לשתף.תמיד יהיה מי שיעזור. באשר לרופא המשפחה, אל תתני לו למנוע מאביך את הטיפול המגיע לו. חג אורים שמח

shoshi50

New member
פסיכיאטר גריאטרי

לענתי44. תודה על קבלת הפנים החמה והצעות העזרה אשר נחוצות לי ולבני משפחתי כאויר לנשימה מאחר והכל נפל עלינו ה"מכה" וטוב שיש אנשים טובים אשר גם במצוקתם מוכנים לעזור האחד לשני ולבקל על הכאב שלנו. לגבי המפגש אינני יכולה להבטיח בוודאות מאחר ואנו נמצאים עם אבי בתורנו במשך כל היום כמעט כך שאינני מתכננת כלום אלא מדי יום ביומו,עד אשר נהיה קצת יותר חכמים ופחות מבוהלים. המון תודה שוש

ronnyw

New member
שלום שושי

ברוכה המצטרפת. כולנו באותה סירה, מי חדש ומי ישן, מי עם התחלת המחלה ומי עמוק בתוכה. אנו מתלבטים באותן שאלות, רואים את זקנינו דועכים, את צעירינו מתקשים לקלוט, נאבקים מול אותו ממסד עייף ומתנכר - חברים לצרה. אין שני מקרים דומים, אבל הבהלה הראשונית, חוסר האונים מול המחלה הנוראה והצורך ללמוד משותפים לכולנו. מקבלת לגמרי את עצתה של ענתי - קחי זמן, שבי ועברי על המסרים בפורום עד חצי שנה לאחור. תמצאי שם הכל - כולל את העצה הזו בדיוק לחדשים ישנים... חוץ מזה הכירי את העמותה והצטרפי לכמה מהמפגשים שלה (יש כמעט בכל אזור בארץ). עבורי זו היתה הדרך הכי טובה לדעת למה אנחנו נכנסים. אם את מאוהבי הקריאה - יש גם כמה ספרים עם עצות והדרכות, חלקם טובים וחלקם טובים פחות. הפני מבט ימינה ושמאלה - תגלי הרבה משפחות סביבך שגם אצלן יש חולה כזה. המחלה נפוצה מאוד אצל בני השמונים ומעלה, ופתאום תגלי שאת מכירה כמה חולים, אבל חשבת שהם סתם זקנים... שתפי והשתתפי עם אנשים אלה, בטוח שגם מהם תלמדי. .... והשתמשי בפורום לשאלות, לסיפורים, להשתפכות - כל מה שעשוי להקל. מחכה לכם דרך ארוכה ולא קלה. הביחד עוזר !!

zs1957

New member
ברוכה הבאה shoshi50

ושי ברוכה הבאה לפורום. אנחנו כאן לעזור לך בכל עת שתרצי. כולנו בעלי ניסיון ועוזרים אחד לשני. לשם כך הוקם הפורום. ממליצה לך לבוא למפגש הפורום ביום ראשון 1.1.06 בקניון עזריאלי בארומה קומה 2 .נשמח לראותך. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

zs1957

New member
מפגש הפורום

ענתי בוקר טוב, בבירור שערכתי אמש ארקפה בקניון עזריאלי זה דוכן לממכר קפה ולא בית קפה להלן 2 שמות של בתי קפה טובים בעזריאלי: ארומה קומה 2 בייגליס בר קומה 2 שניהם טובים. בחרי אחד מהם. כדי שאסגור אתם הערב.אני מזמינה 15 מקומות +5 ספר לאלה שיגיעו ולא הודיעו. מצפה לתשובתך. תודה על שיתוף הפעולה. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
בוקר טוב

ארומה נראה לי מצויין.לפחות בסניפים שאני הייתי היחס מעולה.

zs1957

New member
ערב טוב

נסגור על ארומה ונודיע לכולם.גם בסניפים שאני הייתי היחס מצויין וגם האוכל.נוציא הודעה על שינוי מקום. אני חושבת שכדאי להשאיר 2 מספרי טלפונים ניידים שלי ושלך (אם את מסכימה ) לבירורים . מה דעתך? כתבי לי בבקשה. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
בחברי הפורום המגיעים מחר למפגש

לחברים שלום! הרני להודיעכם כי חל שינוי במקום המפגש . המפגש יהיה בארומה קניון עזריעלי קומה 2 ולא בארקפה כפי שנכתב בהזמנה. אבקש מכולם להגיע ב- 18:00 . נא לדייק. טלפונים לבירור: זהבה:054-5862333 ענתי:050-5753125 נשמח לראותכם. ענתי המון תודה על העזרה. זהבה שחם/עמותתאלצהיימר

zs1957

New member
תודה מיוחדת לענתי

על העזרה בקיום המפגש. לדעתי היה מפגש מוצלח ביותר. להבא נבחר מקום יותר שקט. בגלל החג המקום היה הומה אדם ובכל זאת הצלחנו לקיים מפגש ולהכיר איש את רעהו.אני התרשמתי שהחברים זקוקים למפגשים האישיים בנוסף לכתיבה הוירטואלית. אני אדפיס את דף הקשר ואשלח לכל אחד למייל שלו. אני אכתוב לך למייל האישי את תוכן הכתבה שנפרסם בפורום. אני רוצה לפרסם את התוכן הזה בעלון עמותת אלצהיימר הקרוב שייצא לאור במרץ 2006 . חשוב מאד גם לחברי העמותה לקרא על הנעשה בפורום. שיהיה לך יום טוב. זהבה שחם עמותתאלצהיימר.

למעלה