פסיליום

פסיליום

פסיליום כבר כמה זמן כי בלעדיהם לא היו לי יציאות בכלל עצירות קשה והמון כאבי בטן... כשאני מפסיקה לקחת פסיליום ליום יומיים המצב בסדר ואז שוב עצירות ואני צריכה לחזור לפסיליום זה אומר שמערכת שלי התרגלה לפסיליום? שאני צריכה להפסיק? האם פסיליום גורם בכלליות לגזים? תודה.

פסיליום

כעקרון אם הפסיליום עוזר להסדרת היציאות שלך -אין מניעה להמשיך אותו. לעיתים בשל תכולת סיבים גבהה שלו עלול לגרום לגזים אך לא תמיד. ממליץ להרבות בפירות ,ירקות,לחם מלא, שתית מיים מרובה וסדירה, פירות יבשים היכולים גם הם לכשעצמם להסדיר יציאות.

:)

אין סכנה להתמכרות אין תלות של המערכת העיכול בפסיליום אם זה עוזר לי אז אני יכולה להמשיך בלי שום בעיה? אני אוכלת הרבה קמח שיפון 100 אחוז מלא, מרבה בשתייה ואוכלת הרבה פירות!

תופעות לוואי

אין תופעות לוואי כמו התנפחות הבטן, כאבי בטן, גזים כבר דברנו, שלשולים ואני לוקחת קצת יותר משלוש כפיות ביום להוריד את המינון? אם אני לא לוקחת בכלל פסיליום אין יציאות אם אני לוקחת 3 כפיות יש יציאות אם לעיתים גם עצירות שהתחלתי לקחתי קצת יותר היציאות מעולות

*אני חוששת מתופעות לוואי

כמו התנפחות הבטן כי לפעמים מתנפחת לח הבטן אחרי השתייה של המיים עם הפסיליום שעתיד לא יהיו לי כאבי בטן.. גזים יש לי לפעמים חשבתי שאולי יש הקשר לפסיליום אבל זה גם יכול להיות מאוכל מסויים כי זה לא תמיד אני לוקחת קצת יותר משלוש כפיות ביום להוריד את המינון? אם אני לא לוקחת בכלל פסיליום אין יציאות אם אני לוקחת 3 כפיות יש יציאות לעיתים גם עצירות שהתחלתי לקחתי קצת יותר היציאות מעולות

פסיליום

תקחי את הכמות הקטנה של פסיליום שאיתה יש לך יציאות מעולות. אינך צריכה לחשוש מתופעות לוואי .

:)

אז פסיליום זה לא ממכר ומערכת העיכול לא תלויה בזה לאחר שימוש בטווח הארוך!!! ואפשר להמשיך לקחת את זה באופן סדיר .. אין קשר בין הנפיחות שיש לי בבטן שאני חשבתי שנגרמת לאחר שתיית הפסילום לבין הפסיליום ולא יקרה שום דבר אם אני לא ינהג בדיוק כפי שכתוב בהוראות ויקח מעט יותר פסיליום משצריך זה נכון? בכל אופן לבדוק מה מקור הנפיחות בבטן אצל רופא גסטרו? מה מקורות לנפיחות בבטן מלבד גזים אני לא שותה מוגז רק מיים ולא אוכלת מאכלים שגורמים לגזים כמו שועית או כרובית.. אין לי רגישות לחלב - גלוקוז או רגישות לקמח לבן במיוחד כי אני כמעט וגם לא אוכלת קמח לבן אלא קמח שיפון אז אני לא יודעת בגלל מיים יכולה להתנפח הבטן עם שותים יותר מידי בבת אחת עם האבקת פסיליום? לפעמים אני לוקחת 4 כוסות בשביל לשתות 2 כפיות פביליום אז אולי בגלל זה...? תודה על כל מתן העזרה!!! פשוט נסיתי להשיג את רופא הגסטרו היום והרופא הקרוב לא מקבל שיחות היום רק ביום ד וגם שמעתי שלוקח הרבה זמן רק לקבל פגישת יעוץ עם גסטרו לפחות חודש +

למעלה