פסילת משתתף בתחרות עיצוב לוגו...

O Boy

New member
פסילת משתתף בתחרות עיצוב לוגו...

התמונה שלצד הודעה זו מגיעה מפורום אירוויזיון. היא פורסמה בידי ek2002. אני מודיע על כך בכדי ליידע את כל המשתתפים - זוהי התנהגות לא אתית ואני בודק וחושב מה לעשות עם כותב ההודעה - ניכוי קולות או עד כדי פסילה. כמובן שהודעתו תמחק לאלתר מפורום אירוויזיון. לידיעתך. ואשמח לתגובות מחברי הפורום כדי להתחשב בדעתכם. אנא הישארו בדעתכם ואל תתנו לאחרים לשנותה. ההצבעה דרך הקישור המופיע בטאגליין. תודה לכם.

Adi15

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך אור../images/Emo45.gif

ב 100%.

RozwareZ

New member
עזוב אותו מה אכפת לך..

הלוגו שלו אישית מאוד אהבתי איך שהוא עשוי אבל אני לא מבין מה הוא ניסה להגיד איתו....

O Boy

New member
תראה...

הלוגו שלו עשוי בצורה נפלאה, אני מסכים איתך בנוגע לזה, אך ההתנהגות אינה מקובלת, ועצם כתיבת ההודעה בפורום ב"תפוז" מאוד מכעיסה. אני שמח מאוד שגיליתי את ההודעה (בעזרת המנהל של פורום אירוויזיון שמילא את תפקידו היטב), אך מאוכזב ממעצב הלוגו, שהיה זקוק להצבעות שקריות ולא לדעתם האמיתית של חברי הפורום.

O Boy

New member
החלטתי הסופית בעניין...

הטיפול בעניין לא נעשה בכל החומרה, המעצב ek2002 לא יפסל מהתחרות, אך מהתוצאה הסופית של הקולות שינתנו ללוגו שעיצב יתקיים ניכוי קולות של סה"כ 4 קולות בלבד. אנא, שמקרים אלו לא יחזרו על עצמם שנית. לילה טוב לכולם.

ek2002

New member
אני מצטער

אני מצטער מאוד על זה, לא ידעתי שאסור לי לפרסם או לבקש עזרה, חבל שלא כתבתם חוקים מסודרים לתחרות הזו, בכל מקרה תודה שלא פסלתם אותי, הפתרון שהחלטתם הגיוני ומוצדק. בכל מקרה אני מתנצל פעם נוספת על הטעות שנעשתה בתום לב. תודה על התגובות ללוגו רציתי גם לכתוב את משמעות הלוגו, אבל זה יחשב כרמאות עוד פעם, כי תגלו על איזה לוגו מדובר. לילה טוב

למעלה