פסיקים

gindis

New member
פסיקים

אם אתם רואים התחלנו להכניס פסיקים בין המספרים, כך שיהיה יותר נוח לקרוא אותם. לאט לאט הפסיקים יכנסו בכל מקום

dannyshadow

New member
באמת יותר נוח

וערן, אתה פשוט חייב לשנות את הקטע של התורים בחדר מלחמה. אני לא חושב שמתקפת קומנדו צריכה להיות שווה בתורים למלחמה כללית. אני לא אומר להוריד דרסתית, פשוט לדעתי מתקפה כללית צריכה להיות 5 נקודותף מתקפה חלקית 4, כול סוג מתקפה אחר 3, ולעבור לגבול 2 או 1. אם תסתכל בחדשות תראה שכמעט כולם משתמשים במתקפות כלליות מחשש שיגמר להם התורים...

TornadoM

New member
אחלה

ממש ממש נוח עכשיו! ד"א דנישאדו, לפי דעתי לא צריך לשנות את המס' התורות, הרי לבחור מתקפה זו גם טקטיקה נגד האויב.

dannyshadow

New member
אבל זה לא אותו דבר...

בסופו של דבר לכולנו חסרים תורות. לי עצמי יש הרבה מה לעשות חוץ מלשחק בזה אז זה לא ממש מפריע לי, אבל בכול זאת- לטובתי ולטובת שאר השחקנים. מתקפה כללית זה 5 תורים, מובן. מתקפה חלקית- למה שתהיה כמו מתקפה כללית? זה בכלל לא אותו נזק ולא אותו שווי. שאר מתקפות- פחות יעילות גם מהמתקפה החלקתי, אבל לדוגמא על מתקפת טילים באליסטיים שיכולה לגרום הרבה נזק הייתי מסכים ל4 תורים. ולעבור לגבול- זה באמת נראה לך שווה 5 תורים? אולי 2. אף אחד לא עושה את זה פשוט, אז אפשר לבטל את האופציה הזאת.

Hocky

New member
נצל"ש

ערן המשחק שלכם מעודד שימוש בסמים עם כל העיצוב הזה... צריך לשים הגבלה של גיל על המשחק שקטינים לא יחשפו לחומר שמציע האתר ויגררו לסמים...

barkany

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח Hocky

אתה האדם הדפוק ביותר שאני מכיר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט חמור...חחחח

Hocky

New member
אני מוכן לערער על כך ולגרום לך

לשנות את דעתך. תשאיר בבקשה את שם המדינה שלך

yaminm

New member
בקשר לפסיקים

אני רוצה להגיד שזה דבר טוב מאוד תודה אחי

למעלה