פסלו לי את המבחן. תראו בדיחה:

אני103

New member
פסלו לי את המבחן. תראו בדיחה:

עשיתי את כל המבחנים בהצלחה רבה אבל לא הספקתי לעשות חלק מהשאלות של המתמטיקה בהתחלה. כשהגיע החלק האחרון של הידע כללי סיימתי לפני הזמן וחזרתי למתמטיקה כדי להשלים את מה שלא הספקתי. פתאום באה אליי שומרת מצוות ביטחון שלא קשורה לרדיו וחטפה לי מהידיים את המבחן. היא אמרה לי שאני פסול כי חזרתי להתחלה. רק שתבינו שאת השאלות האלה כבר ראיתי ורק הייתי צריך להשלים 4 מהם. זה לא שעוד היה אסור לפתוח אותם. ניסיתי להבין מה ההיגיון שעומד מאחורי זה אבל היא לא ענתה לי ואמרה לי שאני יכול ללכת. אני לא העתקתי ואני רוצה לראות פה מישהו אחד שמבין למה נפסלתי ועשיתי כזאת דרך ארוכה סתם. קמתי ב7 בבוקר כדי להגיע מוקדם. שילמתי כמעט 100 שקל לנסיעות ובסוף אני אפילו לא אזכה לדעת אם עליתי לשלב הבא. עד עכשיו אני פשוט לא מעכל את זה!! עצוב :(

תומר185

New member
../images/Emo10.gif אני חושב ששמוליק צריך לתת לך

צ'אנס נוסף בגלל שלא העתקת או משהו כזה. אבל שתדע לך שזה מנוגד לכללים, צריך לעשות כל חלק בזמן שלו. ככה זה גם במבחנים פסיכומטריים ובמבחני קבלה לעבודה. תתקשר לשמוליק 057-400103 בזמן התוכנית שלו... אולי תקבל פרס ניחומים

אני103

New member
פעם ראשונה שעשיתי את זה. לא ידעתי

המנחה חזרה על כל דבר 19 פעמים אבל להגיד שאסור לעבור להתחלה היא לא אמרה. הקשבתי לכל אות שהיא אמרה אפילו שכבר היה נמאס לשמוע ואת זה לא שמעתי. שמוליק דיבר עכשיו על קרן דיק (המדהימה) שנתנה למישהו שבכה לעשות את המבחן. שיידבר גם על המקרה שקרה לי. אני רוצה לראות מה יש לו להגיד על זה.

אני103

New member
קובי,נורא נחמד שאתה מנסה להפגין ידע

אבל למה אתה לא מדייק? לא רק שהיא לא אמרה שאסור לחזור על ההתחלה אלא היא אמרה שהיא תתן זמן לסיים את מה שלא הספקנו, כי אף אחד לא הספיק. אני בטוח! אני פשוט הייתי בהלם ולא היה לי חשק ורצון לעשות בלאגן. אני אוהב את הרדיו הזה. גדלתי עליו. אני רוצה לראות אותך קובי, מגיש טופס מבחן כשחסרות לך 4 תשובות ולא תשלים אותם מהר. אבל אתה, מה אכפת לך? אותך כבר שמוליק סידר. קיבלת תוכנית יומית. 8עד 12 בלילה + המומחים... תן רק לשמוליק לדבר מדי פעם בתוכנית שעדיין שייכת לו. כבר לא מבינים מי המגיש של התוכנית הזאת וחבל.

לאני103 תגובה

קודם כל אני אפתח בזה שאני מאחל לך המון בהצלחה בעתיד. אני יכול לומר לך שבלי יוצא מן הכלל כל אחד שדיברתי איתו היום במבחנים קיבל ממני ברכה מכל הלב שאני ממש מקווה לראות אותו כחלק מנבחרת הכוכבים של הרדיו!!! מהכירותי האישית עם מכון קינן שפי אני יכול לומר שמתדרכות המבחנים שלהם מדקלמות את ההכנה וההסבר למבחן גם מתוך שינה ולכן אני מסיר כל ספק שהתדרוך היה מלא נכון וסופר מקצועי. אני אמרתי בשידור ואני ממש לא מתכחש, שהמבחן היה מאוד קשה ושאני ממש שמח שאני לא הייתי צריך להתמודד איתו...(בהצלחה או שלא). ועכשיו אני רוצה להגיב על הדבר שגרם לי להרים גבה (ועוד כמה דברים) "אבל אתה, מה אכפת לך? אותך כבר שמוליק סידר. קיבלת תוכנית יומית. 8עד 12 בלילה + המומחים... " שמוליק טיאר לא "סידר" את מקומי ברדיו ואני יכול לומר לך בבטחון מלא שנבחרתי לשדר בזכות ולא בחסד!!! ובכדי להבין למי שייכת התוכנית שלו צריך בסך הכל להקשיב לג'ינגל (שמוליק שמוליק טיאר סאמר 2004...) אני ממש מבין את התיסכול ואני יכול לנחש שחיידק הרדיו זורם בעורקיך אחרת לא היית מגיב בצורה שהגבת (וחבל שכך). לסיכום אני מאחל לך שוב הרבה הצלחה בעתיד ואל תוותר אף פעם על החלומות שלך אם תהייה מספיק עקשן הם יתגשמו!!! (ותשמע לי אני מדבר מתוך נסיון)

איילת כ

New member
אממ

כבר נאמר שלא שופטים אדם בשעת צערו... אין פה על מה לדבר... שיהיה לכם יום טוב מלא שמחה
ואל תשכחו את מילות השיר שאני כל כך אוהבת "
הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם אף פעם לא מספיק ללכת אני נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתן עם ראש מורם
. (ויש קשר...) בחיים אבל בחיים לא להתייאש... בסופו של דבר החלום יתגשם

קייסם

New member
קובי/שמוליק, למה השדרן החדש

צריך בעצם להיות שדרן על או איש על למה זה צריך להיות מישהו שהפסיכומטרי שלו מעל הממוצע האם באמת סדרות חשבוניות יעזרו לי להיות שדרן טוב יותר אם אתה שמוליק אומר שלא היית עובר, מה זה אומר, שאתה שדרן גרוע? (זו רק שאלה, אתה שדרן מעולה, לפני יקפצו עלי המעריצות) למה לא היתה אפילו שאלה אחת שקשורה לרדיו/אקטואליה.

אני103

New member
לקובי ולכל מי שהגיב פה עד עכשיו.

ראשית בקשר אלייך קובי, גם אם הקשר ביני לבין רדיו היה מקרי בהחלט הייתי מתבטא באותה הצורה בדיוק. קצת תמוה בעיניי שנבחרת להיות נער SMS ובמקום זה אתה מגיש ביחד עם שמוליק את התוכנית. (כן, זה המצב) זה נכון שהתמזל מזלך לזכות בתחרות ואני חייב לציין שאתה זה שהיית הכי מתאים אבל לפעמים בא לי לשבור את הרדיו כשאני שומע משפטים שאתה אומר כגון "רדיו ללא הפקה זה מאסט אחרי 3 וחצי שעות שידור" וכו'... הרי עד לפני שהתקבלת אני בטוח ששמעת את שמוליק אולי דקה וחצי בשבוע בממוצע ועד אז רדיו ללא הפקה לא היה מאסט בכלל לדעתי בתור מאזין שלו יותר מ4 שנים, אבל כאמור, לא אני מחליט מה יהיה תפקידך ברדיו ולשמחתך זה המצב. אין לי שום דבר אישי נגדך. אתה נשמע לי בחור מלא כישרון רק חבל לי שהתוכנית של שמוליק לא נשמעת אפילו קצת כמו התוכנית שלו לפני כמה שנים וזה לא לטובה. אם היית מאזין שלו אז, היית מבין. לכל השאר שהגיבו כאן ואמרו שזה הכללים ואין מה לעשות: כל אחד היה עושה בדיוק את אותו הדבר, כמו שראיתי עוד הרבה ממלאים שאלה או 2 שהיו חסרים להם. אני זה שתפסו אותו פשוט. בהצלחה לכולם.

babayo

New member
תראה מר בחור...

תראה, גם אני לא הספקתי בחלק הראשון את כל השאולות נשארו לי 2 תשובות שלא עניתי עליהם אז ברגע שהיא אמרה שנגמר הזמן פשוט מאוד הקפתי בשתי התשובות הנותרות סתם ולא חשבתי לרגע לחזור אחורה מכיוון שלא רציתי לסכן את ההזדמנות שנתנו לי (בין היתר) להגשים חלום ילדות. אני חושב שמה שעשית היה מעשה שטותי ששקשה לך להודות שטעית ומעבר לזה אתה מתנהג כמו ילד בזה שאתה מתבכיין אכלו לי שתו לי. תקבל את הטעות שעשית כמו גבר!!! תאחל לשאר המתמודדים בהצלחה, ואם לא מתאים לך מה שאתה שומע אצך שמוליק בתוכנית אז אתה יכול להעביר ערוץ רדיו או לצפות בטלוויזיה או לקרוא עיתון... (או לפתור מבחנים בלי לחזור אחורה) בקיצור שיהיו לך חיים נפלאים ותלמד לקחת אחריות כשצריך על טעויות שלך במקום להאשים אחרים. (נראה לי שאתה מסוג אנשים שפותר חוברת תשבצים תוך כדי הצצה ץמידית בתשובות) לכל הקוראים אתם מוזמנים להגיב לטוב ולרע על מה שכתבתי....

babayo

New member
בגלל ש...

בן אדם עם כל הצער צריך לדעת איפה הגבול של הבכיינות ואת הגבול הוא עבר. זה כמו שבן אדם בוגד בבת הזוג שלו, (והרבה בוגדים אבל רק מעט נתפסים) והוא נתפס אז הוא יאמר לא ידעתי שזה אסור ועשיתי את זה רק בפעם הראשונה שלי. (כדברי אותו בחור בכיין)

איילת כ

New member
זה ממש לא אותו דבר

בוא נצא מנקודת הנחה שהוא לא ידע וזה היה חלום חיו. אתה יודע איזה מבאס זה להפסל בגלל דבר טכני? אז במקום לעודד אותו? להגיד לו מגיע לו? זה קצת לא במקום. אבל אם הוא ידע והסתכן אז זה כבר זבש"ו.

limori shavit

New member
נפסל יקר..

יש הגיון רב בזה שפסלו לך את הבחינה.. לא סתם מגבילים אותך בזמן. אמנם שאלות הבחינה לא היו כל כך הגיוניות אבל במקרה כאן אני כן רואה הגיון מסויים.. חבל שלא הקשבת להוראה לא לחזור אחורנית! = {

Joan of Arc

New member
אלו הם כללי המבחן,

ולפי מה שהבנתי הם הוסברו לנבחנים. אין לי מה להציע לך, אולי נסה לפנות לצוות המבחן דרך הרדיו.

ל- "אני 103..."

קראתי את כל התגובות שאנשים כאן כתבו לך כולל התגובה של קובי... ואני חושבת שאתה באמת לא צודק.. כי כמו שכמה פה הגיבו לך ואמרו לך שהם לא חזרו אחורה לשאלות שהם לא ענו .. כנראה שאמרו מראש שאסור לחזור אחורה ואתה לא שמעת כשאמרו את זה... אז זהו.. זו דעתי... ואני חושבת שאתה באמת לא צריך לוותר על החלום שלך להיות שדרן ברדיו ועם אתה מתאים ועם זה מגייע חל אז בעוד כמה שאנים אני בטוחה שאתה תיהיה דשרן.. כי בסך הכל זאת תחרות כמו ששמוליק אמר תחרות ספורטיבית בסך הכל.. וזהו... בקשר למה שקובי אמר אני חושבת גם שהוא צודק וכשהוא הגיע לרדיו בתור מיסטר sms הוא הגיע בזכות זה שאנחנו מאזינים הצבענו עבורו...!!! והוא התקדם אלה מעבר למיסטר sms כי הוא טוב לא ביגלל שום פרוטקציה או משו בסיגנון...! אני אישית מאוד מאודדדדד אוהבת לישמוע אותו וזה מאוד ברור שהתכנית שייכת לשמוליק...1 כי קובי אדרי נימצא בדרך כלל רק בשעה או חצי שעה אחרונה של התכנית (רדיו ללא הפקה..) והוא נימצא שם גם עם ישרא פריד או אלעד זכאי או עוד אנשים רדיו נוספם.. וסיום אני רוצה להגיד לך שבאמת אתה צריך לאחל הצלחה לשאר המיתמודדים ואני בטוחה שעוד נישמע אלייך בהמשך...!

למעלה