פסלי גמדים בגינת הנוי - הקשר לד"ר מנגלה האמנם

פסלי גמדים בגינת הנוי - הקשר לד"ר מנגלה האמנם

אני מתכוונת ל"פסלי הגינה" שבטח רבים מכם מכירים, מדובר בדמות מיניאטורית של גמד עשוי מחרס צבעוני. התוודעתי לתופעה עם מעברי מתל-אביב לקרית אונו, שם לדירות הישנות בבתים המשותפים יש גינות קטנות. לקח לי שנה להבין את הענין ואני מבקשת לשאול אתכם - כי אני רגילה לתגובה בסגנון "את מדמיינת". השכנה שלי מגדלת פרחים בעציצים. הצמח מטבעו שואף לצמוח ולגדול ולאחר כמה זמן אין לו יותר מקום בעציץ והוא נכנס למצוקה ומתייבש. אני מקשרת את זה לפסלי הגמדים שמצויים בגינה שלה ובגינות רבות. האם אכן יש קשר בין הגמדים הקטנים לבין צמחים שמתגוררים בתוך עציצים ולא מצליחים לגדול בגלל זה כי השורשים שלהם לא מגיעים לאדמה? האם מדובר ב"תורה סדורה" "דת" או משהו דומה? כמו כן רציתי לשאול את השאלה הזאת לגבי גידול של "דגים ננסיים" בתוך אקוואריומים. כל תחום ההקטנה הזה... מי שזוכר ד"ר מנגלה התמחה בו... האם זאת דת כזאת? מה האפקט של גמדים כאלה... מה אתם יודעים על התפתחות המוח של הגמד וכוחות הנפש של הגמד - האם מדענים יוצרים בכוונה גמדים מסיבות בטחוניות? למשל לאיוש צוללות קטנות, לאיוש מטוסים "ללא טייס", לפריצה דרך חלונות קטנים... פתאום נראה לי שהספר "תוף-הפח" שעוסק בגמד... הוא הרבה פחות תמים ממה שחשבתי קודם. מישהו יודע משהו על מחקרי הקטנת דגים לצורך יצירת דגי נוי או על מיזעור צמחים או כמובן על...מיזעור אנשים? האם המחקר נערך בבתי היולדות על היילודים?

orli997

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לגבי המוח

במיזעור אין לך בעיה ממילא רובו סתם תופס נפח ואפשר לוותר עליו,
ומה התורה עליה את מדברת, האירי את עיני , מישהו?

התורה שנתן לנו הקדוש ברוך הוא במעמד הר סיני !

מה להאיר את העיניים שלך מה
למה אין לך את בשכונה שלך בית כנסת שיש בו עזרת נשים
תיתלבשי צנוע היום בערב ותשימי כיסוי ראש על הראש שלך ותלכי שמה ותיתפללי מתוך כוונה מלאה ותראי איך הכל יסתדר לך בחיים ויותר לא יהיו לך דאגות וצרות ודברים לא טובים
לך אולי אין בעיה לותר על המוח שלך אני טוב לי עם המוח שלי ככה למה ככה ברא אותי הקדוש ברוך הוא יתברך שמו לעולמי עד ואימרו אמן
בדמותו ובצלמו ברא אותנו ואסור לנו לשנות דבר חוץ מהברית שציווה לנו יעני בלי פירסינג וקעקועים ובלגנים שאנשים מחורפנים עושים לגוף שלהם מתוך שיעמום וטיפשות חב"לז את תעשי למוח שלך מה שבא לך אני את המוח שלי שומר כמו שאלוקים יתברך שמו נתן לי אותו
שבת שלום שתהיה לך

TAINTED SAINT

New member
אלברט,חושבני כי הבורא מביט בך בהשתאות../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אני שמח בשמחתך שאתה שומר על המוח שלך מכל משמר,אכן מוח מיוחד במינו העניק לך השורץ במרומים..... מבוטחני כי לא פעם מציץ הוא אל תוך צפונות מוחך ונאנח ארוכות.... אכן מסתורי הוא המוח האנושי,ושלך על פי כמה וכמה,אני בטוח שאורלי תמהר ותלך לבית הכנסת הערב,ואף תתלווה אליה חברתה החדשה סויה שעזבה את הפורום שלנו ועברה לכתוב בקומונה שלה,נצטרך בהזדמנות לארגן מסיבת פרדה,ונצטרך במקביל להתחיל בגיוס אנשים חדשים לפורום... מה שתעשה או לא תעשה עם גופך שלך היא החלטה אישית שלך וכמובן שלא אנו נהיה אלו שידיחו אותך מדרכך יראת השמים וטהורת הכוונות,וכי מי אמר שפירסינג מיפה את האדם ? איש איש וטעמו והעדפותיו אלברט,קעקועים ופירסינג הם דבר כה אישי ופרטי שקטונתי מלומר לאחרים את דעתי האישית. שתהיה לך ולמשפחתך שבת שלום
TAINTED SAINT

סויה 1

New member
סויה לא עזבה את הפורום...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא רק יצאה לנופש קצר ...למלא מצברים רוחניים.

למעלה