פסנתר חשמלי למכירה

ofir_y

New member
פסנתר חשמלי למכירה

היי, מקווה שזה בסדר לפרסם פה, אבל אני מוכר את הפסנתר שלי:

פסנתר חשמלי ימאהה YAMAHA P80, אחת המקלדות המוצלחות ביותר. מגע פסנתר מעולה, 88 קלידים. פוליפוניה 64, 12X2 צלילים, אפקטים שונים. שתי יציאות לאוזניות + 3 יציאות LINE, כניסה ויציאת מידי, תמיכה בחצי-ססטיין.
מטרונום, SPLIT ועוד פיצ'רים שונים.

מגיע עם ספק כוח + פדל מקורי של ימאה ותיק נשיאה מרופד. המקלדת לא יצאה מהבית!! מדובר על מקלדת רצינית ביותר, כדאי לחפש עליה קצת באינטרנט.

מחיר: 2900 ש"ח

1Reebok

New member
רק הערה טכנית מאוד למי שלא הכי בקיא -

64 פוליפוניות זה די מעט ואני מרגיש את ההבדל הרבה פעמים בין פסנתרים חשמליים עם 64 ל-128 וכ'ו. כדאי לשים לב לזה לפני שקונים.

ofir_y

New member
רק נגנים ברמה גבוהה מאוד שמנגנים קטעים מהירים

מאוד עם ססטיין, ירגישו בזה.
כל שאר 90% מהנגנים לא ישימו לב ל64 או 128.

1Reebok

New member
אני ממש לא נגן ברמה גבוהה מאוד..

אני מנגן מוזיקה פופולארית והרבה פעמים אני שומר אקורד יותר מתיבה או שתיים, ואז אני לא מרים את הרגל מהפדאל. במצב כזה שומעים את זה.

ofir_y

New member
אז משהו לא מתאים.

פוליפוניה 64 = הפסנתר מסוגל להשמיע 64 תווים בו זמנית. 64 תווים הם 73% מכל הקלידים שיש לך על הפסנתר.
גם אם שמרת עם ססטיין את כל ה10 אצבעות שלך, ארבע פעמים (!!) הגעת ל40 תווים.
אם אתה שומע שתווים נעלמים לך במצב כזה - אז כנראה שיש לך בעיה בפסנתר או שאתה עובד עם שכבות (מנגן 2 צלילים במקביל).

ofirshw

New member
אני כמעט לא כותב כאן, אך ההערה שלך לא נכונה

64 פילופוניה זה המון לפסנתר חשמלי.
ישנם Sound Modules רבים בעולם (כאלו שאמורים לעמוד לטובת תיזמור הרכב שלם!) בעלי 64 פוליפוניה, וגם שם אין sound drops
אם אתה מגיע ל- Sound drops בפסנתר החשמלי שלך האפשרויות הן:

1. עודף פדאל פסיכי ובנוסף (ולא במקום, כפי שציין המוכר) עבודה עם יותר מדי שכבות של צליל בו זמנית

2. הפסנתר החשמלי שלך מתוכנן בצורה לקוייה מאוד, בה לחיצה פעמיים על אותו הצליל (והחזקת) פדאל יוצרת באמת נגינה של אותו הצליל פעמיים (ז"א החזקת הצליל הקודם באויר במקביל לחדש).
התנהגות כזאת לא מאפיינת פסנתרים אקוסטיים, ולכן לא אמורה לאפיין חשמליים רציניים.

מהיכרות אישית עם P80, הוא פסנתר חשמלי מצויין למי שמחפש מקלדת מעולה (וקלה מאוד!) עם סאונד פסנתר לא רע.
כיום בעידן בו קיימות ספריות פסנתר מדהימות להורדה באינטרנט, זה כל מה שחשוב עבור שימוש ביתי לפסנתר חשמלי.

ofir_y

New member
אופיר, אתה עוד פה?

נוסטלגיה

ofirshw

New member
לא ממש פה

הרבה יותר במקומות אחרים (המשך בפרטי אם תרצה)
אבל כל עוד חיבור האינטרנט שלי עובד אני מבקר (פאסיבית) אחת לכמה שבועות.
פשוט התגובה שקיבלת (שנולדה מכוונה טובה של ריבוק) הקפיצה אותי להגיב, משום שעשויה לגרום לאנשים לטעות ללא סיבה אמיתית.

למעלה