פסנתר חשמלי..

guyp2

New member
פסנתר חשמלי..

מזל טוב על הפורם החדש..! היה ממש נורא בפורם כלי נגינה.. הגיטריסטים האלה.. אחח.. חח סתם.. אנשים .. ! אתם לא יודעים מה אתם מפסידים.. פסנתר חשמלי הרבה יותר טוב וגם נשמע הרבה יותר טוב (לטעמי..) ולא צריך לכוון אותו.. ומלא דברים.. יש לי פסנתר חשמלי של ימאהה Clavinova CLP - 840 מישהו מכיר..? ראיתי שכבר דיברתם על פסמתרים חשמליים.. הוא עלי לי 8,000 ש"ח.. יש למישהו טיפים..? או רעיונות..? או כל מיני דברים שאפשר לעשות איתו..? לחבר אותו לעוד רמקולים.. מגברים.. למחשב (!).. וכו.. יש לי גם תופים.. ושמנגנים עם התופים בייחד לא שומעים כמעט בכלל את הפסנתר.. ואולי אפשר לחבר לרמקולים של הפסנתר את הגיטרה..?

[אורן]

New member
אני המום...

פסנתר חשמלי זה דבר נחמד בשביל להתאמן עליו בלית ברירה או משהו... אבל להנות ממנו? לומר שהוא יותר טוב מפסנתר אמיתי? את זה עוד לא שמעתי... הצליל שלו הוא כשם הפסנתר- חשמלי, מתכתי- חסר נשמה. אין אפשרות באמת להביע את עצמך דרכו.

אני חושבת...

אני עם אורן פסנתר חשמלי זהו פסנתר באמת כשמו כן הוא אם מישהו משקיע 8000 שקלים חדשים בפסנתר מכני עדיף לו כבר לקנות פסנתר יד שנייה או משהו כזה גל

Sir Humphrey

New member
לא מסכים בכלל!

מעניין מתי בפעם האחרונה המומחים כאן, שיודעים לומר נחרצות שהפסנתר החשמלי נשמע רע, שמעו פסנתר חשמלי איכותי. הרבה אומנים, גם אומנים גדולים מחו"ל משתמשים בפסנתר חשמלי טבוע בתוך "קייס" של פסנתר כנף. הרבה יותר פשוט להשתמש בפסנתר חשמלי מאשר לסחוב פסנתר כנף גדול מהופעה להופעה. אני בטוח שהקלבינובה שלו נשמעת יותר טוב מחלק מהפסנתרים שאתם מנגנים עליהם. עם קלבינובה, הייתי חושב על דרך להשתמש במגוון הסאונדים הרחב שיש שם ביחד, אפשרויות קומבינציות ומיפויים שונים של המקלדת, וכו´.

guyp2

New member
אתה לא תדעו מזה עד שיהיה לכם כזה..

וכל צליל שם מוקלט בנפרד ומהפסנתרים הכי טובים.. או משהו כזה.. אמרו לי בחנות..

guyp2

New member
חחחחחחחחחחחח.. אופס..

אתה לא תדעו.. (חחח) = אתם לא תדעו..

guyp2

New member
הקליטו כל תו בנפרד, את זה אני יודע.

אין לי מושג מאיזה פסנתרים...

הגיוני - סימפולים של כל תו בנפרד

בכמה רמות עוצמה, מנוגנים ע"י מכונה ו/או טובי הפסנתרנים בטובי המיקרופונים וטובי הפסנתרנים. ועדיין - זה כלי שונה

shlulit

New member
../images/Emo26.gif

גם לי יש פסנתר חשמלי.. הוא עלה לי 4000 ש"ח בערך.. קניתי אותו לפני שנה, אני מנגנת בפסנתר כבר שנה וקצת.... חבל שלא התחלתי קודם.. מקווה שאספיק להתקדם הרבה בשנה הקרובה- עד הגיוס.. מזל טוב על הפורום החדש! סוף כל סוף.. אני מאמינה שהפורום הזה נחוץ בהחלט ואני אשתדל לבקר גם אם אני לא אכתוב הודעות..

למעלה