פסנתר חשמלי

פסנתר חשמלי

שלום לכולם,
אחרי כמה שנים ללא פסנתר החלטתי לקנות אחד. אני לא יכולה לרכוש כרגע פסנתר אקוסטי אז אני אשמח לעזרה לגבי לפסנתר חשמלי. אני בכיוון של Roland ואשמח להמלצה לגבי דגם, חשוב לי רק שזה ירגיש כמו פסנתר אקוסטי מבחינת מגע, דינאמיקה וסאונד, כל האפקטים ומה שמסביב לא ממש רלוונטיים לי. מבחינת תקציב- משהו בסביבות 7000-9000.
תודה רבה!

smm1

New member
בסכום הזה כדאי לקנות פסנתר

אקוסטי ולא חשמלי.
אין מה להשוות פסנתר אמיתי זה כמו מים במדבר
יש פסנתרים משומשים נהדרים.

אני יודעת שאין מה להשוות

אבל יש סיבות פרקטיות שבגללן אני לא יכולה להחזיק כרגע פסנתר אקוסטי. כמו שאת מבינה זה לא עניין של מחיר.
בגלל זה חשבתי לשאול פה- כי אני מניחה שפה יש אנשים שמבינים מה אני מחפשת כשאני אומרת כמה שיותר קרוב למגע של פסנתר ויוכלו לעזור לי למצוא את התחליף הכי מוצלח.

Quest2L

New member
הייתי הולך לחנות לראות

לפני כמה חודשים קניתי את ה Roland-FP4F כי גם לא יכלתי להכניס פסנתר אקוסטי הביתה. האמת זה נותן לי ללמוד בשקט עם אוזניות גם בשעות הקטנות של הלילה ועם המורה אני לומד על פסנתר אקוסטי שאני מניח שיום אחד אני גם אקנה לעצמי.
בתור תחליף זה מאד נחמד אבל זה לא פסנתר אקוסטי לפחות לא כמו שיש למורה. הקלידים יותר קשים אבל התרגלתי, המגע בסדר גמור והצלילים נהדרים רק עדיף לשים רמקול חיצוני במקום הפנימי כי בתווים הנמוכים שומעים פחות טוב לדעתי.

אני ממליץ לנסות ללכת לחנות ולהתרשם ממה שיש. לראות מה ההבדלים בין כל הדגמים. אני בטוח שיש פה כמה שיעזרו יותר ממני. אני לא מנגן כלכך הרבה זמן אבל זה מה שהספקתי לראות בחודשים האלה.

בהצלחה

למעלה