פסס....... איה כנסי לפה

קאתי

New member
פסס....... איה כנסי לפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif

כן, כן אפשר להגיד מזל טוב
בשעה טובה נולדה היום השעה 10:38 במשקל טוב בייבי בלוגית.... האמא היסטרית..כמו כל אמא, אבל בלוגית הקטנה שנולדה היום תגדל ותפרח בקצב ובזמן שלה .. ( מקווה שלא מפריע שאני מתייחסת לבלוג שלי כנקבית ..זה מה שהיא.. ילדה פנימית ) יש לי עוד הרבה ללמוד.. אבל זה כל הקסם
לא מובטח שם רק חיוכים וקישורים , ככל ילד שגדל יהיו משברים תקראו דברים שיעלו לכם דמעות , מחשבות לפעמים זה יהיה קורע לב ולפעמים מצחיק עד דמעות מה שכן - משעמם לא יהיה

איה@

New member
זו הקטנה - גדולה תהיי ../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif../images/Emo49.gif

הריון ארוך ולידה קשה - ובשעה טובה ומוצלחת בייבי בלוגית פרצה לעולם
אני יודעת שבמשך הזמן תלבישי אותה בשמלות מלמלה, תקשטי את חדרה בדולפינים ופרפרים, ומבחינת מראה היא תהפוך לבייבי בלוג מהאגדות
ואני גם יודעת - שמה שנקרא שם יהיה בלוג של אישה בשלה, שנלחמת את מלחמת הקיום! עם כל הטוב והרע שבכך. קאתי - אני מאחלת לך המון הצלחה. ומייחלת שדרך הכתיבה תמצאי את התשובות - ובעיקר את האהבה
והאושר.
איה.

xero1

New member
מזל טוב!

הכתיבה שלך נורא יפה ואפשר להגיד משהו? קאתי, את, בתור אחת משתתפת בפורום עיצוב גרפי, ציפיתי לקצת יותר, את העיצוב לא ממש אהבתי : בכל מיקרה בהצלחה

קאתי

New member
הממ...xero1 לא אהבת את העיצוב כי...

אין שם עיצוב . הרבה זמן ואיה תעיד שרציתי בלוג . ובאמת כאחת שנושמת אוכלת ושותה עיצוב לא רציתי בלוג סטנדרטי אבל ...כמה שקראתי וגיששתי ובדקתי לא הצלחתי להבין איך להקפיץ משהו שאני מעצבת שנמצא בהארד דיסק אצלי לתוך הבלוג.. אני לא מבינה גדולה בבניית אתרים לכן אני אסתפק בבלוגר מתוך תקווה להבין עם הזמן איך לשתול בו עיצוב שלי . ואם יש פה צדיק/ה בסדום שיבהירו לי קושיה פורימית זו אני אשמח
אבל... וזו הבטחה - בייבי בלוגית עוד תהפוך לנסיכה מעוצבת כראוי היא כבר שינתה מראה קצת .. וכתובת - אז יש למה לצפות בהמשך אני מבטיחה לא לאכזב את משתתפי פורום עיצוב גרפי ולייצג אותם בכבוד
hamuzza.blogspot.com

למעלה