מחר אין תוכנית בגלל שרון ..
R RoieL New member 8/1/06 #2 אכן http://www.reshet-tv.com/NewSite/Schedule.asp ניאלץ להמתין לשבוע הבא. החלמה מהירה
C CrazyYoYo New member 8/1/06 #3 פספוסים לא תשודר היום../images/Emo88.gif בשל מצבו של ראש הממשלה, התוכנית הראשונה העונה תדחה ליום הראשון הבא. נאחל לרה"מ החלמה מהירה
פספוסים לא תשודר היום../images/Emo88.gif בשל מצבו של ראש הממשלה, התוכנית הראשונה העונה תדחה ליום הראשון הבא. נאחל לרה"מ החלמה מהירה
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 8/1/06 #6 כן.. חברים שלי אמרו לי שהם לא הלכו לצילומים בסוף בגלל זה... ://
C CrazyYoYo New member 8/1/06 #7 רגע.. אז זה אומר שזה יהיה בשידור חי? כי אחרת הם היו יכולים לצלם בכל זאת ולשדר שבוע הבא תנסי להוציא מחברים שלך מידע
רגע.. אז זה אומר שזה יהיה בשידור חי? כי אחרת הם היו יכולים לצלם בכל זאת ולשדר שבוע הבא תנסי להוציא מחברים שלך מידע
R RoieL New member 8/1/06 #8 אמ אני חושב שגם אם לא הם רוצים להיות כמה שיותר עדכניים עם פרטים שיאמרו [גם אם בטעות] בשידור החי. שלא יקרה מצב של "החלמה מהירה לרוה"מ" בשידור כשאין צורך בכך.
אמ אני חושב שגם אם לא הם רוצים להיות כמה שיותר עדכניים עם פרטים שיאמרו [גם אם בטעות] בשידור החי. שלא יקרה מצב של "החלמה מהירה לרוה"מ" בשידור כשאין צורך בכך.
C CrazyYoYo New member 8/1/06 #12 אני יודע שהחלק הזה חי.. אבל בכל זאת, הם עדין יכלו לצלם בשביל מה לדחות.. אבל שיהיה אני עדין לא מפיק.
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 8/1/06 #9 לא זה לא שידור חי... הם היו אמורים לצלם את זה ביום חמישי אני חושבת
C CrazyYoYo New member 8/1/06 #11 כן אני יודע שזה מצולם זה מה שמוזר.. אם זה מצולם זה לא אמור להפריע.. טוב לא יודע. שיקולים שלהם