פספוסים פספוסים....

Dovsha

New member
פספוסים פספוסים....

בוקר, 8:00 בבוקר ליתר דיוק. אני הולכת לי לאיטי לתחנת האוטובוס מרוכזת בתוך עצמי, כשמסביבי רעש האוטובוסים משאיות ועוד שאר ירקות... אני מרימה ראש לשמיים, מסתבר שהבוקר הוא בוקר נפלא. באמת, לא קורה לי הרבה - שאני קמה לבקרים נפלאים - אבל הבוקר הציפורים צייצו [כן כן ממש כמו בסרט קיטשי], השמש זרחה לה והרגשתי, למרות כל הרעש והעשן, שלווה באויר. מתיישבת בתחנה. מסתכלת סביב. משמאלי חיילת [ למה כל פעם שאני רואה חיילים אני נזכרת בעמיתי שלי!?, אני באמת צריכה לראות מה שלומו...] בכל מקרה בחזרה לסיפורנו,אז.. משמאלי חיילת ומימיני בחורון צעירון [מאלו שיש להם פאסון של תחום ההיי-טק]. או קיי, נתקשר לפושה נראה מה שלומו, חיוך, הסתיימה השיחה. שלווה, רוגע, שמש, שמיים ציפורים ולפתע!!!! צפירה מחרישת אוזניים. אני מיישירה מבט ורואה שנעצר רכב מולי [אמממ...כאן אני קצת מתביישת כי אני ממש ממש לא טובה בסוגי מכוניות וכאלה אז... כל מה שאני יכולה לעשות זה...] לתאר את הצבע :]. בכל מקרה אוטו ירוק מטאלי, יפה כזה... הסתכלתי לצדדים, אחורה, למטה ואני שמה לב שכולם מסתכלים עליי. הסתכלתי יותר פנימה לתוך האוטו. אני מסתכלת עליו - הוא מסתכל עליי. ככל שיכולתי לראות עיניו חומות [כן כן אני נורא אוהבת עיניים חומות], אף קטן, וראסטות!!! אני חחחווולללההההה על ראסטות!:]]. אני מחייכת קצת הוא מחייך, אמממ.. אני חושבת שהתבלבלת בבן-אדם אני אומרת לו, והוא לרגע כאילו כלום, ממשיך להסתכל כאילו מצפה שאכנס לרכב. שתי שניות והוא מתאפס. אה אה סליחה סליחה [מלווה בהנפת יד לצדדים], עוד חיוך ונסע... אז אוקיי, למרות שלא הייתי נכנסת איתו לאוטו, ולמרות שאני באמת לא מכירה אותו והוא לא אותי [למיטב ידיעתי],לא יכולתי שלא לחשוב על זה אח``כ כשעליתי על האוטובוס בתור איזשהו פספוס... קורה לפעמים כשאני הולכת ברחוב, שעוצרות מכוניות ומסתכלות, ולא, לא בגלל שאני יפייפיה מדהימה [למרות שיש בי קצת:)] סתם סתם, אבל בפעמים שאני מסתכלת חזרה, ורואה שם איזה מישהו ש איך אומרים... הייתי עושה לו טובה [בעעע שונאת ת`משפט הזה] אני לא עושה כלום!. זה קצת מתסכל אח``כ לחשוב אולי אם הייתי אומרת משהו, אם הייתי עוצרת ולא ממשיכה ללכת... אם ואם ואם... פספוסים.

markrin

New member
דובשה תתבגרי קצת..לא כל רכב עוצר

זה איזה פיספוס.הרי עוצרים לך עשרה ביום..לא? אז עשרה פיספוסים? בדרך כלל זה איזה..איך קוראים לזה בעברית..SEX-MANIAC אז אם באילו את דוקא מתענינת..- הכנסי לאוטו עשר פעמים ביום..ואם לא..ממממממ.. לא פספסת הרבה..

Dovsha

New member
מר מרק הנכבד H-)

תתפלא... אבל לא בכל רכב שעוצר יושב לו חולה מין שכל מה שעובר לו בראש זה איך להשכיב אותי....

איב 1

New member
דובשה היקרה

שאלה לי עלייך - למה את לא עושה לו טובה? בת כמה את בכלל? אם מותר לשאול.... נ.ב - אני דווקא אוהבת את הביטוי ``עושה לו טובה`` איב

naknik

New member
רגע רגע ...

קודם כל אני חייב לשאול ... מה עם אונופנוענים? הם עוצרים ? או מסובבים את הראש ? :) ודבר שני ... ``לעשות לו טובה`` לי זה נשמע קצת כמו איזה סוג של התנשאות מהולה ברחמים אבל זה מה שאני חושב (ככה שאל תפגעי או משהו .. ) אגב פעם כשהייתי באילת עם חבר שלי לפני כמה שנים הסתובבנו שם בטיילת ומסביב ואחר כך הוא מספר לי שהיה מספר לא מבוטל של בחורות שהסתכלו עליי (לא יודע אם היו גם בנים , זה לא היה כל כך IN כמו היום.. :) ) הנקודה היא שאני בכלל לא שמתי לב לזה .. אבל מאז עברו כמה עונות ואני לא אותו אדם בדיוק כמו אז .. וגם לא נראה אותו דבר , אבל זה לא משנה ולכל מי שלא מכין מה זה קשור , אז זה לא כל כך קשור סתם עוד דבר שנזכרתי בו .. ונראה לי (דגש על לי) קשור קמעה נקניק

Dovsha

New member
נקניק

אין לי מושג מה עם אופנוענים כי הם לא מעניינים אותי ו ``לעשות לו טובה`` זה figuer of speech ואין בזה שמץ של התנשאות.

naknik

New member
המממ....

אלה כן ואלה לא .. מה יש להם שאין לאחרים .. בעצם לא משנה .. אני כנראה רושם את זה לחלל הפורום (בהנחה שלא חזרת) או סתם למי שקורא ... ומעבר לזה .. figure of speech ...איפה מדברים ככה ? כי אני מכיר גם כל מיני מושגים פשוט לא לכל מקום הם מתאימים כמו לדוגמא .. לירושלמים יש כינווים משלהם לכל מיני דברים דוגמת שק קמח המפורסם נקרא בירושלמית אבו יויו :)) טוב אז אם אני כותב את זה סתם לחלל .. אז אני מכניס את זה לבקבוק .. :) נקניק סוף .. :)

קרני

New member
מתוקה... :)

הכי כייף זה לפנטז מה היה קורה אם... שעות, שעות אני יכולה לעשות את זה... :)) וכן, יש פספוסים בחיים... כשקראתי את ההודעה שלך, נזכרתי בשיחה שהייתה לנו אתמול בנוגע לגורל, צירוף מקרים וכיו``ב... לא אחזור עליה... אני סומכת על הזכרון שלך (ואם לא, תמיד תוכלי לדפדף...) תעבדי (מלשון לעבד...) ו... שיהיה לך יום טוב, מלא עצירות פתע נעימות.... :))

למעלה