פספוסים של עונה 4

F r e c k l e s

New member
פספוסים של עונה 4

http://community.livejournal.com/theoffice_us/1496716.html מכיל ספוילרים לעונה 4 כמובן...
זה הדבר הכי מצחיק שראיתי בתקופה האחרונה

XxShai10xX

New member
אם זה רק היה עולה לי :\

ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את כל התוספות של העונה.

מעולה! ../images/Emo6.gif + ../images/Emo207.gif

וואו, הרבה זמן לא נכנסתי... תגידו, מה דעתכם על שרשורים חדשים? להכניס קצת עניין בפורום...? מאוד שומם פה וחבל! עד שיש פורום לסדרה, חבל שהוא ייעלם!

XxShai10xX

New member
הפורום לא יעלם

למקרה ששכחת, שבוע הבא מתחילה העונה החדשה עם פרק כפול =]]

אני מקווה שבאמת תהיה פה פעילות ../images/Emo45.gif

בכל מקרה... עונה חדשה או לא, תמיד אפשר לדבר על הסדרה, גם כשאין פרקים חדשים

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif

ניסיתי כמה וכמה פעמים להפיח חיים בפורום, וזה לא כ"כ הלך.. אז קיוויתי שעם תחילת העונה החדשה נחזור קצת לפעילות. :) ולא לשכוח אנשים, עוד חצי שעה [יאי D:] מתחיל האמי! המשרד מועמדת להרבה דברים, בניהם סדרה קומית, סטיב קארל מועמד לכוכב ראשי בקומדיה, ריין ווילסון מועמד לכוכב משני בקומדיה, והסדרה עצמה מועמדת גם לפרסים כמו כתיבה, ביום בקומדיה וכו'.
מה שאומר שרוב הסיכויים שנראה היום לפחות פרס אחד או שתיים מהמשרד [אני מקווה] ושעל השטיח האדום נוכל לראות לא מעט חברי קאסט :)) ו-אעעאע ביום שישי מתחילה העונה החדשה! DD: כמו תמיד, אפשר לבקש ממני לינקים אבל רק במסרים, ושרשור שבועי לפרק יפתח ביום שישי בבוקר, בתקווה שיהיו הפעם אנשים שישתפו פעולה

mikmik000

New member
או שלא נזכה בשום פרס -___-"

היה אמי ממש מבאס.. המשרד (ושום סדרה שאני ממש אוהבת בעצם) לא זכתה בשום פרס, אפילו לא מהשוליים יותר. :[ אבל הקטע של ג'רביס וסטיב היה ממש מצחיק חחחח

shaharory

New member
כן הקטע הכי טוב!!!! חחחחחח

גמאתם נשארתם ערים כל הלילה כדי לראות בשידור חי? למרות שיש לכם מבחן שעה ראשונה ביום שני? ><

אני ראיתי את זה ביוטיוב ../images/Emo98.gif

אמנם סטיב קארל
אבל בכ"ז צריך לקום בבוקר

למעלה