פספוסים

חתולון*

New member
פספוסים

הבוקר, יום שלישי, פעמיים כי טוב, לפני פחות משעה, ממש בסביבות 6.30, אני ממתין לי בחנייה למטה שיאספו אותי לעבודה; ומה אני רואה??? גברת צעירה, במקרה דתייה, מתקשרת בסלולארי שלה, מתברר שהיא התקשרה לבעלה בבית, 20 מטר משם, מהמקום שאני עמדתי, במקרה, יכולתי לראות את התמונה הבאה: האישה סוגרת את הסלולארי, הולכת לכיוון הבית וקוראת: "יהודה", "יהודה"... מהמרפסת השנייה, שמול הגינה, יוצא בעלה וצועק: "דניאלה", דניאלה"..."איפה את??? "אני כאן, במרפסת" היא עונה לו. "גם אני במרפסת" הוא עונה לה.... ואני רואה את שניהם.... "באיזה מרפסת"? היא שואלת? "של המטבח" הוא עונה "אני במרפסת שמול החנייה" היא אומרת... ואז.... לנגד עיני.... שניהם מחליפים מיקום, בו זמנית, ושוב כל אחד מהם נמצא בכיוון השני.... בינתיים היא שומעת שהאוטובוס מתקרב, היא שוב צועקת: "לא חשוב" "לא חשוב" וממהרת לכיוון התחנה... היא מגיעה לתחנה, ורואה שזה לא האוטובוס שלה. בינתיים בעלה במרפסת שמול התחנה, אומר לה: לכי למרפסת השנייה, אני אזרוק לך משם.. (את השקית). היא עוברת למרפסת השנייה, הבעל זורק את השקית, השקית נוחתת על המדרכה, ופתאום...... תפוז מתגלגל מתוך השקית, לכיוון הכביש, האישה מסתכלת ימינה ושמאלה, מתחילה לרדוף אחרי התפוז, ואז...... מגיעה האוטובוס שלה... מה היא תעשה????

חתולון*

New member
המשך.... פספוסים

כמובן שהגיע האוטובוס שלה, (ולא הגיעה, כפי שכתבתי בטעות)... האוטובוס עוצר לידה, לא לפני שהיא אוספת את התפוז הסורר מתחת לגלגלי האוטובוס, היא עולה לאוטובוס, האוטובוס נוסע מטרים ספורים , ועוצר!!!! האישה שכחה את התיק שלה בתחנה!!!!! איזה קטעים על הבוקר.... יום נעים וחמים לכולם/ן

ב ני

New member
חחחחחחחחח

ועל זה נאמר דברים שרואים מכאן לא רואים משם........ יום טוב ל

חתולון*

New member
בני, טאקי וחן, רוצים סיפור עכשיו???

תודה על התגובה לפספוסים רוצים סיפור עכשיו, או שנדחה למחר????? אני כרגע בהפסקה, ויש לי כמה דקות לעניין המשך יום נעים

טאKילה

New member
אל תדחה למחר..../images/Emo54.gif

דברים שאפשר עוד היום,,מחר תביא עוד..חחח..

טאKילה

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חתולון שרשרת פיספוסים,,יפההה על הבוקר...

Mוניk

New member
אני רק חחחחחחחחחחחחחחחחהההה

יום נעים חתולון
מוניק

daniels5

New member
איפה המצלמה?

והנה לך פיספוס , אם היתה לך מצלמה אם היית מתעד בטח היית זוכה אצל יגאל שילון במכונית או במכונת הכביסה..... ואם אני הייתי רואה את הפיספוס הזה הייתי אומרת לא יכול להיות בטח מבוים ,עם כאלה סיפורים/מראות על הבוקר שווה לך להצטייד במצלמה.

חתולון*

New member
צודקת דניאלS, בקרוב על מסך זה.....

כן, בקרוב על מסך זה, אביא את הסיפור: "מצלמה נסתרת" תודה לך על התגובה

חן (*_*)

New member
איך?....... איך?.................

אני לא נתקלת בכל מיני פיספוסים שכאלה (אבל, שקורים אצל אחרים?)

aviran6

New member
הכנסתי בטעות אקדח דמה של אחי לכספת

במקום את האקדח האמיתי שלי

למעלה