פספסתי את הפרק היום

p_nurit

New member
פספסתי את הפרק היום

מישו יכול לעדכן אותי מה היה?

python 4

New member
כן, הנה:

בילי על סף מוות מק כמעט בכתה אותו היא קצת אוהבת דמעות רבות סחטה
את בראד רוצָה הניקי רודפת בלי שום פגם ואשלי קצת בדיכי וג'ק בדיכי גם
ג'יל אוי כמה בכי בכיתי גם אני ג'ון אמר לה לכי בצעד תימני
אה היה גם קטע עם דרו וניל ההם אבל, ואין זה פתע אותי זה שיעמם
ומה עוד כמדומני לא זוכר כעת Raul was so funny when Billy almost מת

dviridit

New member
פייתוני איזה שיר, אין מילים

מה דעתכם על שער תפוז החדש. יפה נכון?

ומישהו יודע איפה צהובון ???

שלא פקד את הפורום מזה כמה ימים.. צהוב - במיוחד בשבילך !

python 4

New member
אין צהובוני יותר..../images/Emo7.gif

צהובוני!!!
שיר פרידה מצהובוני
היה בחור כה חמוד כתב מגילות עד אינסוף עד שעבר לו ה- mood וכעת הגיע הסוף צהובוני, אתה האחד היית האור בחיי שנון ומצחיק וחד וכעת רק נותר לומר ביי צהובי, עליך כבר אין אין כוכבים בשמיים ביום שאמרת לי כן נמסתי כמו קרח למים היו ימים כה טובים, דיסקסנו על ג'יל ועל בילי צחקנו, ניהלנו ריבים הכל היה קצת דבילי זוכר את כל המגילות? את שרשורי השירים שעשינו התמונות, הצלילים הקולות בשנה בה יחד היינו צהובוני, ממך ניפרד ודע דבר די חשוב: אתה מליבי לא תרד עד לרגע שבו שוב תשוב

python 4

New member
אכן..

צהובון לא כאן יותר ישוב אולי מחר אך אני לא מוותר כי כך ליבי בחר

python 4

New member
לא, עידית..../images/Emo7.gif

אקח דבריי בחזרה כנראה כלל לא יחזור אולי הוא חש ברע אולי הוא במחזור?

אני לא מקבלת את זה !!!../images/Emo88.gif

למרות שהשיר נפלא... ואם כבר שיר אז למה שלא תיתן איזה חמשירון קטנטן על בילי והמקנזי שלושנכון לעכשיו מצבם עגום ביותר... תכתוב על התאונה המצערת של בילי ועל בריטני הפוסטומה (פוסטמה+סתומה), ראול, ג'יל... ...YOU KNOW WHAT I MEAN וצהוב - אחרי השיר הזה אתה חייב להראות סימן חיים, פשוט חייב !!!

python 4

New member
OK,

בילי מת בשלג בריטני כה בוכה במוח יש לה jet lag אכן שִכלַה - בדיחה מקנזי כה אוהבת את בילי הגוסס בגלל בריטני הדואבת בשלג התבוסס ראול קצת אדיוט אותו מק לא רוצה אך עיזבו שטויות גם היא כבר לא פצצה הרמוני יקירה אולי כיתבי גם את? הרי את מכירה אני כותב לאט

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה כיף, גם אני מוזכרת בשיר...
והייתי בשמחה כותבת אם היה לי רבע מהכישרון הגדול שלך !!! אבל מי יודע? בחיים יש הפתעות...

אני לא מקבלת את זה !!!../images/Emo88.gif

למרות שהשיר נפלא... ואם כבר שיר אז למה שלא תיתן איזה חמשירון קטנטן על בילי והמקנזי שלושנכון לעכשיו מצבם עגום ביותר... תכתוב על התאונה המצערת של בילי ועל בריטני הפוסטומה (פוסטמה+סתומה), ראול, ג'יל... ...YOU KNOW WHAT I MEAN וצהוב - אחרי השיר הזה אתה חייב להראות סימן חיים, פשוט חייב !!!

python 4

New member
לא כמוני...

עידית אכן צודקת לצהובי נחכה אך כאן אינך צוחקת אני מרגיש מוּכה כעת ליבי שבור מרוסק הוא לרסיסים ינחם אותי רק ג'ק או דולרים בכיסים

junny

New member
פייתון נכנסת לאטרף

לבטא להרגיע אותך קצת??...

למעלה