פספסתי את הפרק עם גילה ואין לי VOD

פספסתי את הפרק עם גילה ואין לי VOD

מישהו יכול לתת לי מידע פחות או יותר מה היה שם... כי גם אתמול הפסדתי את הפרק עם נעמה, אבל השלמתי את החסר ממה שכתבתו פה בפורום... תודה מראש....
לינוי

pomelit

New member
תקציר

ראובן מגיע לגילה עם שקיות מהשוק ומבקש ממנה לשים את הדגים במקרר כי הוא מתכוון להכין מרק דגים גילה בשמלה חשופת כתפיים, שיעור אסוף, מאופרת שונה ראובן מחמיא לגילה על הלבוש, אומר שהמראה מרכך אותה, ומשוחח איתה על דורית מסר, שהיתה איתו בהתמחות תחת גילה. גילה אומרת שהיא מרגישה שראובן מפלרטט איתה, ושלמעשה הוא מראה לה איך הוא (ראובן) מרגיש מול נעמה. היא מודה שזה מחמיא ונעים, אבל מסרבת להזמנה לכאורה של ראובן למפגש על מרק דגים אצלו עם דורית מסר. ראובן מתייחס למכתב שגילה כתבה כשסיים את ההתמחות, בו תיארה את הקשיים שלו. הוא מרים את הקול וטוען שגילה הרימה אותו כדי להוריד אותו ולמעשה לא נתנה לו להתקדם בצורה עצמאית. גילה מודה בטעות, ומבטיחה לראובן להיות איתו ולצידו כל זמן שיזדקק לה. ראובן מודה בפניה שהוא מאוהב בנעמה לא כמטפל אלא כגבר גילה מבקשת שלא להגיב בינתיים על הדברים, היא מביאה את הדגים מהמקרר וראובן יוצא.

leaput1

New member
התמצית

שלום לילי הפגישה עם גילה הייתה קצת שונה מן הרגיל, פחות התקפות ,יותר אמפאתיה מצידה. ראובן די נשבר ומודה באהבתו הבלתי מסויגת לנעמה. הוא רוצה אותה ובה מכל הבחינות האפשריות. הוא חושב עליה, חושק בה, כל כולה מדבר אליו. גילה די המומה מגילוי הלב ומהסרת המסכות ומודיעה שבחדר זה נשברו כל המחיצות האפשריו, ומבטיחה לו ש"תלך איתו יד ביד כמו שמובילים ילד קטן" רק בלי להסב לו נזק כמובן. לראשונה היא אינה נוזפת בו או מגנה אותו אלא מניחה לו להתוודות. אין לה תשובות של ממש והפרק מסתיים בהבטחה מצידה לחשוב על הדברים. זה מבחינת העלילה היבשה. כמובן יש אלמנטים אמנותיים המוסיפים נופך למפגש. גילה בשמלה שחורה חשופת כתפיים במקצת (אלמנט פתייני ), ראובן נינוח יותר בהתחלה, השקיות המכילות אדרות וראשים של דגים (איכס) לצורך מרק דגים נלקחות בתיעוב למקרר לפי בקשתו של ראובן. המצלמה עוקבת אחר תהליך ההישברות של ראובן. נורא עצוב. זהו בערך, מקווה שהבהרתי עניין במקצת. שנה טובה

למעלה