פספסתי את הפרק של אתמול

mayahi1

New member
פספסתי את הפרק של אתמול

מישהו יכול בבקשה לרשום לי בקצרה מה היה.

mayahi1

New member
צפניה, מה היה בפרק של אתמול?

מתעלמים ממני ואני מתה מסקרנות לדעת מה התחדש.

../images/Emo1.gif בואי נראה

גזרת ריצ'י: הכוכב של אופרת הסבון בה הוא משחק עוזב לארה"ב והמפיקים רצו להפוך את ריצ'י לכוכב הסבונייה. הוא הוזמן לתכנית אירוח יחד עם הכוכב שעזב אבל הצליח לפדח את עצמו ובנוסף בסקרים שערכו התגלה כי הוא מושך רק ילדות וסבתות (כמעט כמו עודד מנשה שלנו) אז החליטו לרדת ממנו. הוא בתגובה תקף פיזית את ג'ייסון ואוון (סופסוף מישהו מכניס לו
) ואח"כ התנצל. גזרת ג'ייסון: ג'ייסון ניסה להתגבר על זה שהתינוק שלו כבר לא איתו. ריצ'י הביא לו איזה צמיד שיועד לתינוק במקור, במקרר של ג'ייסון אין כלום - רק בירה (כמוני!!!). ג'ייסון עודד את ריצ'י בקהל בזמן תכנית האירוח אבל ריצ'י חשב שזה מה שדפק אותו ולכן תקף אותו. בלי שום קשר ג'ייסון בכה במשרד והעוזרת הכעורה שלו התחילה לרחם עליו. גזרת גבריאל: גבריאל המשיכה להתלבט האם לפצוח ברומן עם דומיניק ובדיוק כשחשבנו שהיא מוותרת עליו ומתפטרת הם החליטו לנהל רומן (איכס. זה אומר שהוא עדיין יופיע בסדרה). גזרת אלכס: אלכס ניסתה לעכל את ההפלה שעברה, אוון הטריד (כרגיל). גזרת כריסטיאן: הדמות הכי מיותרת בתולדות הסדרה הצליחה למכר את כל הדמויות ל"קבוצת צחוק". בתחילת הפרק רק כריסטיאן שם, בקבוצה בה פשוט עומדים במעגל וצוחקים ולאט לאט רואים איך כל הדמויות עוברות את המשברים ומתחילות לצחוק. מרגש. רגע של קסם. גזרת וויל: עדיין לא חזר לסדרה
נראה לי שעברתי על הכל

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממש לא כדאי לך לבוא למפגש פורום אם יהיה אחד... אני וגיתע (ונדיוש פאסיבלי) נממש את איומנו../images/Emo11.gif...ראה הוזהרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איך אפשר לדבר ככה על אווןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אי י ל ת

New member
ובכן....

אני קוראת כאן לפעמים אבל לא כותבת, אבל אם אתם מתכננים מפגש פורום תזמינו אותי גם, כי גם אני מכורה לסדרה. ואני אישית אוהבת את קלי החמודה עם הלב הרחב, ואת ג'ייסון היפה. אלכס מעצבנת עם מצבי הרוח שלה, ואוון כזה חנון, היה לו את אלכס ביד והוא ממש עמל קשה להעיף אותה משם. איזה טמבל, לא יכל לשלוח גלויה אחת מאמריקה, הדחליל הזה. וכן, גם לא יזיק לו להסתרק פעם בשלושה פרקים. דומיניק באמת מכוער להפליא, אבל אני אוהבת את זה שגבריאלה לא מתייחסת רק ליופי אלא גם, ובמיקרה הזה בעיקר, לאופי.

mayahi1

New member
תודה, צפניה, על הסיכום.

אתה מתוק. דרך אגכ,אני איכשהו יכולה להבין את הקסם שלו על גבריאל. הוא מסתורי כזה. מכוער, מכוער, אבל מרשים.

revik

New member
נכון

כל היופי זה למצוא במכוער משהו יפה הרי למצוא ביפה משהו יפה זה קל , ולמצוא ביפה משהו מכוער זה גם קל. אבל למצוא במכוער משהו יפה זה הכי יפה.

תגובותיי לפרק

אני רואה את הסדרה די הרבה זמן וזו פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום. אני רואה שרובכם מחזיקים באותה דעה כמוני לגבי הרומן של גב ודומיניק (יורם חטב).(ז"א איכססססססססססססססס
) התחבטתי רבות בשאלה
את מי כריסטיאן מזכיר לי והגעתי למסקנה בעודי מעיינת בעיתון ונתקלת במודעות להצגות חנוכה. כריסטיאן=עופר שכטר!!! אמנם קצת קשה להוריד מרמתו של כריסטיאן המתוק
, אבל... סה לה וי.

m i s h i

New member
חחחח..לא חשבתי על זה..

אבל הם ממש דומים! רק שכריסטיאן נראה ה-ר-ב-ה יותר טוב...

למעלה