בנוסף לדבריה של מורי הנהדרת../images/Emo23.gif
ככה: שירה ויואל נפגשים בבית של שירה במושב, היא מספרת ליואל שהיא מתגעגעת לאדי אבל הוא לא יחזור תקופה ארוכה בגלל בעיות בעבודה בחו"ל ויואל מציע לה לנסוע אליו ולשמור על עומר, היא מאוד שמחה וחושבת שהוא מסתלבט עליה אבל כשהיא מבינה שלא , אז היא באמת שמחה, בינתיים שום דבר לא סגור בנדון. היא גם אומרת שהמושב מקום מת והוא אומר לה משהו בסגנון של"התעוררת אה?" אני מאוד צחקתי מהתגובה שלו לאמירה שלה על המושב... הוא גם מציע לה לחזור לעבודה כדי להסיח את דעתה מאדי וכדי לא להשתעמם אבל היא אומרת שבשלב זה היא מעדיפה לא לעבוד...מעדיפה אדי! שירה קוראת את המכתב שכתבה יעל קצינת המבחן ליואל ואומרת לו "בואינה היא דלוקה עליך" ויואל אומר לה שהוא לא יודע מה לעשות , היא מעודדת אותו לא לאבד תיקווה ולנסות שוב עם יעל. וזה באמת מה שהוא עושה אח"כ... דניאלה ורפי, מורי כתבה על זה אם אני לא טועה, הוא מגיע לאודישן שלה באולפן של החזרות שם עם אפי ועוד איזה בחור שלא קלטתי מה השם שלו, רפי שומע את דניאלה שרה ומבסוט, יש לו מבט של אב גאה, מעבר לכך לא זכור לי שהיה משהו בין רפי לדניאלה בפרק הזה... אלון -מורי באמת מתארת נכון את מה שהיה, רק שהוא אומר לה שאין לישראל סיכוי לזכות מפני שהמצב של ישראל בעולם חרא משהו כזה. הוא גם מסביר על אירלנד שזכתה באחת השנים במקום השני, כשהיה הסדר עם צפון אירלנד ואנגליה,לדבריו הוא כל שנה עושה את הסקר הזה עם הסטודנטים שלו ותמיד מצליחים לדעת מי יזכה באיזה מקום. אה, הוא גם מציע לה להביא 3 בחורים לרקע של השירה שלה, היה עוד משהו שהוא הציע אני לא זוכרת מה. אלה-ראו אותה יושבת עם אלון ומקשיבה לשירה של דניאלה מעבר לכך כלום בפרק הזה. איתן- רומי נכנסת כדי לעשות פיפי כשאיה מול המראה ורואה סימן כחול על הכתף של איה ,שואלת מה זה ואיה אומרת שאיתן קצת משתולל... אח"כ רואים את דניאלה חוזרת ,נדמה לי מהבית של אלה ואלון ורואה את איתן שוכב בסלון ב 09.00 בבוקר שותה בירה ,שואלת למה שותה בירה כ"כ מוקדם והוא אומר שזה מה שהיה במקרר , גם אומר שהם חזרו ב05.00 ולא ממש ישנו בלילה, היא שואלת איפה איה , הוא אומר שם. דניאלה מוצאת את איה במקלחת מול המראה עם פנס ליד העין , שואלת אותה מה זה ואיה אומרת לה לא להתערב, דניאלה יוצאת בקריזה מהמקלחת ושואלת את איתן "אתה הרבצת לה יה חתיכת פסיכי?" משהו כזה... איה מגינה עליו ואומרת לה לא להתערב, דניאלה אומרת לו לעוף מהבית אחרת היא קוראת למשטרה , איה צועקת , דניאלה בקריזה של החיים שלה על איתן , איתן צועק , אומר שזו גם הדירה של איה , בסוף הוא בועט במשהו והולך ואיה כועסת על דניאלה. זה מה שהיה , קטע לא קל עם איתן ואיה, מעניין איך ימשך הקשר בין השתיים , את מבינה קצת יותר עכשיו? אני יודעת שזה מסובך כשקוראים , אבל אולי הצלחנו לעזור קצת? לילה טוב
אה, אם יש עוד שאלות אז בכייף אה?