פספסתי את כל תחרויות ההתעמלות עד היום. ];

פספסתי את כל תחרויות ההתעמלות עד היום. ];

הייתי בחו"ל ושכחתי להקליט לפני שנסעתי, כך שיצא שהפסדתי את המוקדמות, הקרב-רב והקבוצתית של התעמלות הנשים (גברים פחות מעניין אותי). אין שום דבר ביוטוב, ואני ממש ממש אשמח אם למישהו יש את זה על המחשב או אפילו על קלטת / דיסק שיוכל לשלוח לי באימייל או בדואר רגיל. אני נורא רוצה לראות את האמריקאיות, אז... אוף. ]; תודה מראש אם למישהו יש והוא מוכן לשלוח לי. אפשר ליצור איתי קשר במסרים או כאן, ואדאג להעביר לכם את הפרטים שלי.

תודה, כנראה שזו העצה הטובה ביותר.

חוץ מזה - אחרי בדיקה גיליתי שביורוספורט יש היום בשבע וחצי משהו שנקרא "גמר רב ענפי". אני מניחה שזה שם אחר לקרב-רב (תקנו אותי אם אני טועה), אז אם יש כאן עוד מישהי שעוד לא ראתה...

לא, זה היה הAA.

מבאס קצת שיורוספורט שידרו רק את הקרקע של שון ונסטיה, אבל שיהיה. לפחות ראיתי משהו, עכשיו אחכה ליוטיוב. ועכשיו בקשר לתחרות עצמה: תגידו, איך זה קרה? אני מאוד אוהבת את נסטיה ומאוד, מאוד שמחה שהיא זכתה, והתרגיל קרקע שלה היה מדהים (היא אפילו stuck the landings! [אני לא יודעת איך אומרים את זה בעברית, סורי]), אבל עדיין - שון הייתה יציבה בכל האירועים כהרגלה (אני לא יודעת כי לא ראיתי)? איך יכול להיות שחוץ מפעם אחת שון תמיד לקחה את הזהב בקרב-רב, ודווקא כאן נסטיה הייתה טובה ממנה? (אבל שוב, אני ממש גאה בה. היא הייתה מעולה ושילבה כמו שצריך בין העדינות והאלמנטים של הריקוד שלה ובין הטאמבלינג והאקרובטיקה והיה לי ממש כיף לראות.)

MayTheBee

New member
ובכן...

תסתכלי על הציונים שנועה פירסמה פה. מה ש"הפיל" את ג'ונסון היה בעיקר המקבילים. נסטיה עושה תרגיל ברמה הרבה יותר גבוהה. נכון, לשון יש קפיצה ברמה גבוהה יותר מנסטיה, אבל זה לא הספיק לה. שון תמיד לקחה את הזהב כי נסטיה היתה דיי חלשה בקרקע. הן תמיד נורא נורא צמודות ושון פשוט העפילה עליה עד עכשיו. היום (ובבייג'ין בכלל, מתחילת התחרויות שלה), נסטיה עשתה תרגילים מצוינים בקרקע. עוד משהו. יש הבדל עצום ב"הופעה" של שתיהן. שון מצוינת בכל האקרובטיקה, אבל פחות גמישה ופחות "וירטואוזית". היום, נסטיה הראתה גם אלמנטים מדהימים וגם הופעה אומנותית וזה גם השפיע. משפט שקראתי באיזה כתבה היום אמר משהו כמו "כנראה שהחלק האומנותי בהתעמלות עדיין מתעלה על החלק האתלטי" :)

PRIHADAR

New member
כתוב בטלוויזיה נסטיה ליוקין. לא נראה לי שזה

"אנסטסיה". בטלוויזיה הם כותבים את השם המלא...

למעלה