פספסתי את שרשור ה "חדשים"...

באיו

New member
פספסתי את שרשור ה "חדשים"...

אבל מקווה שאפשר לפתוח אחד חדש... אני רואה שכולם מדברים על הדברים הפופולאריים כמו הארי פוטר (המדהים) ושר הטבעות (פחות מרשים)... מה עם ספרים קצת יותר ישנים - "כפת החתול" "כשהאביב הגיע" (או שקראו לזה כשהחורף נגמר - לא זוכרת)... כפת החתול היה אחד המדהימים... באמת, למרות שקראתי אותו לפני מיליון שנה בערך... ועוד סתם שאלה בשביל להכיר את החבר'ה - מה דעתכם על סטיפן קינג? (בית כברות לחיות שעשועים, גרין מייל, הניצוץ וכו'...) לי אישית יש את כל הסדרה שלו מאז שהייתי בת 13 בערך, וכמובן כל ספר חדש שיוצא. אז היי לכולם ומחכה לתשובות.

האבק

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני לא מכיר את הסדרות שדיברת עליהן וגם לא קראתי שום ספר של סטיפן קינג (למרות ששמעתי שהוא מעולה...). אבל אם את רוצה ספר מומלץ מאד אני ממליץ לך על סדרת "שיר של אש ושל קרח". הספר הראשון בסדרה הוא "משחקי הכס" והסופר הוא ג'ורג' ר. ר. מרטין.
נתראה במיתופיה?

באיו

New member
היי

תודה על קבלת הפנים, אני שוקלת לבוא למיתופיה, במיוחד שיש לי מבחן ענק באותו יום בבוקר וזה יהיה ממש כמו חופשה קטנה להירעג מהמבחן - ממש בזמן. אבל שוב - אני לא מכירה אף אחד ולא ממש בא לי לבוא ולהיות עם עצמי.... נראה. תודה על ההזמנה!

The Immortal Me

New member
אוה, בכלל לא!../images/Emo210.gif

בעולמות לא היה לי עם מי ללכת והייתי נורא מסכנה אבל הלכתי בכל זאת, ואני אעשה זאת שוב ושוב ושוב! כי ההרצאות היו כיפיות, והאנשים היו נחמדים (חוץ מהערסים שלא ידעו לאן הם נפלו) והמרצ'נ היה כל כך מאגניב ו... טוב, איי מייד מיי פוינט האבנט איי?

JustRain

New member
הו, כפת החתול מקסים.

כתבתי עליו פעם ביקורת, היא לא מדהימה אבל עדיין חביבה. אני ממליצה על הספר מאד. ובכל מקרה, ברוכה הבאה. אני נגה, ואם תכתבי את השם שלי עם ו', אוכל אותך חיה. ולכל השאר הערה קטנה: לא הייתי כאן מספר ימים כי המחשב שלי התקלקל. יש בעיה כלשהי בכרטיס המסך, הגלילה איטית מאד, לכן אולי לא אהיה כאן הרבה, ובעיקר לא בהודעות ישנות יותר.

chukaa

New member
שלום לכולם!

שמי חן ואני לא קראתי את הטרילוגיה עדיין, טוב כי אני די קוראת איזה עוד 3 ספרים עכשיו ביחד אז אני לא רוצה עוד להעמיס.... אבל בכל מקרה אני קצת משתתפת בסרט 'חומריו הבהירים' אז אני מקיכה את העלילה בעיוות.... אור נתן לי 'אישור' שיהיה בסדר אם אני אצטרף גם אם עדיין לא קראתי.... בכל מקרה אני בדרך לשם... אז רק אל תסקלו אותי בבקשה..

shpizonet

New member
שלום לכולם גם

שלום לכולם, את פולמן קראתי לפני 4 שנים בערך, אחרי שקרובת משפחה הביאה לי את הטרילוגיה מאנגליה והודיעה לי שהיא נבחרה למקום שלישי (נראה לי) במשאל הספרים האהובים בכל הזמנים.. קראתי את שלושתם בנשימה עצורה ומאז אני ממליצה על הספרים לכל מי שרוצה לשמוע :) לפני 3 חודשים גילית שיש קהילת חומריו האפלים בישראל אחרי שקראתי את הפלייר למיתופיה וכמובן שמאוד שמחתי :) בעיקרון אני לא חברה באף קהילה כרגע, למרות שקראתי את שר הטבעות בערך 5 פעמים, את הארי פוטר לפחות פעמיים ואת פולמן כבר מס' פעמים לא מבוטל ניסיתי לקרוא שוב, אבל האנגלית הורגת אותי אבל אין לי ספק שזה יגיע. בכל אופן, ברור שאני אגיע למיתופיה, אני מקווה שיהיה נחמד למרות שאני באמת לא מכירה שם אף אחד. עד עכשיו בעיקר הכרתי את אייקון אבל טוב לדעת שיש גם כנס שמאחד רק פנטזיה בריטית.

ברוכה הבאה!

הי הי :) לכי ל"התפקדות", תכתבי את השם שלך ורצוי משהו מזהה כדי שנוכל לזהות אותך במיתופיה, וכך לא תהיי בודדה בכלל :) חוץ מזה, יהיו בכנס מדבקות מיוחדות שאודי הכין, שמקבל כל מי שאוהב את HDM. גשי לדוכן ותבקשי כאלה, ואז בטח נזהה אותך. לבד לא תהיי :)

shpizonet

New member
ביצעתי :)

תודה תודה! אע"פ שאני לא בטוחה מה בדיוק מזהה ממה שרשמתי, אבל כך או כך נראה לי שיהיה סבבה :) אז ניפגש שם!

למעלה