פספסתי משהו?!

anaztazia

New member
פספסתי משהו?!

אני, בניגוד לכל המגיבים/ות בפורום, צפיתי בתכנית לקראת הסוף שלה. ראיתי את הבנות במדורה - במקוטע ועוד עמה קטעים, לצערי לא ברצף. ההתרשמות שלי מקרן היתה שונה, ראיתי את הויכוח עם גילת ובעלה ונדהמתי מכמות האגרסיות שזרמה שם, מפתיחת העיניים של קרן, מהזעם שבעלה הפגין, ובכלל מכל התנהלות ה"שיחה". המחשבה הראשונית שעלתה בראשי, "נו טוב, עם הורים כאלה לא פלא שהילד אלים כל כך".לא ראיתי מה היתה הסיטואציה. הבנות היו נראות לי, ממבט חטוף, כרגועות ושלוות.וכך גם גילת ובעלה כנראה שבאמת פספסתי. אבל אסור לכם להתעלם מכך שקרן ובעלה לא בדיוק נופת צופים כפי שהם מוצגים כאן בפורום, יש להם בעיה אמיתית בניהול שיחה, בהצגת עמדה, בליבון דברים, מכל אלו התרשמתי לרעה מהזוג. אדם ניכר בכוסו כיסו וכעסוו, בכעסו.... הם ממש לא היו נראים טוב!!!! כך שלהציג אותם כזוג המושלם וכמשפחה האידיאלית - אני חושבת שזה קצת מוגזם.

אדווה345

New member
אני חושבת שאנשים נבהלים כשפוגעים

בילד שלהם ועוד בטלוויזיה, ובודאי הם פעלו מתוך זה. אני לא חושבת שאדם נבחן בכעסו, למרות הפתגם...
ראי מה כתבתי למעלה, והגידי לי אם את מסכימה.

anaztazia

New member
לא ממש מסכימה

ציפיתי שכדי שהוכיח את ההפך לגבי בנם יתנהגו באופן אחר, ישקפו לגילת את אופן ההתנהגות שלה ויתנו לה ביקורת בונה. ולאו דווקא במפגש המסיים אלא עוד קודם. לנסות ולבנות איתה דרך ליצור את הקשר עם הילד. במקום זאת האבא הוכיח אתותה כל הזמן על מעשיה וביקר את התנהגותה. השיא כמובן היה בסוף שגם אז ציפיתי מקרן תבין את גילת ותפנה אליה כאם אל אם ולא תתקוף אותה כמו לביאה פצועה - הרי היא לא היתה בסיטואציה ולא צפתה במתרחש, כך שביקורת מהותית כלפיה היא לא יכולה לתת.

אבל "ירדו" על הבן שלה, מה ציפית?

קראו לו אלים ועוד כל מיני. מאד מעליב. הבנתי אותה. לא כולם יכולים להיות שקולים ומניפולטיביים.

תיקי ד48

New member
חבל שמגיבים מהתרשמות של קטע קצר

את לא חושבת שלומר את כל מה שאמרת על סמך צפייה של חמש שבע דקות אחרונות זה טפשי?

americanpuy

New member
ואני בכלל רואה הערב אאוריקה ב AXN

לברוח למשהו אחר נדמה לי שזה פרק 1

אני אשמחאם תכנסי ותגיבי

תראי אני ראיתי את הפרק מתחילתו ועד סופן אני לא אמא אבל עבדתי עם ילדים בכולהגילים ויש משהו שאני יכולה להגיד ואנימאימנה שתסכמי איתי כשאמא נותנת יחס לילד אחד ולילד השני לא הילד מגיב עכשיו הוא לא ילד אלים הוא ילד קטן הוא אפילו לא ילד פרוע הוא פשוט ילד ואמא האובססיבית ממוצקין אין לה בנים היא לא מוכנה להתחברה לבנים ובנים הם גם ילדים בקשר למשפחה השניה אני לא חושבת שבם קלילי השלמות אבל כן אם הייתי אמא ואישה אחרת היתה קוראת לבן שלי בן ה6 ילד אלים וסתם כי זה באמת היה סתם היא נתנה לזה פרשנות כיאלו הילד עמד על הבן שלה וקפץ והתפרע במטרה לפגוע הוא בסך הכול תיפס עליה כי הוא רוצה צומת לב את לא יכולה לקחתילד קטן לים לא להרשות לו להיכנס למים לא להרשות לו אפילולשחק במתקנים של החוץ לא להתרחק ועדין לא לתת לו צומת לב כשלילדה השניה את נותנת צומתלב אני כן חושבת שהמשפחה השניה היא משפחה הרבה יותר בריאה שמחנכת לעצמאות רגשית ופיזית וחיה כמשפחה לכל דבר אניכן חושבת שהמשפחה האובססבית היא משפחה לא בריאה וסיבה שאמא פרשההיא בגלל שהיא הבינה כמההחיים שלה רקים מתוכן מההיא עושה כל היום מנקה ומתקשרת לבעלה היא אדם גזען יותר מזה אישה שכל היום בבית מחשב לא ראיתי אצלה רדיו לא ראיתי לעקוב אחרי ילדה בת 9 להסתתר בשיחים שלא נדבר בכלל על העובדה שהילדה הזאת בודדה לבד לצחצח שינים לילדה בגיל 9 לשים לה כרם לפנים אבל לתת לה להגיע למשקלעודף גבוה ?? המשפחה השניה מהמושב נכון הם כולם ישנים באותו חדר וחיים בשיתוף ויכול להיות שזה פוגי בזוגיותאבל הילדים שלהםקטנים תאימנו לי שהילדים יגדלו הם יחפשו את הפינה שלהם הם לא תלותיים זה פחות או יותר התגובה שלי ודעה שלי אני ממליצה בחום שתחבי גם לכיוון הזה

למעלה