פספסתי פרק שבוע שעבר חסר לי מידע

• פותח הנושא נ4
  • פורסם בתאריך

נ4

New member
פספסתי פרק שבוע שעבר חסר לי מידע

למה יואל ושירה חזרו להיות ביחד? מה, פתאום יואל חזר לאהוב את שירה? בפרק שאחרי אדי התקשר ואמר שנגמרה לו הקריירה בחו"ל, והוא חוזר לארץ. אז היא זרקה את יואל בשבילו. קודם היא אמרה ליואל שאדי נשוי לקריירה שלו, עכשו שנגמרה לו הקריירה, אז היא מקבלת אותו בחזרה? ולא מוזר שהבית שהם קנו בכפר, עכשו זה בעצם בית אחר, זה לא אותו בית, אבל אותו השכן הנודניק שגר לידם? בעונות הקודמות הכל היה יותר מהחיים, עכשו הכל מנוסח לפי סדרות רגילות אחרות שהכל צפוי בה והנוסחה קבועה, שכל הזוגות שהיו ונפרדו, עכשו חוזרים להיות ביחד, זה לא בדיוק מהחיים וזה לא כל-כך מסתדר, זה כבר לא טבעי. ודורון כשהתחתן התחיל לחפש לעשות עסקים וכסף, ואשתו אמרה שהיא "לא רוצה את כל זה", בסוף כנראה הסכימה שיכנס לעסקי הדגים, והיום היא בקנדה עם ההורים שלה.

zoeid

New member
תמצות של הפרק הקודם יעזור לך?

אין לי שתבוות לשאלות כי לא ראיתי את הפרק האחרון כך שלא מבינה את החורים שיש לך, אבל הנה תמצות הפרק הקודם, מקווה שזה יסתום כמה חורים

qt1

New member
יופי זואי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יש לי תחושה שזה באמת יכול לסגור פערים אם כי באמת שקשה להבין דברים מפני שבפרק שהיה ביום א' , היתה התמקדות ב2 הזוגות, ומי שפספס יכול בקלות להתבלבל, אני מאוד מקווה שהתמצות יעזור, אם יש שאלות , כולנו כאן על-מנת לסייע כמובן

למעלה