פספסתי 2 פרקים

ramat2

New member
פספסתי 2 פרקים

שלום, פספסתי את הפרק הראשון של העונה החמישית, ולצערי, גם את הפרק של אתמול (27 ביוני). האם מי מיכם הקליט בוידאו את הפרקים ומוכן לשלוח לי הקלטת? - שכמובן תוחזר אליו. תודה, רמת

qt1

New member
היי רמת ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני לא הקלטתי ומי שהקליט למיטב ידיעתי הדלה לא שולח, פתחנו שרשור של מי שרוצה שערוץ 3 יוציא את הסדרה בקלטות או בדיוידי, אתה יותר ממוזמן להצטרף אליו. כמו כן אתה יכול לקרוא על הפרקים הראשונים ואם משהו חסר לך נשלים לך בשמחה. אם לא תמצא אני או מישהו אחר כאן נשלח לך קישורים עם מידע על מה שהיה שם . ברוך הבא ותישאר איתנו , כייף כאן

ramat2

New member
ברוכים הנמצאים

הי QT1, תודה על התגובה. ראשית, אני "היא" ולא "הוא". איך אפשר להצטרף לשרשור? והיכן אפשר לקרוא על הפרק הראשון והחמישי של העונה החמישית? האם ידוע לך אם ערוץ 3 עתיד להקרין את העונה החמישית פעם נוספת? (בעבר היו כבר שידורים חוזרים). ושוב תודה, ברכות, רמת

לקרוא אתה יכול ממש פה

הנה שרשור על הפרק הראשון והנה שרשור על הפרק החמישי

qt1

New member
אופס../images/Emo52.gif על הטעות../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif

בד"כ מה שאני עושה עם שאלות כמו שלך,שולחת אותן לאחראית על הפורום בערוץ 3 ומקבלת תשובות קצרות אך ענייניות
תני לי יום-יומיים , אני מעתיקה את ההודעה שלך ומוסיפה ששואלים אם יהיו קלטות/דיוידי... אני אשים כאן את התשובה כמובן
אגב, אני די בטוחה שיהיו שידורים חוזרים אבל בכייף אני אשאל.
ערב נעים שיהיה

qt1

New member
../images/Emo92.gif ממתינה לתשובה שלהם במייל

אם לא עונים עד מחר אני שולחת שוב... בסוף עונים

qt1

New member
אחים שלי הנה התשובה של ערוץ 3

שלום, יש תכנון להוציא קלטות למכירה אך עדיין לא ידוע אם ומתי זה יקרה. לגבי העונה החמישית, היא עדיין משודרת כך שבזמן הקרוב לא יהיו שידורים חוזרים שלה. סביר להניח שעוד יהיה שידור חוזר של העונה אך כרגע לא ידוע מתי.
סופשבוע נעים לכולם

למעלה