פסקולים של סרטים SOUNTRACKS

• פותח הנושא Bolo
  • פורסם בתאריך

Bolo

New member
פסקולים של סרטים SOUNTRACKS

מה הסאונטרקים האהובים עליכם? הנה שלי - סיפור הפרברים יוסף וכותנת הפסים (המחזמר של אנדרו לויד ובר) ינטל

הסאונד טראק הכי יפה שאני מכירה

הוא של הסרט המדהים מכל - רוחות של תשוקה (אווו תפסתם אותי
) James Horner - Legends Of The Fall (גם סרט טוב וגם סאונד טראק מהמםםםם... אבל זה עניין של טעם..) מממ.. נראה לי שכבר כתבתי את השיר הזה פה פעם...

הפסקולים האהובים עליי...../images/Emo13.gif

זה אומנם לא סרט, אבל זו סדרה - הפסקולים של זינה, הנסיכה הלוחמת! שישה פסקולים נהדרים...ויש לי רק ארבעה מהם...
הפסקול של הסרט "קוראים לי סאם" או באנגלית, I am Sam שהוא מורכב כולו מגרסות כיסוי של שירים של הביטלס- מאוד מומלץ! עוד אחד שאני אוהבת זה הפסקול של "גריז" - מחזות זמר פשוט עושים לי את זה...
הפסקול של הסרט "שר הטבעות - אחוות הטבעת" - פשוט נפלא!
ו...זהו נראה לי...כן, זהו.

עליי... ../images/Emo41.gif :

"שר הטבעות - אחוות הטבעת" - פסקול מדהים, בעיקר השירים של Enya "רקוויאם לחלום" - מוזיקה מהפנטת, מושכת, חזקה ומפתה... "גריז" - מוזיקה נהדרת, הקלאסיקה חוגגת באלבום! "נערי פלא" - יופי של שירים ישנים... בייחוד שיריו האיכותיים של בב דילן! "ספיידרמן" (גכם הסרט עצמו...
) - שיקים מעולים, חלקם הפכו לסינגלים... "אוסטין פאוורס II - המרגל שתקע אותי" - המובחרים והמגניבים של שנות השישים! הדיסק ש"יעשה" לכם את זה
"נאמנות גבוהה" - המובחרים והמצוינים משנות ה-80-90´s ! וזהו בינתיים... אלו כל הסאונדטראקים שיש לי בבית... (המובחרים... יש לי עוד איזה שלושה...
)

למעלה