פסקולי- הסידרה של זינה ; בלעדי !!!

Benjemin

New member
פסקולי- הסידרה של זינה ; בלעדי !!!

כותבים וחברים יקרים,
זה עתה קניתי את שני הפסקולים מתוך הסידרה של "זינה, הנסיכה הלוחמת" . שתי העונות הראשונות, מחולקות לדיסק אחד (Volume 1) ובנוסף, קניתי גם את ה- Volume 4 משמע, העונה הרביעית . אני מאמין כי ישנם חמישה פסקולים וזה עתה הזמנתי את כל החסרים . אני יקבל אותם שבוע הבא !!!
הערות :
מחיר - המחיר הינו סביר ביותר, כמו כל שאר האלבומים הרגילים (הפסקולים, הלהקות והזמרים ...) . מחיר כל הדיסקים ליחיד :
69.90
הדיסק הינו מוסיקה בלבד . ואיננו משלב להקות, זמרים/ות שהקדישו שירים ל- "זינה, הנסיכה הלוחמת" . המילים היחידות באלבומים הם המילים היווניות הבלתי- מובנות לדוגמא השער של זינה (Main Title), בלוויה מסוימת ששומעים את זינה משמיעה קולות כאשר שורפים את הגופה (Funeral Pyre) או מילותיהן של האמזונות במהלך ריקודים מסורתיים (Amazon´s Dance, Funeral Dance, Gabby Dance) . המילים מהממות !!!
המוסיקה נהדרת, מרגשת ומהממת ביופיה הישן . המוסיקה כל- כך משתלבת עם החדש והישן לפני כאלפי שנים כשזינה וגבריאל לחמו . במהלך השמיעה במוסיקה, מרגישים כל- כך בעולם אחר, כייף (למי שאוהב להתנוענע ולרקוד עם המוסיקה כמו האמזונות) וישנם לחנים שפשוט מרגיעים אותך .
הפסקולים הם כמו תיעוד של כל מוסיקה שנשמעה בסידרה ולא חוזרת אחת על השנייה . מ- Draco, ל- Callisto ועד- La Ma בסין העתיקה .
הנאה רצופה של מוסיקה עתיקה וחדשה
בן ! נ.ב. תכתבו לי יותר, אני ממש נהנה להתכתב איתכם אז תכתבו לי !

*זינה*

New member
אהם... כמה דברים... ../images/Emo79.gif

קודם כל, יש שישה דיסקים, (והשישי דיסק כפול). מאיפה הזמנת את הדיסקים? אני מתכוונת - מהאינטרנט? תתחדש
כן ברור שבדיסק יש מוזיקה בלבד, זה פסקול... אגב - אני טועה או שבדיסק השלישי יש גם שירים מ - Bitter Suit
ביום ראשון אני יוצאת למסע חיפושים אחר שני הדיסקים שחסרים אצלי באוסף - דיסקים שלישי וחמישי. שיהיה בהצלחה!
אתה באמת רוקד לשירים של האמזונות?!

vampire1

New member
לזינה אם אני לא טועה

בסנטר(דיזינגוף) יש את כל הדיסקים של זינה חוץ מהעונה השישית, ברח לי השם שם של החנות אבל אני זוכר שיש בשם את המילה זאוס (אני מאמין שמישהו פה יוכל לעזור עם השם של החנות) לכי לשם ואני מקווה שמצאי את מבוקשך.

Dafi the Mighty

New member
וואלה?!

אני הייתי באיזו חנות בדיזינגוף, כמובן שאני לא זוכרת איך קוראים לה, והיה שם את הדיסק הראשון, השני (שנקנה על ידי!!!
), הרביעי והשישי. לא זוכרת איך קוראים לחנות, לא משהו עם זאוס, זה בטוח...

stephanie w:p

New member
סופר זאוס בדיזינגוף סנטר סגר

הייתי היום בסנטר ושמתי לךב שהוא איננו.

korinalir

New member
ל- bitter suit

יש דיסק נפרד משל עצמו עם כל השירים מהפרק. יש לי אותו והוא מומלץ בחום.

בדיזנגוף סנטר יש עוד חנות

קוראים לה "דיסק סנטר" ושם קניתי אתכל הפסקולים חוץ מהחמישי והשלישי וכששאלתי אם אפשר להזמין אצלם, אז אמרו שפשוט אין להם את זה...ואי אפשר להזמין..

stephanie w:p

New member
נכון, הבעלים של דיסק סנטר

הוא חבר של אבא שלי וביקשתי ממנו שיזמין לי את הדיסקים של העונה השלישית והחמישית והוא אמר לי שאין אפשרות אז מה עשיתי? נסעתי ללונדון (לא רק בגלל זה) ומצאתי את שני הדיסקים השלישי והחמישי בחנות tower records יש גם חנויות כאלה בארץ לכן כדי לבדוק.

Benjemin

New member
בקשר לפסקולים ...

הפסקול הראשון כתוב עליו שהוא משנת 1996, 1995 משמע שזה מרכיב שתי עונות . במיוחד שקליסטו הופיעה מתחילת העונה השנייה . אבל, אם את אומרת שישנם שישה דיסקים אני מאמין לך (תודה רבה ...) . לחנות בדיזנגוף סנטר קוראים Disc Center . מנשם הזמנתי את כל הפסקולים . יש לי את Voulume 1, 4 וכל שאר הפסקולים, הם שולחים לחנות, וזה נמצא שמור אצלי . הם ירימו לי טלפון ואני יבוא לקחתם . בן ! תודה רבה על המידע ...

gabrielle

New member
../images/Emo79.gif בן רציתי לשאול אותך...

מאיפה הזמנת את זה? :)

*זינה*

New member
ככה... ../images/Emo13.gif

בקניון איילון (רמת גן?) יש סופר זאוס - שם קניתי את הדיסק הרביעי. בבית האופרה (הישן) בת"א יש חנות טאוור רקורדס - ושם קניתי את הראשון, השני והשישי. ויש להם גם טונות (ואני מתכוונת - טונות...) דיסקים של הרקולס.

hilabg

New member
שאלה: כמה עלו לכם הפסקולים? כי יש

לי הרגשה ששילמתם עליהם יותר ממה שצריך רק בגלל שקניתם אותם בארץ.

*זינה*

New member
היי ../images/Emo13.gif

הפסקול הראשון שקניתי (טאוור רקורדס) עלה לי 69 ש"ח. השני 75 ש"ח, גם כן בטאוור, לא יודעת למה הוא עלה יותר... הרביעי, שקניתי בסופר זאוס, עלה 65 ש"ח. השישי, בגלל שהוא כפול עלה 115 ש"ח בטאוור.

Benjemin

New member
*זינה היקרה* בקשר לפסקולים ...

מאיפה קנית את כל הדיסקים (למקרה והחנות שממנה הזמנתי לא תיתן לי את כל הדיסקים של זינה) ? תודה, בן !

Benjemin

New member
גבי היקרה ,

הזמנתי את הפסקולים מחנות הדיסקים בדיזנגוף- סנטר החנות נקראת : דיסק סנטר . לי הם כבר הזמינו, אני מאמין כי הם יתקשרו אליי לבקש ממני להגיע לחנות ביום חמישי הקרוב, אך אני מאמין כי אם תבואי אליהם ותבקשי גם את, את הפסקולים תוכלי לקבל אותם תוך שבוע, אם אין בעיות או עיכובים . Love, בן !

gabrielle

New member
תודה בן!

איזה מוזר הייתי בטוחה שצריך לטוס לחול בשביל למצוא את הפסקולים איזה כיף יאו

xena son

New member
הייייבן!!!

מאיפה קנית את הדיסקים אתה חיב להגיד לי בבקשה יש לי רק את העונה הראשונה והחמישית כבר שנים מארצות הברית ואני לא מוצא יותר אז בייייי!

למעלה