פסק הלכה - מחלה ממארת! ראיתם את זה ?
I ihovav New member 1/8/05 #2 תקשורת... עד שאני לא שומעת ממקור ראשון, אני מסרבת להאמין להתבטאויות כאלה... (לפחות בדמיונות שלי העולם יותר טוב...)
תקשורת... עד שאני לא שומעת ממקור ראשון, אני מסרבת להאמין להתבטאויות כאלה... (לפחות בדמיונות שלי העולם יותר טוב...)
מ מיליתו New member 1/8/05 #4 מיכלית יקרה עשי לעצמך טובה - תפסיקי לקרוא שטויות באינטרנט. ידוע שיש אנשים שרוצים להפחיד בכל מחיר, ולא איכפת להם משום דבר אחר. למה לקחת אותם ללב?
מיכלית יקרה עשי לעצמך טובה - תפסיקי לקרוא שטויות באינטרנט. ידוע שיש אנשים שרוצים להפחיד בכל מחיר, ולא איכפת להם משום דבר אחר. למה לקחת אותם ללב?
מ מיכליתשלהצאט New member 2/8/05 #12 דברים כאלה פשוט מרתיחים אותי. הדיעות הקיצוניות של אנשים פשוט עולות להם לראש. זה נורא.
E enwhysea New member 1/8/05 #5 סוף סוף יש לי סיבה אני הולך להתנדב לעזור בפינוי! מה כבר יכול לקרות לי?
נ נמלולה New member 1/8/05 #7 גם אני מתנדבת בשמחה לעזור לפנות, את אלה שבגללם סל הבריאות שלנו כל כך מצומצם! וחולי סרטן לא מקבלים את התרופות שמגיע להם.
גם אני מתנדבת בשמחה לעזור לפנות, את אלה שבגללם סל הבריאות שלנו כל כך מצומצם! וחולי סרטן לא מקבלים את התרופות שמגיע להם.
Y yiska11 New member 1/8/05 #11 היי חבר'ה, אל תקחו ברצינות מה שאנשים קיצוניים עושים/אומרים. אנשים אחרים (אנשים שהולכים להיות מפונים מהבית שלהם) לא צריכים לסבול מזה שיש קומץ של אדיוטים.חבל לעשות את הקישור הזה ביניהם. לילה מצויין לכולם !!!
היי חבר'ה, אל תקחו ברצינות מה שאנשים קיצוניים עושים/אומרים. אנשים אחרים (אנשים שהולכים להיות מפונים מהבית שלהם) לא צריכים לסבול מזה שיש קומץ של אדיוטים.חבל לעשות את הקישור הזה ביניהם. לילה מצויין לכולם !!!