פסק הלכה

כ חיים

New member
אני דוקא נהנה ליסב עם חמותי

מה עוד שהיא מכינה לי גפילטע פיש לסעודת ליל הסדר (טעמתם פעם גפילטע פיש בטעם תימני ?).

w o m a n 10

New member
היא מציצה לכאן לפעמים? ../images/Emo8.gif

אתם בטח אוכלים אותו עם סחוג ולא עם חזרת
ת'אמת? זו ממש שערוריה
התימנים מכינים גפילטע פיש האשכנזים חריימה וכולם אוכלים ג'חנון. מה יהיה???? הנוער שלנו לא יבין את סרטי הבורקס הישנים
חג שמח לך ולרעייתך המקסימה.

w o m a n 10

New member
101 דברים (כמעט!) לעשות עם מצות ../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif

הפכו את המצה ללחם
להיכן נעלם הפסח האמיתי??? כשאכלנו מצה מצה מצה עם שוקולד מציות קיינדלאך כשאמרו עוגת מצה התכוונו לעוגת השכבות עם השוקולד ולא לטורט כשר לפסח. למה לא לסבול קצת... מה קרה???? פעם הייתה הצדקה לאכול לחם בפסח היום הורידו לנו את כל הכיף מהחמץ
נו שויין... השנה אזרום עם המחמירים ...
חג שמח וכשר לכם אנשושים

אין כמו מצה ביי../images/Emo99.gif

אני מטגנת אותה מהרגע שהמצות מופיעות על המדפים השנה הכנסתי מקצה שפורים מערבבת עם גבינה מלוחה זעתר ונענע יבשה.
תודה על המתכונים את חלקם הכנו בסדנת המתוקים

שוקולד אגוזים

קניתי את המצרכים להכנת קציפת הלימון שאכין היום או מחר. אחרי חיפושים בחנויות גם מצאתי את התבניות הקטנות לשוקולד הממולא שעשינו ממש נשאר לי טעם של עוד מהמעדן הזה. לא הספקתי להודות על הערב המהנה והטעים. תודה למארחת המקסימה תודה לך על ההשקעה ולחברות שהשתתפו. מחכה לפעם הבאה אורלי

kdr

New member
פסח מנקודת מבט אחרת

כל השנה מכינים אוכל די סטנדרטי. את פסח המציאו כדי לאתגר את הבשלנים זו הסיבה האמיתית לחג

אני לא יכולה להסב עם חמותי

חמותי ז"ל הייתה מצטטת ביטוי בספרדית שתרגומו : חמות גם אם היא תהיה עציץ בפינת החדר בכל פעם שתעבור לידו תיתקל בו עם הרגל
זה לא אני אמרתי זה היא אמרה חחח. הנה לכם תזכורת להנות מכל רגע בחיים .

למעלה