פסק זמן בהתלבטות

Navva

New member
פסק זמן בהתלבטות

היום הייתי ב"ביקורת" בבי"ח. הרופא שהאיץ בי להחליט על טיפול עו לפני הלידה לא הגיעה. קיבלה אותי רופאה חדשה וצעירה, שבעצמה ילדה לא מזמן. לאחר בדיקת כל ההסטוריה שלי ובדיקה נירולוגית רגילה (כולל הליכה על מסלול דוגמנות) הוחלט בשיטוף הרופאה הותיקה (נכנסה במיוחד לראות איך אני והבטן שלי נראות) שכל דבר בעיתו. לאחר הלידה נערוך בדיקות (MRI בדיקות אלקטונירולוגיות וכד´) ואז נחליט. כמו כן הן אמרו לי שבד"כ מח´ היולדות מודיעה להם, או שאני גם אודיע להם, ואז הנירולוגים באים לערוך ביקור וגם ביקורת. גם האחות ביקשה שאני אודיע כדי שתבוא לבקר. הגישה הזו נותנת הרגשה טובה. אז תודה לכל מי שהיגיב ל"בלאגן" נאוה

RomiVais

New member
נאוה יקרה!! ../images/Emo13.gif

אני שמחה שבסוף הלכת ל"ביקורת". ועוד יותר שמחה שיצאת משם בהרגשה טובה!!
אני חושבת שזה טוב להשאיר את ההחלטה החשובה לאחרי הלידה, ובעיקר לערוך בדיקות נוספות לפני, כדי שה"מצב" שלך יהיה מעודכן. אז שיהיה לך יום נפלא ביותר ואל תשכחי שאנחנו איתך לאורך כל הדרך. שלך, רומי

אורית...2

New member
נאווה ????../images/Emo24.gif

באיזה בית חולים מקבלים כזה יחס חם, ותומך ???? זה נותן בטח הרגשה נורא "מרגיעה".......נכון ??? לדעת שאת בידיים טובות ודואגות...איפה יש כזה דבר ???

Navva

New member
יחס חם

היחס החם הוא של הרופאות, ואני חושבת שבמקרה של ההריון הוא בעיקר כי הן נשים. מי שרצה להגיע להחלטות לפני הלידה הוא הרופא, שהוא מנהל המרפאה הנירואימונולוגית. אני מטופלת באיכלוב, האחות האחראית בד"כ מקבלת את החולים לפני הרופאים, ומתעניינת בכלל במצב החולים, כולל מצב משפחתי ותעסוקתי. סיאמית לא סיפרה, איך קיבלו את ההודעה שלה על ההריון. אצלי ממש שמחו. ד"א סיאמית מה שלומך? האם את מתחילה להתגבר על העייפות (אני בשליש הראשון נמנעתי בגלל העייפות לנהוג) האם את פטורה מבחילות?

סיאמית

New member
עוד לא סיפרתי להם...

יש לי ביקורת עוד שבועיים ואז אספר להם, פנים אל פנים. האחות האחראית היא אמה כמובן... "אמה המופלאה" כמו ש~א~ ואני נוהגים לקרוא לה
את יכולה לשאול אותה עלינו (הזוג עם הטרשת!!! אטרקציה!!!) היא יודעת שאנחנו גרופיס שלה. לי היא קוראת בד"כ "ג´ינג´ית" (אני לא בדיוק ג´י´נג´ית, רק השיער שלי אדום) ועל ~א~, היא חושבת (כמו כל הבנות) שהוא חתיך בינלאומי...
. עוד לא התגברתי על העייפות והכי קשה זה בצהריים באמצע יום עבודה. כך שאת הפסקת הצהריים אני מבלה באוטו שלי, במושב האחורי עם עיניים עצומות. אתמול הגיעו תוצאות בדיקות הדם והשתן שלי והכל - פיקס! (טפו טפו טפו) והאולטרסאונד עבר מצויין גם הוא ושמענו את הלב של ה"בוטן"!!! זה כבר לא נראה כמו בוטן אלא כמו גור של ארנב. בחילות - אין בכלל! נשיקות לכולם

RomiVais

New member
נאוה וסיאמית יקרות ../images/Emo13.gif

נאוה - מה שלומך? איך המרגש? סיאמית - אני ממש שמחה לשמוע שכל הבדיקות יצאו תקינות (טפו טפו טפו)
מקווה שהעייפות תעבור לך לאט לאט, אבל בינתיים - אל תילחמי בזה ותנוחי כמה שאת צריכה!! נשיקות לשתיכן ולכולם לילה טוב, רומי

Navva

New member
סיאמית ורומי

רומי! תודה על ההתעניינות, זה כבר יותר קרוב מרחוק.... סיאמית! כאשר את באה לביקורת שלך באיכלוב תביאי איתך גם את כל הבדיקות ששולחת אותך הרופאה שאת עורכת אצלה את המעקב הריון. הרופאות מאוד מעוניינות לבדוק את המצב הכללי. אם מתכונים "למצוץ לך דם" לפני הביקורת כדאי שתבקשי שיבדקו לך גם B12, חומצה פולית וברזל בדם. כי רוב הסיכויים שיבקשו ממך. את לוקחת כדורי ברזל? אם כן, אילו? חשוב לרכז את כל תוצאות הבדיקות (מעבדה, US ואחרות), עכשיו הקלסר של ההריון (בליווי כרטיס מעקב הריון) עבה יותר מזה של הט"נ. יש מסמכים שצילמתי והם מופיעים בשני התיקים (כמו המכתבים שאני יכולה לקבל אפידורל. עד לכאן, אני מרגישה כמו איזו זקנה שנותנת עיצות. העיקר תמשיכי להרגיש טוב, ואוטוטו גם נושא העייפות יחלוף. נאוה

RomiVais

New member
נאוה יקרה ../images/Emo13.gif

אל תשכחי להמשיך לעדכן אותנו כמובן. לילה טוב וסוף שבוע נפלא, רומי

למעלה