פסק זמן.....

טומי*

New member
פסק זמן......./images/Emo23.gif

ולא התכוונתי לשוקולד של עלית. דוקא ביום שהתחלתי להרגיש יחסית יותר טוב, אחרי שלושה ימים שהיה לי חום גבוה עם דלקת בגרון...אז דוקא ביום הזה אתן גבירותי מתחילות לריב. מבקש בכל לשון של בקשה, תפסיקו לריב על כל מילה...חברות/ים לא נעים להן/ם להכנס לכאן לפורום שהתנהל בשנתיים שקיים על מי מנוחות...עם המון פירגון, תרבות דיבור, הרגשת יחד כמו משפחה, ובאהבה גדולה. הייתי מצפה מאנשים בוגרים להתנהגות יותר סבלנית, ופחות קוטלת עם מתן כבוד הדדי אחד לשני...כפי שהיה עד עכשיו. לא תמיד חייבים להגיב מייד, אולי מחשבה נוספת על הנכתב יכול לשנות את התגובה. ידוע לי ממסרים שאני מקבל מאנשים שרק צופים/ות בפורום ולא משתתפים/ות בכתיבה כאן...שבזמן האחרון ממש לא נעים להכנס לכאן. כך גם חושבים/ות רוב החברות/ים שכותבים/ות בפורום.

ברק 188

New member
הרבה בריאות וסיפור לשבת .

מוגש באהבה כחומר למחשבה בשישבת. משקיע פוטנציאלי מסייר במפעל גומי, ביחד עם מנהל המפעל. ליד מכונה המייצרת פטמות לבקבוקי שתייה של תינוקות, הוא שומע קולות מוזרים. מנהל המפעל מסביר לו: ``הרעשים שאתה שומע זה הרעש שעושה ניקוב הפטמה``. התחנה הבאה היא מכונה המייצרת קונדומים, וגם כאן מדי פעם נשמעים קולות מוזרים. ``מה זה הרעש הזה``? שואל המשקיע. המנהל מסביר: ``כאן אנחנו מנקבים כל קונדום חמישי``. ``מנקבים קונדומים?``, מופתע האורח, ``זה לא פוגע במכירות?!``. ``קצת``, מודה המנהל, ``אבל זה מאוד מקדם את מכירת הפטמות של בקבוקי התינוקות``. חשב-תם, שאולי רגע לפני גסיסת הפורום נשב יחדיו נכיר מחדש, ונמשיך לדרך טובה ונעימה יותר. שבת-שלום

למעלה