פס``ד דרעי ע``פ A-S-INV

a - s -inv

New member
פס``ד דרעי ע``פ A-S-INV

ראיתי כעת את הדיונים שעורר אורח חדש בשם דיפר שטען שקרא את הפס``ד ואת התגובות ההדדיות כתבתי עוד לפני החגים שרוב הכותבים היום לא היו אז שאכן השקעתי על הפס``ד של העירעור שבועיים תמימים בקריאת 105 עמודים ואני לא מדבר על עלעול אלא עיון רב עד שעה אחת שתיים בלילה מה אני מבין בתחום הזה? מבין , וחלק מבאי הפורום יוכלו להעיד על זה אמרתי אז שאכתוב על זה כאן אבל אירועי תחילת השנה השאירו את דעתי בנושא בבוידעם אין לי כרגע זמן לכתוב על הפס``ד אבל זה יהיה מסוג הדיונים שמי שלא קרא והתרשם מהפס``ד ברצינות לא יהיה הוגן אם יתקוף ויביע דיעה,,, מובן כבוד המנהל? בקיצור אומר שאכן יכול להיות שבמציאות דרעי גנב והונה ורצח וגזל ואנס ועבר על תרי``ג מצוות ואינו זכאי לא בעולם הזה ולא בעולם הבא אבל,,,,,,,,,,,,הוכחת אשמתו לא מפס``ד זה תצא, פסק זה לא מוכחי בכי הוא זה את עבירת השוחד שהיא העיקרית בתיק זה אלוני מה דעתך לפתוח פורום אריה דרעי באתר שלכם,?,,,אני מתנדב להיות המנהל על המחיר נסתדר אחר כך, מתאים?

אלוני.

New member
לא היום , ברשותך

מבטיח להתעסק בסוגייה הזו מחר . היום , כאן - אני מסתכל על דברים שנכתבים ולא מאמין .

a - s -inv

New member
אתה מכיר אותי קצת ,,,נכון?

אני אכן מבין אותך כתבתי לך את זה לפני כן והוספתי הערה מי אשם בהסברה הלקויה שגרפה חצי עם ונידתה חצי אחר ברשותך אם זו השעה יש הרבה מה לומר בנושא יום הרצח דברים שחלקנו יודעים וחלקנו לא דברים שחלקנו מעלימים וחלקנו לא רוצים להעלים האמת האמיתית שאפשר וצריך לדבר על זה ודווקא ביום הזה כי הרבה צביעות אופפת מסביב הרצח האשמים והמאשימים אם תרצה נעזוב את זה היום ולא נפגע ברגשות

deeper

New member
יפה דרשת. דרעי הוקרב קורבן ופס``ד מלאכותי ואנוס

אם אתה מסכים איתי עכשיו שלא מפסק הדין למדים שדרעי לקח שוחד אז לא למדים מכלום. פסק דין שניתן בהליך של 10 שנים שיוצא ממנו כלום בריבוע מלמד שהאיש חף מפשע. פושעים אמיתיים הם אלו שיתעלמו מזה ושירשיעו אותו בשל רכילות או בשל עשרות או מאות של עוולות לשון הרע שפורסמו נגדו בתקשורת לפני שפסק הדין יצא. בית המשפט נאנס להוציא תחת ידיו פסק דין כזה מסכים איתי ? אם לא אז למה בערעור כל כך יפה ( למרות שקשה מאוד לערער על כל הטעויות בפסק דין שיוצא לאחר פרוטוקול של 60,000 עמודים) הוא נמנע מלזכות כשאני ואתה רואים כל כך הרבה ספקות סתירות וטעויות ממש ?

למעלה