פס``ד דרעי=פס``ד דרייפוס ישראלי

deeper

New member
פס``ד דרעי=פס``ד דרייפוס ישראלי

לאחר עיון בפס``ד שהוצאתי מאתר האינטרנט של ביה``ש העליון למדתי כי לאריה דרעי נעשה עוול לא יתואר. יש לשחרר אותו מיד ולהפטר מהר מהר מהאחראים לכליאתו, למשפטו ולאייש את עמדותיהם באנשים אחרים בסגנון אחר וכן בעלי רקע וחינוך אחר. מערכת המשפט הישראלית חייבת להשתנות להפוך למערכת של משפט צדק יותר ממשפט חוק ולתת יצוג ממשי לסגנון החיים האקטואלי במדינה לא זה המוכתב ע``י קברניטי המשפט אלא לזה שקיים בפועל. כדאי לקרוא את פסק הדין והבין עד כמה נוגעת ללב ההרשעה של דרעי הנשענת על כרעי תרנגולת.

ימני

New member
דרעי = פושע = גנב - צריך לשבת

באמת חסרתם לי......כל התמימים (צריך לצרף אתכם לפרס - ראה הודעה למטה - ולתת לכם פרס נובל לטמטום). דרעי גנב מהמדינה ולכן דרעי זכאי.... לשיחת טלפון אחת לשבוע... לא דרייפוס ולא נעליים.....

deeper

New member
הכללה=טיפשות:פסק הדין מלאכותי

כל מה שצריך לעשות זה לקרוא את פסק הדין כדי לראות שגם זה של העליון דפוק וזה של החוזי... אין מילים כמה סתירות יש בו או הנחות בלתי מתקבלות על הדעת. התשובה דרעי=גנב מזכירה לי הכללות ישנות יהודים=גנבים, פרסים=קמצנים או שטויות כאלה מה הבעיה להכנס לאתר בימ``ש עליון להוציא את פסק הדין ולראות את הטעויות. דרך אגב היום שמעתי שיש הרבה מאוד אנשים מתחום המשפט שמסכימים עם זה.

drukman

New member
אני מבין שאתה מעוניין בבית משפט של ש``ס

אתה רוצה מערכות כפולות: אל המעין בחינוך בד``צ במשפט האמת, שאין לי התנגדות בתנאי שלא תשלחו נציגים לכנסת ולממשלה. מוסדות ש``ס הן תערובת של אנכרוניזם יחד עם עלוקת מוצצת כסף שהתחברה לפטמות של משלם המיסים הישראלי. רובכם לא משרת בצבא, הנכם מצויים במאה הקודמת, חסרי דימוקרטיה ופעילים בשיטה של: פה אחד. הפה של הרב שלכם שדבריו דוחים אותו ממני. ואתה חושב שבית המשפט צריך להשתנות, שארחות הדין אינן מתאימות, שהצדק אינו נראה. מקובל עלי שתשמיע את דעתך זו. זוהי זכותך. אבל עליך לדעת גם את דעתי על ש``ס ועל 3-4 אנשים חכמים שהעמדתם כדי לאחז את עיני החילונים כי כל ש``ס דומה להם. רובה של ש``ס מאד רדודה וחסרת השכלה חילונית טכנולוגית משום שכך הנכם מעדיפים שהמצביעים שלכם יתנהגו. הולכים בתלם ופשוטי עם ולא משכילים או לומדים את תורות החיים המערביות. זה מסוכן מדי. הם עלולים לפקוח את עיניהם.

deeper

New member
אני לא מי שאתה חושב

אני לא רובכם ואני חילוני כמוך. ההבדל בינינו שאתה כנראה כלוא בתוך סד של שטיפת מוח. אני קורא לך ידיד להפעיל את הסקרנות האינטלקטואלית שלך ולקרוא את פסקי הדין שאני הטרחתי עצמי וקראתי. זה לא יותר מידי. כפי שאתה רואה אני משיב לך בשבת. יש עוד חדשות בשבילך ובשביל כמותך אני שרתתי בצבא ולדעתי הדרגה שלי הרבה הרבה יותר גבוהה משלך השירות שלי היה הרבה יותר ארוך משלך ואני בטוח שנפצעתי בצבא לפחות פעמיים יותר ממך. אל תחרבש לי עם מוסדות חינוך וכיוב. לא על זה דיברתי אני אומר לך שהמפט הזה הוא עם תוצאה מוזמנת גש תקרא את פסקי הדין. אם אני לא קולע לדעתך אחר שתקרא אותם - חבל, ואם אנחנו נחשוב אותו הדבר אז היה כאן משפט דרייפוס קטן לא? במיוחד עם כל ענין התקשורת מסביב והקשר המאוד יוצא דופן של : משטרה פרקליטות - מרדכי גילת. חשוב אחרי שתקרא.

למעלה