פס חלש- יכול להיות הריון מאוד צעיר?
בוקר אור לכולן! אנא סייעו לי: אני ובעלי היקר מנסים כבר 3 שנים להרות, ולמעט הפלה 1 טבעית ביוני האחרון הכול היה שחור. טופלנו בעבר בהזרעות והורמונים(לא הגענו ל IVF) והפסקנו כי מאסתי בזה... ואז נכנסתי להריון- היה לי את השבוע הטוב בחיים מן אופוריה כזו אשר לדאבוני הסתיימה מוקדם כ"כ לאחר שבוע. מאז החלפנו רופא בפעם ה-3 והפעם אנו מטופלים אצל רופא בונבון ומדהים אשר אין 2 לו. טופלתי במחזור אחד של 5 ימי איקקלומיןX2 והשאלה שלי היא כזו: בד"כ אני מקבלת מחזור קבוע ביום ה-28 או 29, לפעמים במהלך 3 השנים הללו קרה גם שקיבלתי ביום ה-33 אך זה היה נדיר. כרגע יש לי את כל הסמנים של הריון (או מחזור
) חזה כואב וגדול, כאבים נוראיים בבטן התחתונה אמא שלי הפולניה לקחה אותי אתמול ליום שופינג מטורף להעלות לי את מצב הרוח והדבר הראשון שיצא מפיה כשהיא ראתה אותי הייתה "את בהריון לדעתי". אתמול בלילה עשיתי בדיקת הריון ובהתחלה מייד הופיא הפס הראשון הורוד ואת השני משום מה לא ראיתי. בפעם שעברה כשהייתי בהריון שני הפסים הופיעו מייד. התחלתי לבכות ולהיכנס למצב של דכאון אטומי וביקשתי מבעלי שישליך את הבדיקה. היום בבוקר סתם מתוך כאב הוצאתי את הבדיקה מן הפח הקטן באמבטיה ויכולתי להישבע שראיתי פס אחד ורוד חלש חלש- אך פס. האם זה ייתכן? אני יודעת שהכדור מעכב את הביוץ ואולי בשל זה הפס כ"כ חלש? האם דמיינתי פס חלש או שזה אכן יכול להיות? קרה למישהי? אתמול כבר הספדתי הכול וכשאחותי/חברתי הטובה ביותר התקשרה בערב כדי לשמוע מה קורה אמרתי לה עזבי שלילי בזנטי- אשמח לתמיכה אני כ"כ בדיכאון שאיני יכולה לעשות דבר
בוקר אור לכולן! אנא סייעו לי: אני ובעלי היקר מנסים כבר 3 שנים להרות, ולמעט הפלה 1 טבעית ביוני האחרון הכול היה שחור. טופלנו בעבר בהזרעות והורמונים(לא הגענו ל IVF) והפסקנו כי מאסתי בזה... ואז נכנסתי להריון- היה לי את השבוע הטוב בחיים מן אופוריה כזו אשר לדאבוני הסתיימה מוקדם כ"כ לאחר שבוע. מאז החלפנו רופא בפעם ה-3 והפעם אנו מטופלים אצל רופא בונבון ומדהים אשר אין 2 לו. טופלתי במחזור אחד של 5 ימי איקקלומיןX2 והשאלה שלי היא כזו: בד"כ אני מקבלת מחזור קבוע ביום ה-28 או 29, לפעמים במהלך 3 השנים הללו קרה גם שקיבלתי ביום ה-33 אך זה היה נדיר. כרגע יש לי את כל הסמנים של הריון (או מחזור